sunny 12.03.a5 !!!!!!
sunny 12.03.a5 !!!!!!
normal bordlara yani 12 03 a5 - 12 01 a5 ve 16 00 a1 yazılımları buyuk ihtimalle bu hafta gelir
teşekkürler
12 01 A5 ve 16 00 A1 sabırsızlıkla bekliyoruz
ADAMIN BİRİ BANA MSN'DE ABİ HOCAM DİYORDUN NE ÇABUK UNUTTUN O GÜNLERİ BEE...
Hoca kafanı takma. Öyledir. Bugün elini uzattığın insan yarın seni tanımaz. Maalesef bazı insanların yapısında bu var. Çalışmaların için sağol. Next 12.01.a5 gelecekmi?
iyi günler ellerinize sağlık ben yeni yükledim ancak çalıştıramadım yani yazılım doğru şekilde çalışıyorda şifreleri almıyor bir yerde yanlışmı yaptım cihazım 8012 dz 16c0a1 france5 kanalında 5 dakika bekledim zaten şifreli öyle siyah bi ekran sonra denedim ne tpsler nede absat açılmadı yerel saate baktım oda +0 00 görünüyor yardımcı olursanız sevinirim
12.00.A1 program 12.01.A5 e yukleyebilirmiyim
şu 12 o1 A5 LERDE HALLOLSUN ARTIK
elinize sağlık arkadaşlar...
evet snopy kardeş onlar sağa sola saldırsınlar sen onlara aldırma eline sağlık inşellah 12 01 a5 e bir ance gelir de onlarda görürler el mi yaman beymi
ustam eline sağlık...
slm çalışmalarınızdan dolayı teşekür edıyorum
12.01.a5 ne zaman üstad?
bu yazılımlara itibar etmeyin diyende var!!!
ne diyorsunuz üstad?
12.01.a5 neden eş zamanlı yazılım alamıyor?merak ettim.
selam ustalar sunny 9080ci aldım nalet olsun ne işe yarar.satıcı çok iyi cihaz dedi aldık akrabalarıma 7010 aldım memnunlar sizce hangi sunny modelini almalıydım 7010 ci benim makinedan iyimidir.
eline sağlık üstad...
eline sağlık @snopy.
12 00 a5 e12 00 a1 atsak olur mu bunu belirtseydin başta ustam
Snopy usta teşekkürler emeğine sağlık sağol
12 01 a5 leri sabırsızlıkla bekliyoruz elinize sağlık
ARKADAŞIM KOSKOCAMAN BİRİNCİ MESAJI ALINTI YAPMANA GEREK YOK LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT EDELİM !!! UMUTER
Eline sağlık usta, 13.42.65'i bekliy:clap2: oruz
Arkadaşlar,
cardsharing den vazgeçildi. TPS hotbird uydusunu terkedesiye kadar tps au (uydudan) yapacaktır bilginize. Diğer modellere yarın gece verilecektir. Stream yazılımını yüklerken eski kanal listesini kanal edit ile kopyalayın. (önce favori varsa bunları çıkarın) Yazılımı attıktan sonra cihaz reset ve yeni 4 favori yukarıda verilmiş olan kanal editörlen kanal listenizi yükleyiniz. Cihazınızı kapattıktan sonra tekrar uschuah tv üzerinden update yapınız.
Ve bazı arkadaşlarımızdan rica ederim yazılımın hiç bir kısmında değişiklik yapmayınız(İsim -reklam versaile). Cihazın performansını etkiliyecektir. Yazılımlar sonuçta kore de yapılıyor. Orijinal verilen yazılımlar sorunsuz çalışmaktadır.
selamlar
üstat 16.c0.a1 yükledim ancak menü'ye giremiyorum 00000 şifresini kabul etmiyor sorun nedir acaba?
merhaba arkadaşlar yazılımı attıktan sonra türksat takinallar hepsi gelmiyor
kanal listesinide yükledim gene gelmiyor yardım edermisiniz ???
Teşekküler serkan umarım eski boardlarada uydu üzerinden güncelleme yazılımları gelir üvey evlat durumda olmayız umarım :00000004:
evet haklısın dostum yazılımları kimsenin yaptığı yok yazılımlar koreden geliyor bazı arkadaşlar kendine mal etmeye callşlyor shereden neden vazgecildi acaba yazılım yapamayacakları icinmi vazgcildi?yoksa başka birşeylermi var?saygıler
sevgiler paylasım için
12.03.a5 sabırsızlıkla bekliyoruz...
Yazılımlar original verildigi için bu konuda devam edelim teşekkurler snopy
teşkkürler snopy
Üstatlar 13 42 65 lere yazılım çıkacak mı? diye sordum kimseden cevap alamadım. Çıkacak, çıkmayacak veya bilgimiz yoktur diye bilgilendirir misiniz, lütfen...
emeğine sağlık üstad
Sayın Serkan Yılmaz ustam,bilgi için teşekkürler, saygılar.
:( will it be availuable for other hw?:( :praying: TESEKKURLER
eline sağlık snopy
snopy kardeş bizim şu kaondan sunny e dönüşüm yazılımınıda versen de bizde sevinsek he. ne dersin.hapis kaldık kıpırdıyamıyoruz.bizi unutma
!!!!
Elinme sağlık snopy usta....
let´s hope so
snopy ustam,bu yazılımda orf1-2 varmı astra ?
:( will it be availuable for other hw?:( :praying: TESEKKURLER
H/W 13-41-6D
yapma yaw üstat a bordlular beklicek demişsin acaba ne zamana kadar
Hazir Kanal Lİstesİnİ Hangİ Programla Atacagiz ArkadaŞlar Bİlen Varsa Yardim Etsİn
what's new with 12 03 a5
Sayin Serkan Yilmaz ArkadaŞim O Stream MenÜlÜ Cİhazlara Dİyor.benİm Cİhaz Kaon Ksc 511 12 01 A5 Ama Ben Cİhaza At 7010dciz 12 01 A5 YÜklÜyorum.1.mesajdakİ Benİm Cİhaza Olurmu
Orada 2m İÇİn EdİtÖr Yok
Yukari Mesajdakİ Kanal Lİstesİ Olurmu Benİm Cİhaza