sagol volkan :)
Printable View
sagol volkan :)
eline saglık volkan kardeş ellerin ve klavyen dert görmesin
volkan ellerine sağlık teşekkürler...........
cok sağol volkan
birinci mesaja 15.03.2007 tarihli 1 günlük absat yazılmları eklenmiştir.
Volkan kardes tsk.:45:
Volkan kardeşim işlerinin arasında bu yazılımlara zaman ayırıp bizlere ilettiğin için ne kadar teşekkür etsek az olur. Ellerine, emeğine, ve beynine sağlık
yazılım için teşekkürler üstad ellerine sağlık.
eline sağlık dostum..
GM 9400 FTA yazılımını yükleyipte cihazı açılmayan arkadaşlar dosyayı yeniledim tekrar yüklesinler cihazları düzelir. 9400FTA yazılımını yeniledim.
paylaşım için çok teşekkürler.
eline sağlı ustan
Volkan kardeş, teşekkürler. Sen de olmasan, bizleri düşünen pek yok. Saygılar.:present: :wave:
ellerine sağlık volkan üstad, bu ne hız bu ne heves,,, hiç bir zaman hevesinden vazgeçme!
teşekkürler Volkan:clap2::
tesekkurler ama 4150 fta (j) yi listelerde göremiyoruz. sorunmu var acaba
Teşekkürler arkadaşım.
Saygılar,
ellerine ve pcine saglık
teşekkür ederim volkan kardeş.
Volkan arkadaşım 9400 vci için uzantısını ,tfd diye yazmışsın, .tfd olması gerekirdi.Yazılımı kuramıyanlar bunu .tfd ye çevirmeyi bilemiyebilirler.Hatırlatmak istedim.
Saygılarımla,
Absat OK ta hangi kanalları çözüyor
ben bir türlü kanal bulamıyorum
Arkadaşım Hotbird uydusu.Alıntı:
AB-SAT PAKETİ
Ab 1, Ab Moteurs, Animaux, Zik/Xxl, Chasse Peche, Musique Classice, Escales, Fit/toute, Rfm Tv, Mangas, Encylopedia, Action, Rtl9
11681 H 27500 3/4
Cıne Box, Cıne Polar, Cıne Fx, Cıne Comic
12692 V 27500 3/4
Saygılarımla,
sağol dost
çok teşekkürler
teşekkürler volkancım, ellerine beynine sağlık.
En çok indirilen gm 9400 vcı olduğu için olabilir...tahminim Volkanın yazılımını alıp kendi yapmış gibi çevreye lanse edenlere yönelik küçük ama çok anlamlı bir uyarıdır...bence doğru bir deneme yapmış...:wave:
Şimdi şunu söylemek lazım.Diğer forumlarda Volkana teşekkür edilerek verilen yazılımlar var bunu herkez biliyor zaten.Ayrıca bu yazılımı Volkan arkadaşımızdan başka da editleyen yok bunuda herkez biliyor.Kısa bir süre önce Volkan ın işleri nedeniyle forumdan ayrılması sonucu bu yazılımı diğer forumlarda veya burada editleyeni görmedim zaten.O nedenle böyle bir yola neden başvurdu anlayamadım.Bizler zaten Volkan olmaz ise bu kanalları izleyemeyiz bu nedenle kendisine minnettarız.Alıntı:
Saygılarımla,
slm . goldmaster sat-20200 FTA-2 cihaz için yazılım bulabilirmiyim acaba? ya da buna uyan bişeyler?.. teşekürler
birinci mesaja 16 Mart 2007 tarihli 1 günlük absat yazılmları eklenmiştir.
Volkan kardeş, yine bizim yüzümüzü güldürdün. Bu dünya'da seninde yüzün güler inşallah diyorum. Ellerine sağlık, teşekkür ediyorum.
sağ olvolkan bey ama artık 9400lerde 19doğudaki pw paketi olması gerekmiyormu en basit makineler bile açıyor
ellerine sağlık usta
bu yazılımlarda cw varmı
sirus uydusu için teşekkürler elinize sağlık
yazılım lar için teşekkür ederiz gerçi tpsler yok ama ol sun bukadarını vermiş olmanız bile çok iiyi
volkan ellerine sağlık. işlerinde başarılar dilerim...
thanks a lot again
birinci mesaja 17.03.2007 tarihli 1 günlük absat yazılımları eklenmiştir.
sağol kardeş eline saglık
yine hızlısın volkan herzamanki gibi teşekürler kolay gelsin
volkan kardeş teşekkürler, çalışmalarında başarılar dilerim.
teşekkürler volkan kardeş. ellerine sağlık.
sevgili kardeşim, biliyorsunuz ki depo tüm TÜRKİYE'nin uğradığı bir yerdir. tabiki bu yazılımlar Volkan kardeşimizin emeğidir. ne yazıkki yaptığım hatayı geç farkettim. uyarınız için teşekkür ediyorum. durum düzeltilmiştir. inanın acemiliğime verin. saygılarımla.Alıntı:
depo'ya yazılımın verilmesinde yanlışlık var ise durum tarafıma bildirilsin, memnun olurum. saygılarımla...:45: