arkadaşım...salondaki televizyonumuza bağlı amazon prime mini android box var...mevcut kutumuza twich ve çok daha fazla uygulama yükleyiş imkanı varmı peki...!!!...:emoji122:
arkadaşım...salondaki televizyonumuza bağlı amazon prime mini android box var...mevcut kutumuza twich ve çok daha fazla uygulama yükleyiş imkanı varmı peki...!!!...:emoji122:
:wink1:merhaba üxretsiz seyredeceğim sinema kanalı varmı
VAUGHLIVE GOOGLE PLAY STROME ÇIKIYOR İNDİRDİM ARKADŞLAR ARAŞTIRDIM TELEFONDAN VE ANDROİD TV İZLENİYOR
Tele on iptv si bilen varmı
enigma2 devam ke
İyi akşamlar teleon iptv canlı yayın diyor acaba iptv si oluyormu
Teşekkür ederim
- - - Updated - - -
Güncel URL adresini tamamını nasıl bulurum
TELEON Çalışmıyor
Çalışmıyor galiba..
süperbi kanal içerikleri mükenbelll
dostum çalışmıyor
diger kanallara iptv olanlara bin çakar teleontv film yönünden gerçekten hakkını veriyorlar insallah turksat gelir ..
görüntü kalitesi bile mükenbel androidtv izliyorum
arkadaşım...tele-on tv gerçekten şahane kanal özellikle yakın tarihli dünya filimlerini gösterişi harika...türksata geçeceğini zannetmiyom düşük ihtimal zira geçerse hapı yutarız çünkü rtük lisansı alıp sansürlü yayına zorlanır yani filimlerin erotizim vesayire gibi sakıncalı sahnelerini makaslar...!!!...
süperbi kanal arkadslar androidtv googletv televizyon varsa izleniyor üçretsiz
kanal güncel içerik veriyor
şu anda teleon kanalı çevrim dışı.
Eline sağlık.
TEŞEKKÜRLER
teşekkürler
iptv üzerinden kanal degil bence çünkü güncel içerikler veriyorlar kurumsal bir firma oyuzden degiştiriyor aynı atv kanald gibi onlarda sık degiştiriyordu
Teşekkürler
Teleon tvyi elitviptvye. ekleyebilirmiyiz
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Güzel yayın veriyor teşekkürler admin
kanal sunucu degiştirmesi normel çünkü iptv yayın degil güncel içerik veriyorlar kanald showtv startv atv gibii
dostum vermiyorlar iptv üzerinden bende dedim uygulama üzerinden dediler size kalmış bir durum dediler işter izle ister izlemeyinn isteğe göre yapılmadığını söylediler
Bir süredir teleon için sabit yayın linki ayarlamaya çalışıyordum, twitch yayını yaptığı dönem çözmüştüm link almayı ama twitch'ten nimo'ya geçti. Nimo'dan sabit yayın ayarlamak kat kat zor oldu ama tam olarak dün bir şeyler başardım ve yakın zamanda paylaşacaktım fakat şaka gibi bir tesadüf ki adam yayınları durdurdu sitesi de silinmis 404 hatası veriyor. İki site için de uğraşım boşa gitti. Tekrar açsa bile artık uğraşır mıyım bilemiyorum.
Zaten kurumsallığın K'si bile yoktu. En başından beri "ergenin biri teleon ismine çöktü, kendi kendine oynuyor" diye düşünüyordum.
Holding molding bir şeyler yazıyor. Dünya'nın en fakir holdingi olsa gerek, sitesini ücretsiz blog oluşturma sitelerinde yapıyor, ne domain ne hosting ne sunucuya 200 lira bile harcayamıyor, sürekli vk, ok.ru, twitch, nimo vb. gibi ücretsiz sitelerde yayın yapmaya çalışıyor, onu da beceremiyor. Bunları yaparak televizyon kanalı kurduğunu hayal ediyor.
Instagram "teleontv.resmi" hesabına bir girin bakın takip ettiklerine. 250 kişi var takip edilen %90'ı güzel kız hesabı. Çapkın holding senii :emoji1:
Ayrıca uyduda yayın yaptığı da iddia ediliyordu bir ara, biri uydu frekansından izlediğine dair videolu kanıt atmadığı sürece inanmam. Sürekli dijital platform içeriği yayınlıyor, bu uyduda pek mümkün değil bana göre.
Maşallah yayınladığı her içerik de "TV'de ilk kez" oluyor zaten. Sürekli ücretsiz site kovalayan kanalın bütün içeriklerine lisans ücreti + uydu frekans ücreti verdiğini hayal bile edemiyorum. Zaten sürekli bu sebepten site değiştiriyordur, çünkü telifli içerik paylaştığı için hesabi banlanıyordur.
Bu kanal ile ilgili en çok konuşma yapılan yer burası, dolayısı ile kanal sahibinin buradan haberi olmama ihtimalini düşünmüyorum. Başka hiçbir yerden alamadığı kullanıcı geri dönüşünü buradan alıyordur, zaten burada hesabı da vardır diye düşünüyorum. Şimdi gelsin cevaplasın bakalım. Zaten bu saçmalıkları savunacak olan anca sahibi olabilir.:emoji1:
bi ara forumda kanal10 diye bi link vardı o kanallda baya ğüzel filmler veriyodu
Sahibi buralarda kesin teleon diyince biz cıkıyoruz zatende sabit link yok ayrıca teleon diye bir kanal olmadıgını cok msjımda belirttim teleon kapandı .teleonun tff ye borcu vardı .stara el konunca star kral star 2 (starmax) vs tmsf el koydu tmsf kralı sattı dogus grubuna sonra cok iyi hatırlıyorum tmsf teleonu tkr hayata gecirmek için buket tv isiminde kanalı test yayını yaptı buket sevildi falan dediler teleonu devreye sokmadı sonra bukette kapandı kral tv dogus grubunda diğer isimi teleon ama wikipediada dogus grubunda yazıyor teleon ismi ama ben onada inanmıyorum kral tv de kapandı cunki teleon zaten ayrı bir kanaldı ergenler teleon geri döndü vs vs diye site actılar hatta bu teleonu bir cok kişiler actı sat10 kanal 10 bilmem ne 10 bir sürü ya basit değil bu işlerAlıntı:
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
O kanal surekli link değiştiriyordu flv turunde m3u linki vardı
Son kez tekrar baktım düzeltmiş.
Neyse diyorum bari o kadar uğraştık birileri faydalansın gittiği yere kadar.
Böyle saçma sapan sitelerden yayın yapmayı zorlamaya devam ederse zaten kendi çalar kendi oynar.
Ben herkesin izlemesini sağlayarak ona da fayda sağlıyorum, kimse izleyemedikten sonra yayın yapmaya uğraş vermesinin bir anlamı yok zaten.
Buyrun bir deneyin bakalım ayarladığım teleon m3u8 linkini.
Buraya özel oluşturulmuştur, başka yerlerde paylaşmayınız.
Zaten diğer forumlarda üyeliklerim var, istersem kendim paylaşırım.
Kod:
- ** Gizli İçerik: Bu gizli içeriği görmek için supersatforumdaki mesaj sayınız 1 veya daha fazla olmalıdır.
Nimo yayınına bir şey olmadığı sürece çalışması gerek.
Bu linkin açılmadığını görürseniz, nimo yayınını kontrol edin (nimo.tv/live/5006009337).
Nimo'da kapalıysa zaten benim linkimin çalışmaması normal. Ama nimo'da yayın var benim linkimde yayın yok ise o zaman sorun var diye yazabilirsiniz.
neymis teleontv okadar kanal var bos islerle ugrasiyirsunuz cokk gereksiz bir yorum olmus isteyen izler isteyen izlemez diyor siz hala ugrasiyirsunuz
kanalin kullandigi sunucu ucretli uluslararasi adres oldugu icin yurtdisina bagli trde yokk
İşte beklediğim malum kişi geldi :emoji1: Mesajına çok güldüm :emoji1: Attığın sitenin konuyla en ufak bir alakası yok, neyi inceledin de ne anladın :emoji1:Alıntı:
Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor ki zaten senin de ne yazdığını bildiğinden şüpheliyim. Maşallah konu başından beri babanın oğlu gibi de savunmuşsun.
Ben instagramdan mesaj falan atamıyorum kendilerine(sadece takip ettiği kızlardan mesaj kabul ediyor) ama senle hemen de cevaplaşıyor belli ki ( yersen ).
Yine saçma sapan şeyler yazıp savunmaya çalışmışsın onu da becerememişsin. Kabul et sahibi olduğunu, beceremiyorum de yardım iste, bunlar daha basit.
Forumdaki mesajlarının hepsi bu konuda, daha önceki saçma savunmalarından da zaten sahibinin sen olduğunu düşünmüştüm.
Hatta başkaları da düşünmüştü:
Bkz.
Bu yüzden mesajımda dedim ki bu saçmalıkları savunacak olan kişi ancak sahibidir. Tam olarak senin yazmanı bekliyordum ve bakıyoruz ki yine ortaya atlayan sensin.Alıntı:
Adam akıllı açıkla her şeyi diyeceğim ama beceremeyeceksin biliyorum. Kabul et her şeyi öyle muhattap olalım.
Kabul etmek zor gelecekse, git yeni hesap aç, oradan sahibi gelmiş gibi cevap ver. Sonra da dersin ki "ben sahibine mesaj attım cevap vermek için geldi":emoji1:
Bu olursa da çok gülerim :emoji1:
Ayrıca neyi çalmışım ben, kendi kendine boşa çaba harcama da insanlar da izlesin diye emek verdim.
Kısaca senin yapamadığını yaptım (Domain aldım, sunucu ayarladım, yazılım kodladım, stabil bir link oluşturdum).
"Kod uçurmasınlar" diyerek ne demeye çalıştığını anlamadım ama sen de bilmiyorsun muhtemelen.
He dersen ki "senin yayını kapatırım", öyle bir şey ancak kendi sunucundan yayın verseydin mümkün olurdu.
Sen yayını ücretsiz sitelere teslim ediyorsun, o saatten sonra yayının kime ulaştığını kontrol etme ihtimalin yok.
Bunları bile bilmeden "ben kanal kurdum"culuk oynadığın için zaten bunlar yaşanıyor.
Ben hem sana hem insanlara fayda sağlayacak bir şey sundum. Kapatılırsa üzüleceğimi mi sanıyorsun, benim niye umurumda olsun ki.
Hatta işime gelir, uğraşmaktan kurtulurum. Zaten kullanım sayısı az olursa çok fazla da açık tutmam.
Ben insanların sevdiği içerikler var diye uğraştım, kimse ilgilenmezse niye açık tutmaya kaynak harcayayım.
vallaha çok güldüm her yorum atan kanal sahibimi oluyor sorun sende ozman benim umrumda degil bende digiturk var anladınmı ben senin yoruma cevap verdim durmadan durman teleontv teleontv ugrasan kim senin olmadığın ne malum bu kadar ugrastıgına göreee tabi izleyici gelsin diye niye durmadan kanal ugrasıyon boş yapmaa agzımı bozmaa belli durmadan sunla bunla ugrasan kimm kimse yemezzz simbaaa dostum yorum yapıyor odamı kanal sahibi oluyor vallaha salak gibi işlerle ugrasıyorsunuz
ben ne bu kanalın link dahi yazdıgı yok baska kişilerin sen bi paylaşanlara bakk millet izlesin diye yapıyorsun ona birsey demiyorum konusma seklin dogru degil ben sana nediyom kanal yazdık cevap öyle verdiler demmeki senin aldığını biliyorlar uçurmasınlar dedim sen hemen hazırda baska konuya geçiyon
Ahahaha cevaba bak. Zaten ortada bir cevap da yok iddialara yönelik :emoji1: Türkçe'yi de katletmişssin yine, bir tane noktalama işareti yok. Digiturk ne alaka ona da ayrı güldüm :emoji1:Alıntı:
Sahibi sana açıklama yapmış, sen de incelemişsin ve doğru olduğunu kanaat getirmişsin. Açıkla dedim, bu siteden neyi inceledin de ne anladın doğru olduğuna dair, cevap yok.Alıntı:
Zaten mesajlarını düzenleyip bazı yerleri silmişsin, neden acaba.
Konudaki mesajlara bakıyoruz, kim ufacık bir eleştiride bulunsa hemen atlayıp savunan sensin. Her konuda "sahibiyle yazıştım şöyle dedi böyle dedi" diyen sensin.
Biri eleştirdiğinde "isteyen izler isteyen izlemez" diyorsun. Sen niye babanın oğlu gibi savunuyorsun o zaman, isteyen yorum yapar istemeyen yapmaz.
Yorumlar sana mı yapıldı bunca zaman, kanala yapıldı.
Sana yukarıda yazdım, sen değilsen yaz o zaman sahibine. Sürekli yazıyorsun, onun cevaplarını bize iletiyorsun ya. Gelsin o cevap versin :emoji1:
Bi de diyor ki
Sahibi ben isem, yani seninle o yazışmaları yapan ben isem, niye senin aracılığınla konuşayım, üyeyim zaten gördüğün gibi buradan yazarım cevapları.Alıntı:
Sabit link oluşturan benim, sahibi ben olsam niye nimo'dan yayına devam edeyim, niye ücretsiz blog sitesinden site kurayım.
Gördüğün gibi link paylaştım, domain'im var sunucum var, bunları kullanırım.
Mesajlarına bakıyoruz, bu konu dışında 2-3 mesajın var. O 2-3 mesaj da ne ola ki, diğer cine5/cine6 gibi benzer yayın yapan kanalları kötüleyip teleonu övmüşsün yine.
Sahibi olmadığın, "isteyen izler istemeyen izlemez" diyeceğin bir kanal için sahibinden çok çaba sarf etmiyor musun sence de? :emoji1:
Öve öve bitiremediğin kanal ne hikmetse son mesajında mı kötü oldu.
O senin gibi sahibiymiş gibi savunan mesajlar mı atmış dön bi oku. Senin saçmaladıklarının tam tersine, bu kanalın teleon ismiyle alakasız olduğunu savunmuş aynı benim gibi.Alıntı:
Her yorum yapana sahibi demiyoruz, çünkü senin gibi başka bir tek kişi bile bu kadar savunucu mesajlar atmamış. Tek şüpheli sensin.
Dediğim gibi sen değilsen yaz kanal sahibi abine o gelsin.
güzel catışma oldu :emoji1::emoji1:sende bı gayet edersen facebook kanal yazabilirsin anladınmı boş yapma bu işleri yapıyosan menun oluruz ben eski teleon demedim tr yok dedim yani yurt dışına baglı agaa böyle forum sayfalarında yapacana bi uygulama kur daha iyi keske dedin gibi olsaydı vallaha herhangi bağlantımyok
Yine hiç bir şey cevaplamayan boş bir mesaj, neyse belli ki işine geleni anlayan birisin.Alıntı:
Ben facebook kullanmıyorum, sen sürekli yazıştığın için sen yaz gelsinler, açıklamalarını herkese açık yazsınlar diyorum.
Ben bilmem gerekenleri biliyorum zaten bana açıklamasının bir anlamı yok.
Benim istediğim gelsin buraya insanları enayi yerine koymadan açıklasın.
Holdingmiş, uydu yayınıymış, 92'den beri aktiflermiş hikayelerini bıraksınlar.
Sahibi değilsen de cevap vermeyi bırakabilirsin.
onu saten kimse demiyorki eski teleon alakasi yok eskide kaldi Cine5 eskisimi kapatildi kullaniyorlar
Ne alaka, nasıl "kimse demiyor" ? Biz mi uyduruyoruz ? Sen aynen devam.Alıntı:
Bak sitesinde ne yazıyor?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Eskiden sadece artı holding zırvası vardı, şimdi A24 diye bir şey eklemişler.
Google'a yazın bakın bakalım "A24 Films" şirketinin bunlarla ilgisi olma ihtimali var mı bir araştırın.:emoji1: Komedi resmen.
1992 yazıyor değil mi, 1992'de kurulan teleon olduklarını iddia ediyorlar yani.
Bu da instagram'ı.
Buraya da holding molding zırvalamış, bir frekans uydurmuş, bir de gözlüklü emoji tam komedi.
Bak bakalım öyle bir frekans var mı?
Ama sen hala sana sorduklarıma cevap vermiyorsun.
Söyle bakalım burada neyi inceledin de neyin doğru olduğuna kanaat getirdin ve gelip burada savunuyorsun onları?
teleon sayesinde foruma can gelmış :D
ismailturret kodları paylaşma imkanınız varmıdır acaba
Tele on çalışmıyor yine
arkadaşlar...teleon bizimle dalgamı geçiyo yawu sinir edici vaziyet...yayını kesintisiz sürekli izlemek imkansızmı moral bozucu durum ooooffffff...ooooooooofffffffffff...!!!...:emoji36: