Turkcell den memnunum.
Printable View
Turkcell den memnunum.
herkese selamlar. ben 10 yıl telekomda çalışdım sadece şunu söyliyebilirim; tüm gsm şirketleri 3 değil 4 kağıtçı. hâlâ telekomun altyapısını kullanarak para kazanıyorlar. kimse şu firmanın, bu firmanın alt yapısı güzel demesin. eninde sonunda telekom'un alt yapısına muhtaçlar. 2 kere 2 = 4. tek tavsiyem size uygun tarife hangisiyse onda karar kılmanız. yoksa gerisinin hepsi yalan. ankete cvp (sırasıyla) ; Avea, turkcell; telsim.
telsim hattımda war ama ilk göz ağrım turkcell olduğu için gnctrkcll :D
turkcell arkadaşım neden anket yapıyorsunuz onu anliyamadım saygılar
vodofone
vodafone
bence türksel
kurulduğu günden kulanıyorum bir sorun yaşamadım.
bende türkcell ve avea var ama vodafon hat alacam türkcell çekim iyi ama fiyat kazık
bencede Turkcell Vazgeçilmezler Arasında
yaklaşık 10 yılı aşkındır türkcell kullanıyorum memnunum.AVEA kurumsal hattımda var onunla sadece bedava kurumsal hatta olanlarla görüşüyorum fena deyil ama bence türkcell en iyisi her yerden ful çekiyor.
tartışmasız Turkcell, çünkü en iyi hizmet onda.
cekim olarak turkcell fakat okadar kampanya varki kamu ögrenci devlet memuru ya kardeşim biz calışanlar özel sektör ve esnaflara neden bi şey yok yükü ceken biz kaymak onlara kamu diyo işi garanti maaş günü gününe biz calışırsak para var bizede aynı kolaylıgı kim saglıcak
bece avantj vadafon çok ucuz sistem çok daha ileri dönük olacak benim fikrim
artık hat degişteremeyi vadafon iyi olacak olabilir müşterilerde arkadaşlarda ki noları herkese numara verdik bilen olcak bilmeyen olcak bizde turkcell e mesj yagmurana tutalım toplu olursak onlarda duyarsız kalamazlar zaten alışmışız ses cıkarmamaya hep yükleniyorlar bize bizde bişeyler yapalım öbür gsm öperötörü indirim yapıyo kazanıyo demek oda yapacak abonesi cok odaha cok kazanacak bizde forum olarak mesaj yagmuruna tutalım 20000 aboneye ulaşmışız neden olmasın her ilk degilmiyiz hadi başlayalım
ben türkcell kullanıyorum ama onlarda admı kazıklıyorlar herşeyi çok pahalı.
avea yi kullanıyorum. memnunum. hizmet te iyi
trkcll
hem turkcell var hem avea ama turkcell daha iyi yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım
tartışmasız turkcell turkcelle bağlan hayata
Ben Turkcell 5 Yil Kullandim Ama GÖrÜŞmelerİ Hep Kisa Tututum ÇÜnkÜ Kontor Dayanmadi Vadafona GeÇtİm Ve Çevremİde Vadafon Yaptim Hem Ekonomİk Hemen Kapasama Alani Turkcelle Ayni DÜzyede Vadafondan ŞaŞmayin Derİm
En İyİ Hat **vadafon**
Tabiki Türkcell, özellikle altyapı ve hizmet amacıyla, fiyat konusu ise hiç farketmiyor. Çünkü biri zamandan çalıyor, diğeri farklı çalıyor buda pahalı satıyor. Eninde sonunda hepsi = oluyor. onun için alınan hizmet kardır diyorum. Selam ve saygılar.
vodafone atakta belki sitede turkcelli geçebilir:)
Turkcell diyorum ama tarifeleri birazdaha ucuzlatsa iyi olacak
valla turkcell diyecem ama onunda görüşme ücreti çok yüksek. Gerçi bende hem turkcell hem avea var. Çift tabanca gibi çift telefon taşıyoruz artık. Demekki hiçbiri mükemmel değil
turkcell
Arkadaşım denemeden konuşma derim, ben hepsinden kullandım. Sen hiç kullanmadığın zaman aylık faturan ne geliyor bir dene. Telsim (Vodafon) de 3 YTL.yi geçmiyor. Aylık faturam da ev telefonundan dahi daha hesaplıya geliyor. Ben memnunum ve benim gibi düşünenler de çoğunlukta. Telsimde olup da benim gibi düşünmeyen varsa söylesin. Ama senin gibi Türkcell de olup da yakınan bu forumda da görüldüğü üzere çoğunlukta. Daha sen neden bahsediyorsun, ha.
bence de türksel
türkcelden türkcele bile mesaj konturla eski adı telsim bu konuda iyi tabi yarın ne olur bilinmez
ben hepsini kullanıyorum yalnız turkceel ıyı ama pahalı bırde fıyatı ekonomık olsa ıyı olur sanırım
vodafon..........
bence en iyi operATÖR müşterisine önem veren pahalı konuşturmayandır. yani vatandaşın cebinde gözü olmayandır.....tebiii bulabilirsem
ben turkcell ve vodafoneyi yani her ikisinide kullanıyorum .
turkcell heryerde çekiyor ama pahalı vodafone daha ucuz ve kampanyaları çok avantajlı eh bu devirme ister istemez cebimizi düşünmek zorundayız
onun için bence VODAFONE :)
en iyisi vodafon bunu dunya biliyor
bizimkinin ismi turk cogu yabancıların (turkcell)
ben vodafona oy verdim ilginc olan turkcell kullanmam
fiyat bakımından turkcell çok pahalı olmasına rağmen heryerde şebekesi olması nedeniyle turkcell kullanıyorum ama en uygun tarifeli hatlar vodafon ve avea tabii ki
turkcell
avea nın tarieleri daha uygun fakat heryerde çekmesi nedeniyle oyum türkcell e veriyorum ve türkcell kullanıyorum
bence en iyisi turkcell
arkadaşlar bendede her operatörün hattı var ama dendiği gibi en avantajlı olarak avea ve vodafone turkcell'i mecbur olduğum yani enyaygın hat olduğu için kullanıyorum umarım en kısa zamanda diğerleride yaygınlaşır iyicede bizde rahatlarız bence fiyat olarak en uygunu avea .
96 yılından buyanı türcell kullanıyorum çok memnunum tabiki türkcell 1 numara
Hiç avea kullandın mı, ya da kullananların faturalarını gördün mü? Fatura geliyor 30 YTL. Bunun 11 YTL si görüşme, 19 YTL si vergi. Bunun neresi ucuz ha. Arkadaşlar ya bilmeden konuşuyorsunuz, yada laf olsun diye, yada sadece duyduklarınızla (Reklamlarla) yetiniyorsunuz. Biraz maddi yönden bakın lütfen.
ben turkcell kullanıyorum avea filan başka yerde çekmiyor en iyi si bu zaten dimi_??
turkcell
Alışkanlık olmuş Vodafone olan markayı kullanıyorum memnun sayılırım.Sayılırım çümki çok ucuza aldılar
arkadaşım.türcell.kullanıyorum.ama.hiç.bir,.faydasıyok
ben vodafoneciyim vede memnunum birde 500 dk sınırlama olmasa daha iyi olacak ama napalım idare ediyorum...
bence turkcell
bende hepsinin hattı var ama vadofone kullanıyorum ama kaliteyi düşünürsek bence türkcell ama vadofone güveniyorum çünki sadece türkiyede değil dünyada biliniyor ve dünyada kalitesi tartışılmaz ilerleyen zamanlarda kaliteyi dahada artıracağını düşünüyorum...
Bencede Türkcel, belki inanmayacaksiniz amma avrupanin en pahali cep konusmasinda biriside vodafone
ANKETİN KAPANMASINDA SON SAATLER 20-04-2007 21:32 tarihinde kapanacaktır
turkcell üstü şuanda yok
vodafon
turkcell diyoruz ama ücretlendirmeleri biraz gözden geçirilse daha iyi olur
telsim
ben almanyada yasiyorum kaarsizim.
ben 99 dan beri telsim abonesiyim ama ne konuşuyorum nede bir şey konuşmak için balk9ona çıkmam lazım başka şekil çekmiyor 2 yıl sonra kontörlü türKcell aldım telsimi kapattırıp avea alcam engelli tarifesinden konuşuyorum öiv hariç 35 ykr %25 öiv ide kat bak sen kazığa 44 ykr artık en iyisi türk telekom gerisi yalan kavgaYA NE GEREK VAR arkadaşlar
TÜRKTELEKOM
ben 3 operetörüde kullanıyorum onun için yorum yok oydayok hepsindende memnunum saygılarımla