evet içiyorum ama nefret ediyorum içki iç fakat sigara içme
Printable View
evet içiyorum ama nefret ediyorum içki iç fakat sigara içme
maleseflere bende eklanayim ah bi bırakabilsem:(
ne yazıkki içiyorum
bırakmayı çok denedim ama bir türlü olmadı
06/06/2007 de bırakalı 1 sene olacak ama bırakmak zor en iyisi siz içmeyenler hiç merak edipte içmeyin.
hiç kullanmadım
maalesef evet bırakamıyorum yani henüz beceremedim
malesef iciyorum fena halde dudak tıryakısıyım nasıl bırakacam onu da bılemıyorum
Evet içiyorum. İki sene öncesine kadar günde 1 paket içiyordum o zamandan bu zamana günde max. 6 adete düşürdüm.Özellikle yemeden içmiyorum.
sigarayı 17 sene önce bıraktın-sigara içenler yalnız kendilerine değil tüm çevresine zara verirler.
evet malesef bende içiyorum napalım bi türlüde bırakamıyorum
lanet olsun iciyorumbe abi
bende sigaraya birakali iki sene oldu cok cok rahatim en iyisi bir an önce birakmak
candan isteyen bunu basarabilir okadar zor bisey degil
ben sigara içen erkeklerin içmeyen hanımlarına ve ev çocuklarına acıyorum.....kokusunu çekmek onların kaderi....
Bende içiyorum
hayır
Hayır içmiyorum. Zararları o kadar çok ki saymakla bitmez: Kanser, ülser, kalp infarktüsü, erken yaşlanma, unutkanlık, cinsel iktidarsızlık, nefes darlığı, erken ölüm, saç dökülmesi vs. daha neler neler. Daha hala içenler biraz daha düşünüp öyle için.:nono:
evet ne yazıkki içiyorum ama tavsiye etmiyorum
16 sene içmeme rağmen bıraktım.Kendine güvenen ve inanan herkes İradesini zorlayarak bırakabilr.
ilk okul 4.sınıftan beri içmiyorum.
hayir ben icmeyorum bir iki sene kadar bir zaman ictim ve biraktim
merhabalar güzel bir anket başlatmıssınız iszleri tebrik edrim buarada ben sigarayı ara sıra nadiren içiyordum onuda içmemeye çalışıyorum
Sigara Kullanıyormusunuz?
Bu oylama 07-05-2007 07:58 tarihinde kapanacaktır
Evet 183 50.14%
Hayır 182 49.86%
EŞİT MİKTARDA ANKET
kötü bir alışkanlık ama sıgara kousunda irademe hakim olamıyorum içmeyenlere başlamssını tavsiye etmiyorum beyin nikotine alıştımı kolay bırakılmıyor
sıgara icmiyorum kimseyede tavsi edemeyecegim cünkü 3 yıl önce bende iciyorum şuan cok rahatım teşekürler.
içmiyorum hem içenlerinde bildiği gibi birgün içenler bırakmasada siğara onları bırakacak
Ne yazık ki kullanıyorum :devilprv: Türkiye'de yaşıyoruz sorunlar bitmiyorki, biri biterken, diğeri başlıyor:badprv: Birşeyin farkına vardım en çok haberleri seyrederken içiyorum.:(
evet sigara kullanıyorum bıraksam iyi olur.
hayır 12 sene önce bıraktım.
Aslında su soruyu kendinize sormanız lazım neden sigara içiyorum bunun amacı ve sonucu nedir.? en kötü anda sigar yakmak . en sevinçli anda sigara yakmak bir işi bitirdiginde sigara yakmak vs vs bunların nedenlerini çözdügümüz zaman sigara artık yok olur bence
yaklaşık 40 yıl içtim kalp damarlarımdan üçü gitti.kolum bacagım göğsüm karayolları harıtası devlet sınırları gıbı.amaliyata girdiğim gece son sigaramı içtim şimdi içmiyorum. anlayacagınız ben kırk yıllık bir APTALIM.Benim gibilere tavsiye ederim zira iyi züğürt tesellisi oluyor
hayır içmiyorum hiç içmedim
içenlere tavsiyedir...
Bende içmiyorum içenlere yardım olsun diye. Bir düşünün bende içersem o zavallılar ne yapacak onlara kalmaz yoksa:tongue: içmem ama :ranger: içerim
evet içiyorum ama her nefesinde birgün bırakacam diyorum...
25 sene devamlı içtikten sonra birazda çevremin etkisiyle 6 ay önce bıraktım.bazen rüyalarımda bile sigara içtim ama gerçekte içmedim.inşallah bidahada başlamam.ALLAH içen arkadaşların hepsinin rızkını sigaradan kessin.bırakmak isteyen arkadaşlara bir çağrım var:laf olsun diye bırakıyorum diye teşebbüste bulunmayın.önce kendinizi iyicene şartlayın,sonra harekete geçin.unutmayın isteyen herkes başarır.sevgilerimle.
maalesef kullanıyorum
İçiyordum, yaklaşık iki yıldır içmiyorum.
Evet 199 49.38%
Hayır 204 50.62
durum böyle arkadaşlar
evet içiyorum
20 yaşından itibaren 30 senedir içiyordum. Ama şuan 19 Ocak 2007 den itibaren bıraktım. Sağlığını düşünen herkese tavsiye ederim...
ne demek doğduğumdan beri içmedim falan arkadaşlar.biride ben doğarken sigara içiyordum diyecek sanki:D .Ben içiyorum iki üç defa bıraktım tekrar başladım pişman değilim.sigaramla mutluyum kimseye tavsiye etmiyorum yalnız ben içeyim istiyorum.tütün üreticilerini yalnız bırakamam valla.ben sigaradan ölebilirim ama sigara sayesinde (üretiminden satışına kadar) hayatını kazanan milyonlarca insan vardır herhalde dünyada.sigara insanlıkla var olmuş bişey.akciğer uzmanı profesör içiyorsa bu sigara içilmeye devam edecektir.hangi şekilde yorumlarsanız yorumlayın!sigara insanı yatıştıran bişeydir.insanların saldırdığı sarıldığı yada sığındığı bişeydir.sigarayı savunmuyorum keşke hiç icat edilmeseydi..bizde bu ankete katılmasaydık elbette daha iyi olurdu.herkese sağlıklı günler..
maalesef içiyorum bırakıyorum tekrar başlıyorum yani azim yok sigaraya yenik düşüyorum
1,5 yıldır kullanmıyorum.
:( :tongue:
baya bı mucadele edıyom azalttım "allah'ın" izniyle ınsallah bırakacam (yaradana emanetsınız)...!
kendimi çok paraladım bırakmak için ama olmadı hatta son bırakma tesebbüsümde 100 doları 100 ytl hesaplamıştım beyin sapıtmıştı.Bu nedenle ticari geleceğim için bırakmamaya karar verdim :)
:nono:: 10 sene kadar ictim.sonra biraktim.10 senedir icmiyorum.icen arkadaslarinda en kisa zamanda birakmalarini dilerim.hem sagliga,hem cevreye,hemde cebe zarar.faydasi ise sadece 2 kisiye.sigara üreticisine ve almis oldugu vergi icin devlete:)
Yaklasik 15 Yildir Iciyordum Birakmaya Karar Verdim Ve 1 Aydir Icmiyorum Insallah Boylede Devam Eder. Vucudundaki Farki 2.haftadan Sonra Gercekten Hissediyor Insan. Kokmuyorsun,daha Iyi Nefes Aliyorsun.koku Ve Tat Alma Duyularin Gelisiyor Ve En Onemlisi Sigara Ikram Edenlere Ben Kullanmiyorum Diyebiliyorsun Bu Buyuk Bir Haz Ins Bir Daha Agzima Surmem....
ben bu meretden cocuklugumdan beri nefret etmişimdir babmda içmiyor :)
5 yıl kadar içtim 2002 den beri kullanmıyorum
Kendini düşünen bir insan sigara gibi baştanbaşa gereksiz birşeyi kullanmaz.Bir şeye bagımlı olcaksanız bu kesinlikle spor olmalı ben yapıyorum ve spor gibisi yok .....
Gençlikte tek tük içtim fakat çok şükür bağımlısı olmadım.
İçinde 4000 tür insan vücudu için zararlı madde varmış,tiryakisi olanları ALLAH kurtarsın.
Lütfen çocukların olduğu ortamlarda içmeyelim.Gelecek nesillerimizi karartmayalım.
ben ıcmıyorum hıc kullanmadım ıcmeyıde dusunmem
evet maalesef
malesef kullaniyorum,hic memnun degilim birakmaya calisiyorum