özür yanlış görmüşüm evet haklısınız 2mb...!!! arasıra oluyor böyle şeyler :)
Printable View
kaon 511Z kullanıyorum. 06.10.2007 yazılımı yüklediğim zaman şifreli kanalları çözüyorum fakat legal olarak kullandığım lig tv yayınını alamıyorum. Eski yazılıma döndüğümde lig tv düzeliyor. Sorunun ne olduğu konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim. Tşk.
cihaza reset atıp yeniden taratmanın faydası olmuyor yazılımdan kaynaklanıyor yapması gereken lig tv kanalına basıp cihazı kapatıp açacak ozaman yayın açılıyor ve cihazı kapatmadığı sürece isrediği kadar kanal değiştirsin yayın açılacaktır:45:
birde tps auto hala çalışıyormu benim cihaz açmıyor
Evet çalışıyor Tps Au Devam .
Kanal Kilitini kaldırın gmt 0 olacak ve ushuia tv de 10 sn.bekleyin açacaktır .
teşk.
teşekürler emegine sağlık
selam hacker Kaon Classico v187 Tps Au I2 Pw Star Tr yukledım kaon cıhazıma 12.01.a5 ushuaa tv de beklıyorum cozuyor sonra donma ytapıyor tps de aynen ne yapabılırım
kardeş gmt kapattınmı 00+00 olacak
GMT yap açılır
sunny 16.00.A1 cihazıma uygun kaon versiyonunu yüklesem sorun olur mu?
Kup230 ile engineer modda yükleyin cihazda farklı bi yazıılım varsa önce kurukafa yükleyin , Sorun çıkmaz !
gmt hic aklımz gelmezdi ayrıca diğer uyaran arkadaşlarada selamlar
ellerın:45: e sağlık
ustam kusura bakma...kafama takılan ...bu v 3.1 diğer cihazlara göre eskimi yada farkı ne ki bu versiyona bu yazılımları atamıyoruz...inan cihazımdan soğudum...aydınlatırsan sevinirim...
KSC 511 12.01.A5 V3.1 cihazm..
SELAM yazılımda usahai kanalında cok kırılma oluyor kk+ dosyasını yükledim fakakt aynı sinyal seviye %75 fakat kırılma var
dostum kırılma stream yazılımda bendede oluyordu...şifreler güncellendikten sonra normale döndü...eğer normalde kırılma oluyorsa lnb yi sağa yada sola biraz çevirerek kırılmayı engelleyebilirsin...çünkü siyal seviyen güzel ....
Şu versiyon 3.1 sorununu çözemedinizmi ustalar.Cihazın biri clasico yazılım yüklü diğeri stream sanki bana bir uyumsuzluk var gibi geliyor garip geliyor.
Teşekkürler.
Ellerine sağlık kardeş
resimde donma ve kırlma şikayeti olan arkadaşlar hazır kanal listesi yüklemişlerse komple tarama yaptırsınlar.
elinize sağlık teşekkürler:yahoo:
D+ , Polsat İçin Güncel Softcam Veya KKE+ *** dosyasını nasıl yüklüyecez...?
arkadaşlar hangi tarihli yazılım ve ne değişiklik var biraz açıklarmısınız
Alıntı:
Bu dosyaları açıp çalıştırabilmeniz için sisteminzde daha önceden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. programının kurulu olması gerekir...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Evet KKE+ dosyası yada yukarıda anlatıldığı gibi *** düzenlemelerinden sonra programdaki keyleri cihazımıza nasıl yükleyeceğiz?
Yapmamız gereken işlem yine çok basit
Program ile *** düzenlemesi yaptıktan sonra yada indirmiş olduğumuz KKE+ *** dosyasını çift tıklayarak açtıktan sonra;
Cihazınızı kapatın,
"Enviar --> Deco" simgesinin yanındaki radyo düğmesini seçin.
Uygun Com Portunuzu seçi
Enviar --> Deco simgesinin yanındaki radyo düğmesini seçtiğinizde cihaz resminin bulunduğu arka zeminde kırmızı ve turuncu şeklinde sürekli değişecektir. Ayrıca "Enviar --> Deco" yazısı "Parar envio" olarak değişecektir Bu esnada cihazınızı açın
Yükleme yapılacak ve tamamlanacaktır.
Yükleme esnasında programda bir değişiklik görmezsiniz.
Cihazınızın ön panelinde yükleme durumu gözükecektir.
Yükleme bittiğinde cihazınız kapanıp tekrar açılacaktır
arkadaslar bu yazılımlarda kanal degistiginde kanal listesi gitmiyor ancak exit la cıkıyor bundada öylemi...?
Evet öyle
7010 d receiver marka cihazıma yazılımı yükledim hiçbir kanal açılmıyo no av yazıyor sürekli yardımlarınızı bekliyorum
Versiyon 3.1'dir o yüzden no av.hatası veriyor.En iyisi stream yazılım yükle.Versiyon 3.1'e yüklenmez bu yazılım.
stream yazılımı yüklemeyi denedik ama yüklemiyor cihaz uyumsuz diyor ne yapmamız lazım nasıl dönüş yapacaz
Kardeş sistem bilgisine gir hw bilgisini yaz
H/W si şu v16.00.a1 loader i v6.1.9 işte bilgiler bu
Arkadaşım buradaki yazılımı 16 80 91 yazan yazılımı yükle.Yazılımı yüklemeden önce yani ilk önce kurukafa at sonra yazılımı yükle.Yanlız stream yazılım kanal listeni silecektir.Yazılım atmadan önce hemco stream kanal editörü ile kanal listeni yedekle.Yazılımı attıktan sonra cihaza kanal listeni atarsın.Çünkü stream yazılımda türksat'ı auto tarattığın zaman eksik bulur.En sonunda sarı mavi yeşil yapıp *** tablosunu load default yaparak resetle ve sistem bilgisinden kanal kilitini aç bu kadar.
dediğin yazılımı yükledim (16.80.91 h/w li ) cihaza ama no av diyor ve kanallar açılmıyor ne yapmam lazım lütfen acil yardımm...
Disegc ayarlarını kontrol et kanal listeni attınmı eğer attıysan p+ tuşuna bas,kuru kafa attınmı önce
sunny 7010d cihazımda emusuz versiyon yüklü 2004 tarihli loaderi 210 du ben 219v4 yaptım ama güncel versiyon attığımda kanallar açılmıyor no av yazıyor herşey tamam olduğu halde yalnız tekrar emusuz versiyona dönünce cihaz normal şekilde çalışıyor ve şifreli kanalları izleyemiyorum bana bi yardımcı olursanız sevinirin ama acil lütfen... CİHAZ BİLGİLERİ
MODEL: AT 7010D
LAST UPDATE: APR 10 2004
S/W: V02.00.05
H/W: V12.00.A1
LOADER: V2.1.9 V4
Disegc ayarlarını kontrol et kanal listeni attınmı eğer attıysan p+ tuşuna bas,kuru kafa attınmı önce ayrıca bunlarıda yaptım ama yine sonuç yukarıda anlattığım gibi bişey değişmiyor.
Kardeş demin hw 16 00 A1 demiştin şimdi 12 00 A1 diyorsun hangisi doğru
Eğer cihazın 12 00 A1 ise 12 01 A5 yazılımı atabilirsin fakat yazılımdan önce mutlaka kurukafa at bence clasico 12 01 A5 yazılımını at eğer yine no av hatası verirse stream yazılım atarsın.Clasico yazılımda cihazını 12731 vertical 03333 netvork açık tarattır türksatda bütün kanalları bulur.Clasico'da load default yapmak için sarı menü tuşlarına basıp *** menüsüne girip mavi tuşa basıp okeyliyeceksin kanal kilidini açmayı unutma.
arkadaşlar ben 12 01 A5 yazılımını yükledim 1 gün actı şimdi acmıyor . ne yaptıysan bo .bilgisi olan arkadaşlardan yardım..
soft cam da yükledim olumyor kanal kilidi acık deffold yaptım..
arkadaslar yazılımı yukledım ama calısmıyor tps kanalları
Eline sağlık bundan hızlısı olamazdı.Teşekkürler arkadaşım.
USTA YAZILI BEN YÜKLEDİM NO AV OLUŞTU DÜZELTMEM İÇİN NE YAPMAM GERKİYOR LÜTFEN YARDIM.
Board Versiyonu 3.1 Olan Kullanıcılar Yüklemesinler NO / AV Hatası alacaklardır !!
DEMİŞSİN SEN AMA BEN ACEMİYİM YÜKLEDİM BİR KERE
KAON 511 12,01,A5:praying:
Tesekurler