@kobal04 LOADER olarak artık PC LINK V. 02.2 I USER kulancaksınız şimdiden kolay gelsin
@kobal04 LOADER olarak artık PC LINK V. 02.2 I USER kulancaksınız şimdiden kolay gelsin
öncelikle merhabalar.
bende next ye 2000 cx super plus uydu var. cihaz bilgisinde de QNEC 109.79 01/17/07 sb 3-d falan yazıyo. ben bunu subatta aldım. usb var. usb yi biçimlendiriyorum . cihazı kapalı konumda iken usb yi takıyorum. usb nini ışığı yanıyo ama her seferinde usb yada dosya yok yazıı cıkıyo. bu arada ekranda usb ısıgı aktif hale geciyor. ben uyduya usb ile nasıl *** ve guncel leme yapabilirim. yardımcı olursanız sevinirim. tesekkürler
ustalar cihazım next8000 polsatları izleyebilirmiyim tşk
izlersin arkadaş nagravizion kısmına güncel keyleri girmen yeterli
arkadaslar ben normalde goldmastre kullanıcısıyım ama arkadsımın next ye 5000 ci cihazı vr buna yazılım atacam loader programnı imndirdim normalde azılımı da atarım yazılımı attıktan sonra ne yapacam reset sette defaul gibi bişey varmı yardımcı olursanız sevinitrim nagravision bolumlerşine feklan nasıl girilir yardım edeseniz sevinirim
bende nex 2000 cx usbli var polsat 29 07 keyleri yukledım açmadı yoksa keylermı değıştı yeni keyler varsa sizlere zahmet slm
nex 2000cx usb için polsat guncelkeyler slm
slm ustlar
nex 2000cx polsatları açmıyormu yoksa
selam arkadaşlar bende 8000xcam plus var 05/06/2007 yazılımını attım aa tps yapmıyor daha doğrusu 20-25 sn açık kalıyor sonra kanala şifre giriyor ayrıca sarı tuşa basarak tps yaptığını sanıyorum bana acil bir yardımcı olursanız çook sevineceğim nasıl halledeceğiz şimdiden teşekkürler
@thebest01 Cıhazınızı komple resetleyip tekrardan cıhazınızı taratınız ve EMU SISTEMI'nı actıktan sonra HORT BIRD UYDU LISTE'de bulunan FRANCE 4 uzerıne gelıp kumandadan SES KESME TUŞUNA VE ARDIN'DAN YEŞİL TUŞUNA basip bekleğiniz yayın geldiği anda diğer kanallara gecıp seyrediniz şimdiden iyi calişmalar iyi seyirler.
Burdan tekrar hatırlatayım cıhazınıza aıt olan bıönceki yazılıma aıt olan setın dosyasını yeni yazılımda kulanmayiniz aksı taktırde böyle durumlar ilk zamanlarda cıkmasa bile ilerki zamanlardan olmaktadır bilgilerinize.
teşekkürler ama olmadı acaba makineyi resetlemeden kasıt cihazda bulunan fabrika ayarlarına dönmü yoksa next 8000xcam plus için verilen Ana şifre ( master ) = menü --> sistem ayarları --> cihaz reset--> 4132 bu işlemimi yapmakmı
yazılımdan sonra cihazı kesin resetlemen gerekecektir yoksa dediğin gibi sorunla hep karşılaşacaksın diyer bir kısımda Mute+yeşil tuş eskisi gibi güncelleme yapacaksın şifreleri
showtime acmak icin hangi keyleri girecegiz.
9000 ultra pvr nin sorunsuz yazilimi ne zaman cikar acaba..*
:49::praying:serkan hoca benim bilgisayarım xp ve cihazım nex 200 süper pulus bu cihaza göre uygun bir yazılım gönderirmisin şimdiden sana kolay gelsin senden cevap bekliyorum teşekkürler
serkan hocam benim sorunum bilgisayarım p4 xp cihazım nex 2000 süper pulus fta bu cihazım için bilgisayarıma senden bir program istiyorum sana şimdiden teşekkür ederim cevabını bekleyeceğim:(:praying::(
serkan hocam benim bilgisayarım p4 xp cihazım nex 2000 süper pulus fta bu cihaz ve bilgisayarıma göre senden bir yazılım istiyorum sana şimdiden teşekkür ederim cevabını bekleyeceğim:(:praying:
nextye2000cıplus cıhazım var cıhazbilgisinde ınf614k yazıyor bunedemektir ınf614L yazılımı atabiliremiyim hangi loderı kullanacağım sofcam da hangisini yardımcı olursanız sevinirim
selam arkadaslar bana acill NEXT 2000CX SUPER PLUS İÇİN YAZILIM NASIL YÜKLENİR?
serkan hocam sana yazı yazdım ama cevap alamadım sana tekrar yazıyorum bende nex 2000 süper pulus fta cihaz var ve bilgisayarım windows xp p4 bana göre cihazıma senden yazılım istiyorum yardımcı olursan teşekkür ederim cevabını bekleyeceğim:(
arkadaşlar bende next 9000 ultra cam ethernetli modeli var bu cihaza softcam nasıl atabilirim d+ izlemek için yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar biraz forumu kullanmayı ögrensek iyi olacak burada herkes ben şunu istiyorum ben bunu istiyorum diyeceyine cihazı ile ilgili bölüme baksa veya forumda arama sayfasında arama yapsa her şeyi bulacagız önce arayalım bulamaz isek ögle soralım herkese kolay gelsin
abi next star ye 8000 xcam plus cihaza reset attım fabrika ayarlarına döndü fakat uydu ayarları kısmında *** ekleme bölümü vardı ben ordan manuel şekilde kendimde ekliyordum.*** ekleme bölümü reset den sonra yok oldu tekrar nasıl geri getirebilirim?cvplarsanız memnun olurum.
teşekkür ederim mehmet kaynaklı sorun çözüldü.next 8000 xcam plus için bana en son yanlızca ''softcam'' dosyasını gönderebilir misin?ilk defa keyfly deneme yapacağım da... teşekkürler.....
slm hocam bende next ye 2000 cıs usb li var geçen bir program yükleyim dedim burdan yükledim sonrasında tüm kanallar gitti zor bela türksatı buldum diger uyduları ekliyorum sinyal yok nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim
hazır kanal listesi yükleyiniz..