teşekkür
Printable View
teşekkür
indirmeleri ssptv de ve laptobumda vlc player da kullanmak istiyorum
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
şimdiden emeklerinize sağlık
çok sağolun hemen kullanmaya başladım teşekkürler
Tesekkurler
Next 2000 HD cihazımda deneyeceğim. Sonucu buradan paylaşacağım. Teşekkürler.
Harika
Guzel. Site
elinize saglık arkadaşlar
tesekkurler
redline uydu cihazimda deneyecegim
Teşekkürler
T.sekkür
Teşekkürler çok güzel bir payalşım.Lg samart tv de deneyeceğim
Sanba ustat eline emeyine saglik tesekkurler
eline sağlık arkadaşım
güncel listeyi göremiyorum
şimdiden bilgileriniz için teşekkür ederim
teşekkürler
Teşekkürler.
Bazı kanallar***** vb çekmiyor dosya güncelleme yapabilirmisiniz
Kanalların isimlerini yazmayın resim cekerek verebilirsiniz.google dmca ile sorun yasıyoruz bu kanal isimleri yüzünden uydu cihazlarında izleme sansınız yok bazı kanalları token sistemi kullandıklarından dolayı uydu cihazları bu kanalları acamıyor.Yeni dosyayı verecegim bu akşam inşAllah
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.03.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
M3u url linki yokmu
çok güzel elinize sağlık
tesekkurler
Teşekkürler
teşekkurler
Teşekkürler
Teşekkürler.
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler
güzel liste teşekkürler
Teşekkür ederim
Konudaki Dosyamız Güncellendi (25.03.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
Teşekkürler
xbox'da deneyeceğim şimdiden teşekkürler.
elinize amağinize sağlık
Evet bende yeniyim olsada olmasa d ayine verdikleri emeklerine saglik olsun
Tesekkurlerrr
teşekür ederim
çok teşekkürler
Tskler
Tskrler
İyi akşamlar arkadaşlar forum a üye olalı epey zaman oldu ama gerek hayat koşulları gerekse günlük koşuşturmalardan takip etmek ve paylaşılan içeriklerin ne olduğunu ve nasıl kullanabileceğimiz konusunda ve diğer konularda bilgi alışverişinde bulunamadim şimdi sorum bu paylaşılan iptv yi nasıl temin edebilirim
Deneyeceğim
Merhaba,
Bu dosyaları Next 2000 wifi modeli ile kullanabilir miyim?
teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (14.04.2022) .Dosyadaki yenilikleri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakabilirsiniz.
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar.
NOT:BAZI ULUSAL KANALLARIN (RESİMDE VERDİM HANGİLERİ OLDUGUNU) AKTİF LİNKLERİ OLMADIGINDAN LİSTEDEN KALDIRILMIŞTIR.(İPTV ÜZERİNDEN İZLENMEK İSTEMEDİKLERİ İÇİN YAYINLARDA TOKEN SİSTEMİ KULLANILMAKTADIR) BU DURUMA SAYGI DUYDUGUMUZDAN BİZE SU KANALI EKLEYİN BU KANAL NEDEN YOK DİYE SORMAZSANIZ SEVİNİRİM
Evdeki ip tv için m3u8 liste lazım
İndiremedim m3u8 listesini
elinize sağlık.
Teşekkürler
Ustam
Emeğinize sağlık teşekkürler...
KEŞKE DAHA KALİTELİ SİNEMA KANALLARI OLSA KANALLARIN ÇOĞU İŞ YAPMIYOR
Teşekkürler
bende sizin daha once vermis oldugunuz ve sonradan kaldirdiginiz *****halen kusursuz calisiyor,ama robot link yapmistim dosya olarak saklamadim simdi ott navigator'a yuklemek istiyorum isim zor olacak,tivimateda oluyor
O link alt yapısı daha önce cocuk kanalını por no yayınına dönüştüren alt yapı biz verirsek yine aynısını yapacakları için bu durumla karsı karsıya kalmamak adına eklemedim bende biliyorum var oldugunu ama malesef bu dosyayı cok kişi kullanıyor birden birde bu hoş olmayan durum cıkarsa iyi olmuyor gecen gun siz tanık oldunuz bu olaya