teşekkurler master . ellerine sağlık . bu arada inpax 2007 fta piyasaya sunulmuş yeniden ayrıca inpax 5100 fiyatlarıda aşağıya cekılmis 30 dolar ilgilenenlere duyrulur inceleme için hepsiantene bakabilirler iyi geceler
teşekkurler master . ellerine sağlık . bu arada inpax 2007 fta piyasaya sunulmuş yeniden ayrıca inpax 5100 fiyatlarıda aşağıya cekılmis 30 dolar ilgilenenlere duyrulur inceleme için hepsiantene bakabilirler iyi geceler
teşekkürler iyi çalışmalar.
New All *** OK Polsat *** 00 D+ 01 OK
1.Mesaj Güncellendi:
hocam allah sizden razı olsun
teşekkürler paylaşımlarınız için. iyi çalışmalar.
1.Mesaj Güncellendi:
Tv Cabo Down
New *** D+ 01 OKK
teşekkürler emeğiniz için saygılar dileğiyle.
1.Mesaj Güncellendi:
New *** D+ 01 OKK
selamlar ellerine güller iyi geceler
teşekkürler iyi çalışmalar. sağlıcakla.
1.Mesaj Güncellendi:
*** 01 D+ OK
teşekkürler hocam iyi çalışmalar. saygılarla
Arkadaşlar bu inpax 2007 ye sadece keyleri nasıl girebiliriz. örneğin polsatın sadece keylerini girmek istersek, bunu nasıl yaparız .
Digital + *** 01 OK
1.Mesaj Güncellendi:
bu cihazlarda kanal listesini cihazdan bilgisayara aktarabilirmiyiz.çünkü her yazılımdan sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar taratmak gerekir bildiğim kadarıyla, yani sürekli kanal dizmekle uğraşmaktansa bilgisayara enson şekliyle kaydetip tekrar onu kurmak daha mahtıklı.
evet cok basit şekılde pc ne alabilir editleyebilir her türlü değişikliği yapıp tekrar pc ne yükleyebilirsin forumda var master 71 verdiği kanal editorunu incele yapabilirsin her yazılımdada silinmez merak etme .iyi günler:45:
teşekkürler sağolasın
1.Mesaj Güncellendi :
NEW *** ALL OKK
iyi çalışmalar, ustam yazılım yükledikten sonra fabrika ayarlarına dönmemiz gereklimi. bu fabrika şifresi onun içinmi acaba
birde kanal listesinin aynı kalması için ne yapmamız gerekir
Yazılım Attıktan Sonra Fabrika Ayarlarına Dönmenize Gerek Yoktur Kanal Listesi Vs.. Silinmez 1.Mesajdaki Fabrika Şifresi Cihaza Farklı Şifre GiripteAlıntı:
Bulamassanız Bu Verilen şifreyle Çözülür Kolay Gelsin:wave:
Yazılım Attıktan Sonra Kanal Listeniz Aynı Düzenlediğiniz ŞekildeAlıntı:
Kalır Yani Silinmez İNPAX-X-2007 FTA Şimdiye Kadar Verilen
Yazılımlarda Böyle Bir Problem Yaşanmamıştır...
1.Mesaj Güncellendi:
New *** TV Globo OKK..:45:
hocam teşekkürler paylaşım için. saygılarımla.
1.Mesaj Güncellendi:
Digital + *** 01 okk
D+ *** 01 Ok
1.Mesaj Güncellendi
hocam bu yazılımda D+ auto yapmıyormu? saygılar.
1.Mesaj Güncellendi:
ustat bu yazılımla elle *** d+ açıyormu yazılım uygun mu buna
sayın ustam bu cihazdaki oyun kısmı ne için çalışmıyor
evet ellede girebilirsin sorunsuz açıkAlıntı:
extra şifreli bazı paketler eklendiği için kaldırılmıştırAlıntı:
Arkadasim bu yazilimi fte max 200 e atabilirmiyiz benimki d+ leri acmaz oldu
Tesekkur ederim ustad
rica ederim üstad burdayım takılırsan yaz elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışayam
Ellerinize saglik ustad yazilimi attim hepsi ok sadece canal NL leri acmadi:present:
Eyvallah ustad ilginiz icin tesekkurler varolun
ustam daha önce sordum ama ben net bir yanıt alamadığım için yeniden sorayım. D+ auto olma ihtimali varmı?Aslında cihaz doğru keyi buluyor fakat açmıyor.
teşekkür ederim...
eline sağlık ustam büyüksün:45:
D+ *** 01 OK CANAL NL OK
1.Mesaj Güncellendi:
teşekkürler iyi çalışmalar. saygılar.
D+ *** 01 OKK
1.Mesaj Güncellendi İyi Seyirler
hocam teşekkürler. bu D+ nın auto olma olasılığı varmı acaba. saygılar.
master71 başarıların devamı dileğiyle saygılar inpax bence mükemmel bi cihaz
arkadaşlar d+ elle girdiğim halde açmadı dünden beri güncel keyleri giriyorum açmıyor yazılımdan kaynaklanabilirmi
saol ustat bu akşamda cihazımda *** girerken *** menüsü kayboldu bende anlamadım *** girecem genel ayarlara geliyorum *** bölümü yok
selamlar
bu sabahtan itibaren tps ler çalısmıyor
evet auto çöktü sanırım
yayından sanırım tps ler okk
usta benim alicimda menuler gri sari ama INPAX taki gibi mavi sari olmasi için hangi orijinal yazilimi atmaliyim ? alicim UNIVERS 4111. simdiden tesk. kolay glsin
saol usta
New *** D+ *** 01 New *** DİGİ Tv *** 00 OKKK
1.Mesaj Güncellendi: