Güncel yazılımı yüklerseniz yani ilk mesajdaki yazılımı absat açılır.
varol usta kim tutar seni allah zihin açıklığı versin ellerine sağlık snopy usta
TıPıS ler açılmıyor yazılımı attım. Acaba 12 snin keyleri yüklü değilmi sadece ayın 11 mi açılıyor. 12 sinin keyleri yokmu içinde açmadı bende
Şuan bu yazılımla açılırmı bu saatte ayın 12 si
açmıyor bare deyinki sadece ayuın 11 de acar diyee
resetledim olmadı ne yapabilirim
bin dosyası editli değilmi ayrıyeten *** filan atmaya gerek yok neden olmuyor bu
tamam tekrar deniyorum
Hayır olmadı kanal menusu acık ***şler resetledım yıne olmadı:(
arkadaşım cihazını modeli ve hv nosunu yazarmısın.
Suny 7010 DCI 12_C1_A5
yazılımı dene.
tamam deniyorum
Ustad olmadı. Sorun nedir bilmiyorum. Keyleri resetledim. Yok
arkadaşım sen tps leri sormuşsun yav. benim kafa bu akşam goldmaster yazılımları ile çok karıştı.:( bu yazılımlar tps leri açmaz. sadece absat içindir.
Tamam o zaman sımdı anlasıldı.. oke. ABSAT lar hangi kanallardı bakayım onları açmışmı bare :)
Zık-xxl-mangas-rtl9-cheess pach-ab motors
polsat için illa yazılım şart mı keyleri elle girsek açmaz mı
Teşekkürler Snopy usta ellerine sağlık
7010 / 12 c1 a5 açmadı
polsatlar geldimi geri
hw 16.co.91 kaon 202 yardim edein lotfan link achmadi
paylaşim için sağol
12:01: a5 hatalı acil yardım
Arkadaşlar H/W:16,80,91 Içın Yardım
Yazılım Yok mu Acaba (Sunny Menu)?
arkadaşım polsat okey demişsin.fakat yok.onu yazılımın altından kaldırırsan diğer arkadaşlarda boşa uğraşmaz.
Mesaj 5 ocakta yollanmış ve sen bugün polsat'ın açmadığını söylüyorsun.Yazılımların çıkış tarihlerine bakarsan anlarsın niye açmadığını.Yönetici arkadaşlar bu mesajı kilitlerseler iyi olur sanırım.Saygılarımla..
abasat dediğiniz kanallar hangileri arkadaslar bilen varmı
arkadaşlar absat dediğimiz kanallar neler bilen varmı arkadaşlar
polsat paketinin şu an bir kaç tene kanalı halen açılmaktadır. Konunu başlığına dikkat ederseniz burda günlük olarak birinci mesajdaki yazılımlar yenilenmektedir. yani absat için verilen keyler yazılma editlenmektedir. her gün için yeni konu açılsa karışıklığa sebep olur. Onun için konu tek başlık altından devam etmektedir. Yazılımların tarihi konu başlığında yazmaktadır. Konuyu takip ederken tarihlere lütfen dikkat edin. Absat kanlları için Uydu bölümüne bakasanız kanllar hakkında bilgi alabilirsibniz.
yardim kaon ksf 202 hw.16.c0.91 bin for absat bin file vareon
yardim eden kaon ksf 202 16.c0.91 absat va plosta bin filei aehtiaj varem 2007-1-12
polsat mefta arkadaşlar
polsatlar su an kapalı
seyrettiğimiz kar arkadaşlar.)
12 01 a5 yükleme hatalı
ekran tek nokta
lütfen yardım edin
:46: polsat paketi byyyyyyyyyyyy rahmeti oldu
polsat gitti deniliyor haber doğrumu
Arkadaşlar 16.00.A1 tek nokta kaldı. Yüklemeyin
merhaba snopy ustam nasılsınız siz den yine bir ricam olacak polsatlar şuan itibarı ile açık mı eğer açıksa keyleri nasıl temin edebilirim eğer bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hocam saygılar digiman2005
viasces 2 icin yardim teşekürler
:49: viasces 2 icin yardim teşekürler:gift:
etelsat 16 derece neden bulamıyorum
bilen varsa yardim edin teşekürler
:clap2: :clap2:
eline sağlık teşekkürler denemedim ama deneyeceğim
dijitürk kardeşim hotbird te antenin varsa yaklaşık 3-5 santim sola çanağı çevir yeterli.
d ler sizlere ömür arkadaşlar
D+ rahmetli oldu.
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar D+ okey DENENDİİİİİ
4101 00 6D CE 1E C3 83 90 AF EC
4101 01 0F 26 E9 6D BD 71 B8 D9
4101 10 6D CE 1E C3 83 90 AF EC
4101 11 0F 26 E9 6D BD 71 B8 D9
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba Snopy
nasilsiniz
tesekurller
KAON KSF-200Z NE VARUN
Selam,tşk,dostum sağol sağlıcakla.
Polsat ne oldu geri gelme ihtimali varmı