Ben bu Türkiyede bir şeyi anlıyamıyorum.Bu ülkede Türküm demek Türklüğü temsil eden ritüelleri kullanmak ayıp sayılır oldu kınanır oldu hatta suç sayılır oldu.Dünyada hiç bir ülkede vatandaşlar kendi milletlerini ve kendine has objeleri sevdiklerinden dolayı kınanmaz üstelik milli duyguları gelişsin diye teşvik edilir. Bunun için çeşitli aktiviteler yapılır.Biz'de ise bu yönde yapılan eserler hep eleştirilir ve küçük görülür.Bunuda kendini aydın sanan enteller ve mütareke basınıda destekler ve halkın arasına karışmış üç beş tane taşeron provakatörde sanki halktan biriymişte desteklermiş gibi gözükür ve bu tezgah her zaman çalışır ve başarılıda olur.Bunlar sözde gerekçelerini çocukların ruhsal gelişimini veya daha masumane bahanelere dayandırarak istediklerini yaptırırlar ve yaptırdılarda.BUNLARI BEN KEDİLERE BENZETİYORUM HEM SEVİYORLAR HEM BAĞIRIYORLAR.Şimdi biz aynı tepkinin çok çok fazlasını göstererek aslında bizimde var olduğumuzu göstermeliyiz.Şunu anlamalıyız:Bu iş Kurtlar vadisi olayından çıkmıştır.Bu düpedüz meydan okumadır.Halkımız uyanık olmalıdır .Bunlar birer alıştırmadır,aklımızda yer yapmaya çalışıyorlar.Bu gibi basit görünen olaylardan sonra Allah bilir neler dayatılacaktır.Kurtlar vadisinin öyle veya böyle,televizyonda veya sinemada gösterime girmesi çok önemlidir.Bunlar istedikleri gibi at oynatamıyacaklarını görmelidirler,göstermeliyiz