Teşekkürler
Printable View
Teşekkürler
Teşekkürlr
teşekkürler emeğiniz için...
Elinize sağlık kardeşim bir arkadaş oda sormuştu ama benim bir arkadaşıma önerdim o da söyledi m-box lara yüklene billirmi dedi evet hocam yüklene bilirmi sence
Emeğinize sağlık
Teşekkür ederim
ellerine kollarına sağlık.....
çok teşekkürler dostum
Arkadaşlar bende mi sıkıntı bilmiyorum çoğu kanal açmıyor
Smart tv için en iyi ip tv uygulaması nedir
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Smart tv için en iyi ip tv uygulaması nedir
SSİPTV dir de şöyle bir durum var kanalların acmaması cogu tv nin satış politikası yüzündendir.Bazı versiyonlarda kanallar acılmamasın sebebide bu aslında .Android tabanlı m stick gibi cihazlardan alırsanız stabilize izlersiniz smarttv lerin ssiptv versiyonarı veya kendi içindeki uygulamalarında problemler mevcut oluyor
teşekkür ederim
Teşekkürler
Emegenize saglik
teşekkürler
Slm. Samsung TV de Net iptv kurulu. Buraya güncel kanal listesi nasıl yüklerim.
eline saglık
emeğinize sağlık
Teşekkürler
selam. net iptv samsung tv de kurulu. üyeliğimde var. fakat servis sağlayıcı kanalları kendisi yüklemiyor. kanal listesini kendimizin bulup yüklemesi gerekiyor. netten kanal listeside bulup yükledim fakat yabancı kanalları gösteriyor yerli kanallar güncel olmadığı içinmi bilmiyorum açılmıyor. forumdan bulduğum kanal listesinide uzantısı uygun olmadığından sanırım kabul etmiyor.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu şekilde uzantılı listeyi kabul ediyor. güncel kanal listesini bu şekilde uzantılı nerden bulabilirim.
teşekkürler
Emeğeniz için teşekkürler
Deneyeceğim Emeğinize sağlık...
ProgDVB'de kullanacağım kanalınızın BAŞARILI olmasını dilerim Allah'tan...
Tesekkür usta
Teşekkürler
vestel smart tv de deneyeceğim
Emeğinize sağlık.
teşekkürler
Teşekkürler deneyeceğim.
Teşekkürler
Teşekkürler üstadım
Teşekkür ederim
Teşekkürler eline sağlık kardeşim
Bolca teşekkür ederiz emeği geçen arkadaşlara
ya arkadaş nerdeydiniz 1 haftayı aşkın siteye girememiştim....
sizden ricam kanal 7 sdye bir goz atip cikarmanizdir sonucta aile izliyor burada paylastiginiz yayinlari
İPTV linkleri o yayına döndürmüş guncel listeyi paylasacam şimdi bizlik durum yok malesef.Yinede ben kendi adıma özür dilerim olayı dun gece farkettik (ama ben şimdi musait olabildim) iptv yayınlarını biz vermiyoruz hemen veriyorum guncel listeyi yeni listeyi alabilirsiniz. @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Konudaki Dosyamız Güncellendi (25.11.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Paylaşım için teşekkürler
Teşekkür
Tesekkurler
acaba b.sayardanmı kaynaklandıyki ... neyse
cok teşekkür ederim sağolun
teşekkürler.
teşekkürler
teşekkür ederim.
selam hocam elinize sağlık olabilir böyle hatalar adam yapmış uydudan gelen bir hata biz ona yardımcı olacağız o adam tek tek kontrol edecek bir hali yok:wave:
Tşkler ellerinize emeğinize sağlık
Tşkler ellerinize emeğinize sağlık
teşekkürler
Mrb pyl için teşekkürler
Teşekkürler
vestel smart tvde deneyeceğim
Teşekkürler
Teşekkürler.