aa konu başlığı uydu alıcılar içinmiş görmemişim kusura bakma, eyvallah elinize sağlık hayırlı geceler
Printable View
Uydu ve smart tv ler için hazırladıgım dosyalar ayrı ayrı ikiside birbirine olmuyor bazı uydu cihazları smarttvler için hazırladıgım dosyayı kullanabiliyor ama büyük cogunlugu eski m3u tabanlı listeyi kullanıyor.Alıntı:
VLC PLAYER-SMART TV ler de kesinlikle uydu cihazı olan dosya bu sekil sorunlar yaratıyor
Mrb ben uzun zamandır siteye girmedim tv ye smart tv Club yukledim aktuell Türkiye ve almanyada olan Listesinş nasıl uygularım yardımcı olurmusunuz tşh ederim
Selam Bu listede kanal isimleri neden çıkmıyor smart tv için olanda çıkıyor
Bu uydu için (eski m3u tabanlı uydu cihazları için) cunki ondan ikisi farklı dosya
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
SSİPTV yuklerseniz yardımcı olurum diğer uygulamaları bilmiyorum
Bilginiz için teşekkür ederim Simba bey
tesekkurler
Teşekkürler
Elinize emeğinize sağlık sayenizde ip tv izleyebiliyorum.
m3u dosyaları için teşekkürler
Sayın adminim teşekkür ederiz. Ama şuanda olduğu gibi TV isimleri link şeklinde gözüküyor. Bundan öncekilerde de arada oluyordu.
Link seklinde gorunuyorsa smarttv için olan dosyayı yükleyeceksiniz bu konu uydu konusu birinci mesajda ben uyarıları belirtmiştim
Bu konuda verdigimiz liste sadece m3u destekli uydu cihazlar içindir.Kesinlikle smart televizyon-vlc player-android gibi uygulamalarında çalışmaz.Smart TV ler için lütfen bu konumuza bakınız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dikkat: Bu konuda verdigimiz dosyayı uydu cihazınıza yuklediginiz altta verdigim resimdeki gibi kanal isimleri gorunmez ise SMART TV ler için verdigimiz dosyayı yuklemeniz gerekmektedir.
Bendeki uydu cihazından goruntu(NEXT MACHİNA)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Tskler herkese elinize saglik:like_supersat:
tesekkürler
- - - Updated - - -
arkadaslar link göremiyorum yardim edermisiniz tesekkürler
ellerinize sağlık hocam deneyeceğim şimdi
harikasınız iyiki varsınız çok tşk ler
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(24.Nisan.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. FİBERBOX AKSİYON HD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. beIN SPORTS HABER eklendi(herkese açık olan uyduda şifresiz olan kanal)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TMB MÜZİK Kanalı eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 42 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. LİSTEYE YENİ KANALLAR EKLENDİ
(MODA TV FM-DENGE TV HAKKARİ-TARIM TURK-KOCAELİ TV-HEDEF TV-SİNOP 57 STAR-TVO-TV19-KİDZ ANİMEZ TV)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CRI TURK DİZİ-CRI TURK BELGESEL aktif linkler guncellendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. NR 1 DANCE-NR1 AŞK- NR 1 DAMAR Kanalları link değiştirmiştir.Aktif linkleri bulunmadıgından listeden kaldırılmıştır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan bazı kanallar listeden kaldırılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
Teşekkürler
Linki göremiyorum nasıl indiriliyor
teşekkürler güzel forum
emeğine sağlık üstad
uydusu içinde, ancak; kendinden güncellenemeyen bir ayarı vardı, o ayarı bir türlü bulamadığım için sonradan çıkan birçok kanala ulaşamıyordum. televizyonları uydudan takip ediyordum. Bu paylaşım, televizyonlara ulaşımımı daha da kolaylaştırdı. Çok teşekkür ediyorum.
Sayın yetkili arkadaşlar Uşak ve aydın iline ait yerel kanalları ekleme şansımız var mı acaba
Hocam next 2053 e yükledim sadece 2 kanal çıkıyor, smart tv versiyonuna denedim aynı
Teşekkürler
Adamsın hocam
tşkkk
Selam tesekür ettigim Halde gizli icerikleri neden göremüyorum
DUYURU; 25.04.2021
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. PREMİUM TV Katagorisinde yer alan kanallarda kesilme mevcuttur
(Animasyon primebox,fiberbox,magicbox kanalları-action world 1-2,box turk 1-2 scı fı 1-2,sinemax drama,box yesilcam -box komedi,fiberbox aksiyon,max vizyon,klasik tv cocuk)
arkadaşım...simba...dikkatimi çekiyo iptv üzerinden yayın yapan özel filim kanallarında niçin sık sık yayın kopuşu ve kesilişi gerçekleşiyo yani acaba bunlar illegal yayınlarımı bu yüzdenmi sıksık kanallarda kesintiler oluyo gerçekten merak ediyom ve kesilişleri moralimi bozuyo zira bunların hepsini 7/24 kesintisiz görmek imkansızmı ve çare yokmu?...:emoji30:
Bende hiç kesilme yok kullandıgın cihaz ve internetle alakalı olabilir uydu cihazı olarak NEXT 2000 FTA-NEXT MACHİNA tv dede vestel smart 4k kullanıyorum hiç birinde kesilme yok box film salon kanalları-beyaz perdeler-premium hd kanallar-sohret star kanalları-kemal sunal serisi kanallar-veya vizyon tvler.Ayrıca dosyada illegal turk tv kanalları yok hepsi iptv üzerinden yayın yapan kanallar ( tanıtım amaclı )Alıntı:
internet hızım 21 mbps civarında bilgin olsun turk telekom kullanıyorum ve turk telekom dns leri kullanmaktayım
Cep telefonu kullanıyorsanız android olarak bu konuya bakın mobil veri ile baglanın kanallarda donma monma olmadıgını görürsünüz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
TEşekkür ederim
Teşekkürler Emeğine sağlık
emeginize saglik tesekkurler
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(28.Nisan.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. OZEL PREMİUM YABANCI KANALLAR 143 + Adet eklendi (ssiptv de yabancı premium özel kanallar katagorisinde normal sıralamada turkmenistan kanallarından sonra başlıyor KİNO WELT Kanalları ile başlangıc)
Not:internet hızınız cok iyi olması lazım uydu cihazları ve android uygulamaların kanallar sorunsuz acılmaktadır. SSİPTV -OTTPLAYER uygulamalarında acılma süresiz 5-6 sn sürmektedir)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ZAZA TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TİVİBU SPOR FULL HD (uyduda açık şifresiz kanal) eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. UZAY HABER eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. GÜNAYDIN TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YILDIZ EN TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT KURDİ HD-TRT WORLD HD eklendi (SD yayınlara alternatif olarak)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV8 SD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. EURO 90 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CLUB TURK TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BAHAR TURK eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. USKUDAR UNİV TV 2 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YENİ MALATYASPOR TV eklendi (android uygulama ve uydu cihazlarında sorunsuz gösteriyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KAYSERİ E TV-CEYHAN TV-HRT AKDENİZ TV-EKİN TURK TV- SİNOP 57 TV yerel kanallar eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KIRGISİZTAN-OZBEKİSTAN VE KIRIM TV kanalları eklendi (ssiptv de katagori halinde hepsi bir arada)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KURTCE TV Kanallar eklendi (aktif calısan +30 kanal )
Allta verdigim kanalların Aktif linkleri bulunmadıgından listeden kaldırılmıştır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TVA-BARTIN TV DİJİTAL-KANAL EGE-EGE CANLI HABER-TURKMENELİ TV-LUYS TV-BİTLİS TV-KANAL 57-SİNOP YILDIZ TV-İBB TV 2)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV İPX KANALLARI (Kemal sunal-yeşilçam 1-2-3)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BOX TURK 1-2,ANİMASYON 1-2-3,ACTİON WORLD 1-2,SİNEMAX DRAMA-SCI FI 1-2,FİLMBOX KOMEDİ-YEŞİLÇAM Kanalları stabil linkleri olmadıgı ve surekli kesilme yaşandıgı için listeden kaldırılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan yabancı kanallar tek tek kontrol edilerek listeden kaldırılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu konudaki iptv dosyasının Otomatik iptv linki mevcut değildir guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmektedir.
Teşekkürler, selamlar.
Tesekkürler
Tşkler Kardeşim
Tşkler
redline M660 play lis nasil yuklerim
teşekkürler
Teşekkürler
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(01.Mayıs.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. CİNEMA DORUK eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BOX KEMAL SUNAL eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. LİDER TV ANTALYA Yerel kanal eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MEGA TV MUZİK,VOLKAN TV,FORZA TV müzik kanalları eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT ARABİ FHD Yedek eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Turkmeneli tv eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ZAROK TV HD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden kaldırılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (Sadece SSİPTV Uygulamasında)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
teşekkürler sağ ol hocam
çok teşekkürler
arkadaşım...simba...evimizde 5 kişi aynı anda internete girince ve wifi net kullanınca bile iptv listelerinde donuş ve takılış yaşarmıyız...net süratimiz maksimum 20 mbps fakat gün içinde özellikle salondaki televizyonda settopbox üzerinden amazon prime yayınları izlenince mağalesef dalgalanmalar olabiliyo yani süratimiz düşüyo iptv yayın sıkıntısı kesin olurmu...kaplonet firmasının internetine aboneyiz ve değişken dns kullanıyoz...astra uydu yayını ve free iptv kullandığım odamdaki ekipmanım şöyle;...2015 model hiremco zapper hd plus receiver ve 2008 model şchauplorenz pilazma televizyon yani eski teknoloji makinalar sence bu yüzdenmi özellikle iptv yayınlarında bazen ne yazıkki gün içinde donuş ve kopuş yaşayıp sinir oluyom fikrinizi alayım...
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi(06.Mayıs.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HALKTV-TV100-YOLTV-AL Zahra Turk kanallarının yedekleri eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HADİ TV7 Turkce dini kanal eklendi, MEKKE TV eklendi,SUNNAH TV kanalının linki HD oldu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. LUGAT TV (müzik kanalı) eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. GALA TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MİLYON TV HD Eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ERTV-VUSLAT TV-SHOWMAX kanallarının linkleri guncellendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL D ROMANYA eklendi (ssiptv de international katagorisinde)yayın SD
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 90 TANE ARABİSTAN ÖZEL PREMİUM Kanalları eklendi (SSİPTV uygulamasında katagorilerde-diğer cihazlarda liste sonunda bulabilirsiniz kanalları).*internet hızınız ve cihazınız sorunsuz olması gerekiyor (uydu cihazı ve android uygulamalarda seri açmaktadır) yayınların ne zamana kadar süre gider bilmiyorum 1 haftadır test ettim stabil olarak yayındalar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dünyadan karısık kanallara katagorisine yeni kanallar eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden kaldırılmıştır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (Sadece SSİPTV Uygulamasında)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz.
teşekkür
simba hocam merhaba bendede next 2000 var bu listeyi usb ile değilde direk cihazda web adresi şeklinde çalıştıramazmıyız diğer ssiptv konusundakini denedim ama olmadı bu şekil yapma şansımız yokmudur.
USB ile yukleyeceksiniz ustad diğer konudaki linkte olmaz next2000 e .Next 2000 de olması için xpanel den url port kullanıcı adı ve şifre girmeniz lazım bunlar yok bizim konularda usb ile 30 sn bile sürmuyor yuklemek
Merhaba Simba,
Bu dosyaları kodi uygulamasında kullanabiliyor muyuz?
Teşekkürler.
Ellerine sağlık.Teşekkürler.
Ben denedim ve süper çalışıyor. Sadeece EXTINF satırlarını şu şekilde değiştirdim ve kanal isimleri de çıktı.
(Bu satır örnektir. Bir texy editör ile kanal isimlerinin önüne
0 tvg-country="TR" tvg-logo="" group-title="Undefined",
eklemek yeterli oluyor)
#EXTINF:0 tvg-country="TR" tvg-logo="" group-title="Undefined",xyz kanal adı
Eline sağlık Simba..