Alıntı:
anamli Nickli Üyeden Alıntı
Tarih oldu diyelim.Nasıl bir önlem alacağız acaba.
Printable View
Alıntı:
Tarih oldu diyelim.Nasıl bir önlem alacağız acaba.
gerçekden bende sıkıldım. 12 03 a5 yazılımı çıktımı diye hegün bakmaktan. eğer harih olmuşsa. bunlara yazılım becerilmiyorsa bizde bilelim iyi çalışmalar.
ellerim böyle boş ? boşmu ? kalaçaktı ? gözlerimde böyle yaş ? yaşmı ?
olcaktı ERASLAN
12.03.a5 yazılımını sabırsızlıkla bekliyorum
emegecenlere şimdiden tşk...
teşekkürler eraslan usta yazılımlar için
Hi all
Haven't we all waited long enough for polsat, i mean its even auto updating on most recievers.
a version for 12:01:a5 or a Bm stream systems will be ok
Come on guys let us have it now, before it goes again.
Paul.
bu yazılımlar automu yoksa her gün keymi girecegiz
arkadaşım yazılımlar auto değil günlük softcam atarak veya elle girerek seyredebilirsin
12 03 A5 yazılımı bekliyorum. ya üstadlar ötekilere tamamda bunlara bu kadar zormu? hiç bu kadar uzun beklememiştik. iyi çalışmalar
Sizin cihazınıza Şuan polsat yazılımı çıkmayaçak.Kaon firması bu konuda karar almış..Bundan böyle eski Yani 0 bordlara yazılım vermeyecegini söyledi.Sebeb olarakda cinlilerin bu makinaları kopyalama yaptıkları için yazılım vermeyecegini söylüyorlar.Alıntı:
ayan Nickli Üyeden Alıntı
12.C1.A5 için olan hangi rengi kulaniliyor ? SW: ?
:computer:
Demekki kaonun 0 bordlularına yazılım vermeyeceklerini açıkladılar.Şimdi yeni bordlulara yazılım veren üretici firma seneye eski bordlu olacak yeni kaonlarada yazılım vermeyecek demektir.O halde kaon sayfasını kapatıyorum.
bu benim görüşüm.Selam ve sevgiler
bende bir sunny kulanıcısı(1030) ve SATICISI OLARAK BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEKİLDE SUNNY MARKA CİHAZ SATMAYACAĞIM KAON İNAT ETMEYE DEVAM ETSİN ELMİ YAMAN BİZMİ GÖRECEĞİZ:Smiletabar
evet katılıyorum bende sunny 7011 kullanıyorum önceden kaon ilk yazılım verirdi.1 ay olacak daha auto yazılım çıkmadı.bide hergün işi zorlaştıracak şeyler çımarıyorlar yok kanal kiliti loader filan onun yüzünden iki kez cihazımın işlemcisini yaktım bende cihazı değiştireceğim...
Evet Arkadaşlar bence Biz Bunu YAPALIM !
Sesimizi Herkonuda Olduğu Gibi çıkarmadıkça İstediklerini yapıyorlar istediklerini sattırıyorlar biz Cefekar meydandakilere !!!
Satmayalım ; Atmacanın Getirdiği Marka - Model Cihaz Hiç bir şeyi
Görsünler El Mi Yaman Beymi ?
Sayın Firmalar Hepinize Sesleniyorum !!!!
Biz Satıcılara vede Bunu Son Kullanıcılara Tavsiye edenlere Bu Şekilde Zorlama ile gelirseniz Sizler Kaybedersiniz.
Şimdi ATMACA Elektronik Kaybediyor. Böyle davranacak diğer firmalar da Kaybedeceklerdir.
Ben artık Sunnny + Kaon + Finest SATMIYORUM ,
GoldMaster de ( Fiatının Pahalılığı nedeni ile )SAtmıyorum.
Haydi gelin PROTESTO edin Arkadaşalar .
:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:
Aslında bu iş bir ticaret işi.Mesela aciko firması 422 x serisine yazılım cıkaramıyor.ama goldmaster 11000-20000 yada 30000 serisi devam ediyor neden ise çok basit aciko satılmadıgı için yazılım cıkarmıyor firma ve onca aciko kullanıcısı goldmaster yazılım atmak zorunda kalıyor.Şahsen ben aciko yazılımı tercih edenlerdenim ama malesef :( mecburuz.Ama birde şu ayrıntı var millete bunu anlatmaya kalksan anlamıyor.müşteri cihazı getiriyor goldmaster atılıyor sonra neden menü degişti vs şeyler oluyor tabi forumlara takılmadıkları için olayları geriden takip ediyorlar.Dedigim gibi su an kaon firması c bordlulara bildigim polsat cıkardı digerlerine neden çıkarmadı demekki eski bordlular satılmıyor bu ticari anlayışa bende karşıyım.Zamanında sunny 1010 nozap yazıyor hatta bir modul yazılımı bile cıkarmadılar şu an usbsiz modellerde full xler yok üstelik üzerinde eski kanal olan no zap(FREE XTV) olmasına rağmen üzücü bir durum:( :( :(Alıntı:
belçikalı Nickli Üyeden Alıntı
QUOTE=Serkan Yılmaz]Zamanında sunny 1010 nozap yazıyor hatta bir modul yazılımı bile cıkarmadılar şu an usbsiz modellerde full xler yok üstelik üzerinde eski kanal olan no zap(FREE XTV) olmasına rağmen üzücü bir durum:( :( :([/QUOTE]
:angry8: Yazılımlar konusunda sizlere katılıyorum:nono: .Ayrıca Usb siz cihazların modül entergresini değiştirirerek Full X1-2 yapılıyor, sizin aracılığınızla bilmeyen arkadaşlarda bunu duymuş olurlar.:hello:
SUNNY 12 .01 A5 VE 16.00 A1 POLSAT AUTO YAZILIMLARI BURADA
Yazılımı attıktan sonra makina kanalları silecek menü şifresi açılmayacak
açmak için cihazdan 3 kere p+ kumandadan 1 kere 1 tuşlayıp resetlenecek
teşekürler apollo_uk1905 :clap2: :clap2: :puah:
Polsat, Digital+ AU
Press Load Default in the secret menu.
To unlock channel lock use BL 2.1.9v4 from KaonTeam.
Polsat in the secret menu: 007101 *** 10 & 007101 *** 11
Digital+ in the secret menu: 004101 *** 10 & 004101 *** 11
Have fun
dosayayı indirdim icirisindeböyle yazıyor.
Arkadaşlar dosyayı indirip test eden arkadaş varsa bildirsin.Dosya şu an elimde isteyen arkadaş olursa verebilirim.Sorumluluk yükleyiciye aittir.
Dosyalar birinci mesaja eklenmiştir...:clap2: :clap2:
Arkadaşlar yazılımlar test edilmiş.Şu an çalışıyormuş.Yazılımı snoppy ile beraber yukarıda verilen link den aldık.apollo_uk1965 arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
thank you paul...
o zaman 16.00.a1 lerinkide vardır onunkini de buluverin
Diger modellerede yazılım verildiginde en kısa sürede supersatforuma eklenecektir.
Bu Modelinde yazılımınada şu an yabancı forumdan takip ediyoruz.Yayınlandığında verilecektir.Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
sagolun merakla bekliyoruz yazılımları kolay gelsin
evet yazılım denendi hemco yazılımı sorun yok tek sorun kanal editörü çalışmıyor bu yazılımda
E darisi TPS'lerin basina ....
KAON 16.00.A1 Yazılımını foruma ekledim.indirebilirsiniz.
Yazılımları kup 230 ile yükleyiniz.
teşekkürler ustam
Dosyalar forum eklentilerine eklenmiştir..
KAON__HW-13.41.6D_POLSAT_OK_®adakoglu yazılımı foruma eklenmiştir.
Resimler için Teşekkürler eline sağlık.Alıntı:
SuNnY Nickli Üyeden Alıntı
D+ and POLSAT auto in 12.C1.A5.it is possible?
Hi mariojfpereira
Yes i have the file and hopefully a mod or admin will add the file for you.
Paul.
Thanks Apollo..!
teşekürler........
bu yazılımda türksat uydusunu nasıl taratacağız
TEŞEKKÜRLER APOLLO
POLSAT çalışıyor ben denedim elinize sağlık test ok.
POLSAT OK..TPS OK..
12.01.A5 hemco60030 menüsü dür....
Receiver den P+, P+, P+ & Kumandadan 1 tuşa basın reset atın şifre 0000 dirAlıntı:
tozkorkma Nickli Üyeden Alıntı
cihazı reset yaptıkdan sonra yeniden kurulum yapınız.
Bu yazılımları atmak için neler yapmamız gerekiyor bende şu an 219v4 yüklü başkaca bir loader yüklememize gerek var mı?Bilgi verirseniz memnun olurum boşuna flash 'ı yakmayalım Teşekkürler
KUp 230 EP ile Engineer Modda Atacaksınız
Başka bir loader yüklemenize gerek yoktur..!
hi apollo where is the 13.42.6d firmware???
nextlerde ***wiev kanalları var netda var helal olsun kaonlar yine sondan birinci
bu yazılımın kanal editörü ve listeside benden olsun
*** wiew cum şuan açıktır bilginize saat 14:35 itibariyle
Bu editörde bir arızamı var çalıştırmıyor.Program uyumluluğunu 98/nt yaptım gene kurmadı.Bir yerde hatamı yapıyorum.BilginizeAlıntı:
hallederiz Nickli Üyeden Alıntı
Hi ciamardo
I do Have a file for you but it will Take a Mod to Take it From My Forum.
If Admin or mod could check there for the latest updates.
alsat.co.uk
Paul alsat admin.
hi ciamardoAlıntı:
ciamardo Nickli Üyeden Alıntı
13.42.6d NO Firmware we are waiting,Sorry..!
12.A3.05 yazılımı çıkacakmı arkadaşlar bende next 7600 var kaona dönmek istiyorum 12.A3.05 hw 2.1.9v3 loader yazılım çıktığı zaman neler yapmam gerekir saygılar,
yazılım çıktıgında gerekli yardımları yaparız ama şuan polsatlı yazılımlar yok
arkadaşım oyazılım 12 01 a1 yani 12 01 a5 olmaz fail hatası verir
eminmisin bir denede öyle birşeyler yaz bu olur ama ben şu an evde değilim bakamadım 12.01.a5 'e olur yani
kup 230 ep editörle fail hatası veriyor.Yeni kanal editörü ile yüklememiz gerekiyor ama nerden bulacağız arkadaşlar.Teşekkürler
Thanks a Apollo.
yükleme yaptım otamatik kanal arama yapmadıAlıntı:
®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı
hotbird çıkmadı
ne yapmam gerekiyor
Çıkması lazım hotbird uydusundayken sag tuşla diger tarafa geçin orada kanalları arattır vardır oradan aratın Tabi disecg ayarlarınıda yapmanız lazım .Olmazsa arkadaştan cihaz alıp ben sizler hemco kanal listesi veririm okeyAlıntı: