İŞTE FENERBAHÇE FARKI İNANILMAZ DEDİKLERİ BİR İŞİ BAŞARDI.TABİİ Kİ
BİR FENERLİ OLARAK BENİ BÜYÜK GURURLANDIRDI.AYRICA DA ÇOK
SEVİNÇLİYİM ZORLU BİR MAÇTAN GALİP AYRILDIK VE ADIMIZI ÇEYREK FİNALE
TAŞIDIK TARİHE YAZDIRDIK. :present:
İŞTE FENERBAHÇE FARKI İNANILMAZ DEDİKLERİ BİR İŞİ BAŞARDI.TABİİ Kİ
BİR FENERLİ OLARAK BENİ BÜYÜK GURURLANDIRDI.AYRICA DA ÇOK
SEVİNÇLİYİM ZORLU BİR MAÇTAN GALİP AYRILDIK VE ADIMIZI ÇEYREK FİNALE
TAŞIDIK TARİHE YAZDIRDIK. :present:
Muhteşem sin FENERBEHÇEM yine tarih yazdın tüm fb'lileri tebrik ederim
KONU BAŞLIĞINA UYALIM LÜTEFN Kİ KONU REKOR SAYFA OLSUN
SEVGİLİ FENERBAHÇELİLER VE FORUM DOSTLARI FUTBOLU SEVERLER
BU GECE SEVİNCİMİZİ PAYLAŞALIM BİRBİRİMİZİ KIRMADAN
FUTBOL SEVGİ VE KARDEŞLİKTİR
Jimenez: 'Paniğe çare bulamadık'
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 05 Mart 2008 02:15
Sevilla'da Şampiyonlar Ligi'ne veda etmenin şoku yaşanıyor... İspanyol ekibin teknik patronu Manolo Jimenez, karşılaşma sonrası duygularını şu sözlerle dile getirdi... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Futbolcuların paniğe girme sorunununu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.
Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Şampiyonlar Ligi'nde bundan sonra nereye kadar gider bilemem ama Fenerbahçe'ye dünyanın en büyük şansını diliyorum" dedi.
Her iki takımın da çok iyi oynadığını, sorunun yalnızca savunmada olmadığını ifade eden Manolo Jimenez, "Asla 2-0'dan ya da 3-1'den sonra maçı kazandığımızı düşünmedik. Fenerbahçe'nin gol atmak için geleceğini ve bunu yapabileceğini biliyorduk. Her iki takım da turu geçmeye layıktı ama penaltılarda üst tur Fenerbahçe'nin oldu" diye konuştu.
Oldukça üzgün olduğu gözlenen İspanyol teknik adam ayrıca, "Futbolcuların paniğe girme sorununu tüm sezon yaşadık ve bunu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.
EVET...EVET...EVET...FENERBAHÇEYE ve VOLKANA helal olsun...
Volkan maç boyunca dua etti
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 05 Mart 2008 02:00
Maçın kahramını Volkan Demirel, ilk dakikalarda yediği iki talihsiz gol için, "Bana yakışmadı" dedi. Bir de dua ettiğini açıkladı...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Maçın başlarında yediği iki hatalı golle eleştirilen Volkan, penaltı atışlarında kalesinde devleşti ve üç penaltı atışını kurtarak Fenerbahçe'ye turu getirdi.
Maç sonrası açıklama yapan Volkan, Allah'a maç boyu dua ettiğini söyledi.
PENALTI ATIŞLARI İÇİN DUA ETTİM
İlk dakikalarda yediği iki talihsiz golü değerlendiren Volkan, "Kaleciler için bir maç da nasıl başlarsan maçı öyle götürüsün diye bir tabir vardır. Yediğim goller bana yakışmadı. Ama maç içerisinde hiç bir zaman yılmadım. Allah'ıma maç boyunca penaltılara kalmak için dua ettim. Ancak penaltılarda kendimi affetirebilirdim. Allah bu isteğimi kabul etti. Ve kendimi penaltı atışlarında affettirdim" dedi.
İŞTE VOLKAN'IN ÇEYREK FİNALİ GETİREN KURTARIŞI
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alex'in bu sözü Fener'i ayağa kaldırdı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 05 Mart 2008 01:50
Sevilla zaferi sonrası Fenerbahçeli futbolculardan ilk açıklama Uğur Boral'dan geldi. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız futbolcu hangi sözle hırslandığını şöyle açıkladı; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sevilla maçı sonrası Fenerbahçeli futbolcular maçı değerlendirdi. İlk sözü Uğur Boral aldı. Sevilla Teknik Direktörü'nün "Fenerbahçe'ye cehennemi gösterin" sözünün kendini daha da hırslandırdığını dile getiren Boral sözlerini şöyle sürdürdü...
Çok duygulandığını ve zor konuştuğunu söyleyen Boral, "İnanmış bir takım olarak buraya geldik. Sitelerinde siz cehennem görmediniz diye haberler çıktı. Bunlar bizi daha da hırslandırdı. Fenerbahçe bir yola baş koydu. Bizler iyi bir takımız. Herkes birbirini seviyor. Fenerbahçe iyi bir kulüp olma yolunda ilerliyor. Ben arkadaşlarıma inanarak sahaya çıktım."
ALEX BİZİ AYAKLANDIRDI
Futbolcular olarak yalnız kaldığımızda Alex çıktı ve 'Her insanın hayatında güzel günler olur bu anı değerlendirmek zorundayız' dedi. Herkes de ona hak verdi.
Maç boyunca kesinlikle umutsuzluğa kapılmadık diyen Boral, "Arkadaşlarım 120 dakika mücadele etti. Hepsini alınlarından öpüyorum. Yüreğinde kalbinde Türklük olan bütün insanları sevindirdiğimizi düşünüyorum. Böyle güzel günlerin parçası olmakla gurur duyuyorum" dedi.
ALEX: ERKEN GELEN GOLLERE SIKILDIK AMA
Erken gelen goller canımızı sıktı diyen Alex, tabiki "Ama biz bir gol atınca maça tekrar tutunacağımızı biliyorduk ve öyle oldu. Erken gelen goller tabiki bizi çok üzdü ama biz bunu kendi lehimize çevirdik."
KURADA KİM GELİRSE FARKETMEZ
Kurada gönlünden geçen takım kim sorusuna da, "Hiç farketmez kimin geleceği... Biz yine Sevilla maçında olduğu gibi bir üst tura çıkmaya çalışacağız."
KEZMAN: BÜYÜK BİR ZAFER KAZANDIK
Çok büyük bir zafer kazandık diyen Kezman, "Maçın başında çok talihsiz iki gol yedik. Asıl mücadele bu gollerden sonra başladı. Çok savaştık ve elimizden geleni yaptık. Ben gol atamadım ama saha içinde takımıma çok yardımcı oldum. Gerçekten çok mutluyuz. İnanılmaz bir zafer kazandık."
Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında penaltılarla Fenerbahçe'ye 3-2 yenilen Sevilla'da, teknik direktör Manolo Jimenez, "Futbolcuların paniğe girme sorunununu çözmek için psikologlara bile danıştık, ancak onlar bile çözemediler. Takımım her zamanki savunma, duran toplardan gelen ataklar ve panikten maçı yitirdi" dedi.
fenerbahce caresiz birakir demisti interli futbolcu
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
:common001: :common001: :common001: :common001: :common001: :common001:
maç sırasında öldüm öldüm dirildim ama sonunda o kadr sevindik ki
Teşekkürler!!!
Aziz YILDIRIM
FENERBAHÇE
TEŞEKKÜRLER !!!!
tebrikler FENERBAHÇEM hepinizin ayaklarına nefesine sağlık başarılar devam edecek sizi izlemeye sonsuza dek devam edicem
Bu saatten sonra kim gelirse gelsin artık olay bitmiştir, istese Ahmet ÇAKR isterse kim gelirse geldin, ister bikiniyle, ister üstsiz ama tek gerçek FENERBAHÇE min bu tut geçtiği dir , isteyen hgerkez giyinip gelebilir, DÖNEKLİK her zmn olmuştur şaraırmam boşverin tek gerçek FENERBAHÇE dir
Maç 2-0 olduğunda Fenerli olsun olmasın çogu kimse maçın farklı biteceğini ve bir GS-Leverkusen yada Liverpool-BJK maçı gibi olacağını sanıyordu..Ama biz umudunu yitirmeyenler şuan herkesten daha çok gurur duyuyoruz takımımızla..
Tüm türkiye'ye bu geceyi yaşatan futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum..
izlerken GS -REaL MADRİD maçı gözlerimin önüne geldi.
maç skoruna ve penaltılara kadar tahminim çıktı.
maç 3-2 biter dedim oldu
uzatmalarda gol olmaz dedim oda çıktı
penaltılarda FENER ezer dedim. derken baktım mahalle çalkalanmaya başladı. korna sesleri silah sesleri. :)
Tebrikler fenerbahçe.
ucuz atlattık volkan yaktı bizi ve kurtardı bundan sonrası hayırlı herkezin ağzından duyulan gs gibi 8-10 tane yiyip gelmemizdi ama ilk başta biraz sıkınsaydık o 2 golu boşuna yemezdik teşekkürler :45:
hangi takımlı olursak olalım bütün türkiye dışarda oynayan takımın arkasındadır.yaşasın FENERBAHÇE............
fener tarih yazdı tek kelimeyle harika bir olay
zor olsada tarih yazdık çoook mutluyum beni kızdıran galata. ders olsun alın size fenerin gücü
Fenerbahçe bizi üzmedi teşekkür ederim. Tüm futbolcuları tebrik ediyorum.:D
Sınır ötesi operasyon başarıyla tamamlanmıştır....
Fenerbahçem İle Gurur Duyuyorum.Başka Ne Söylenebilir ki Tarih yazdık İnşallah Devamı Gelecek.Teşekkürler Fenerbahçem......
Şükürler olsun fenerbahçem :)
tebrikler ...
ilk mac 3-2 bitti.
ikinci mac 3-2 bitti.
uzatmalar 3-2 bitti.
penaltılar 3-2 bitti.
ne kadar ahenkli fenerbahçe çeyrek finalde :)
helal olsun size...
varmı böyle bir gün süperdi kendimden geçtim heyecan korku sevinç vs. ne kadar çok bir insanın yaşayabileceği durum varsa yaşadım.Futbolcularımıza çok çok teşekkürler.
FENERBAHÇE GELİYOR AVRUPA YOLU AKICI YARI FİNAL YOLU AÇIK...
tebrikler fenerbahçe büyüksün.avrupada bizi bazı takımlar utandırmadın.
avrupanın yeni prensi çeyrek finalde
fenerbahçe iyi bir skor yakaladı...inşallah devamı gelir....türklerin avrupada gülme zamanı gelmişti artık....
Ne mutlu bir turk takimi kazaninci, insallah bu bir baslangiç olur ve tum bizim takimlarimiz isimlerini avrupada yazarlar, gurur duyorum.
Boyuk bir tebrikler fenerbahçe takimina, yolu açik olsun finale kadar!!!
dualarımız kabul oldu özlediğimiz sevinci şansızlığımızı da yenerek yakaladık umarım bundan sonraki turda da en iyi şekilde oynar kazanırız
Teşekkürler fenerbahce ama ne zor olan şeyleri yapmaya calışırızki,bazen sinir dayanmıyor.
Fenerbahcemize çeyrek finalde başarılar
tüm türkiye'ye hayırlı olsun
tebrikler fenerbahçeye umarım yolumuza takılmadan devam ederiz
Fenerbahçeye çeğrek finalde başarılar. diliyoorum. umarım aynı sevinci çeğrek final yarı final ve hatta finalde de yaşatır bize.
arkadaşlar birde dikkatimi çeken okadar ispanyolun içindeki TÜRKLERİN sesi duyulmayacak gibi değilidi
Galatasaray Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın Sevilla Takımı'nı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe yi kutladı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İspanya'nın Sevilla takımını eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'yi kutluyor, ilerleyen turlarda başarılar diliyoruz'' denildi.
Kaynak: AA
fenerbahcemızı kutluyorum. ceyrek fınalde basarılar.
NE MUTLU FENERBAHÇELİYİM DİYENE:rockon:
asıl cehennenm azabını bız yasattık onlara.
fenerliysen övün değilsen itaat et
haydı abdı ıpekcıye.ilk 5000 kısıye tısort hedıye bıletler 1 ytl ıle 5 ytl arası.costur bızı slomon.
:present: Fenerbahceme de bu yakisirdi :common001:
tebrikler fenerbahçe iyi ki varsın...türk ulusun gururu :wave:
tebrikler fenerbahçe iyi ki varsın...türk ulusun gururu ::clap2::
iyi bir maçtı. olması gerekende buydu. seneye neden 3 4 Turk takımı şampiyonlar ligine girmesinki. bu başarılar bu kapıları sonuna kadar açacaktır. ingiltere 4 takım birden sokuyor Ş.Ligine. Bizdende en az 3 4 takım gitmeli.
evet arkadasım herkes senın gıbı dusunmelı.
deivid geçen sene takımın en kötüsüydü ama zico onu kendine getirdi
şuan avrupa piyasasında deivid gibi bi futbolcuyu 10 milyon dolardan aşağıya alamayız
valla turu bekliyodum ama bu şekilde degildi ama yinede süper oldu volkan kendini affettirmesini iyi bildi tüm takım inanarak oynadı böle devam ederlerse başarılarına yenilerini eklerler.
TÜRKİYE içinde takım kavgası yapmak manasız sonuçta hepsi TÜRK takımı orada İSTİKLAL marşımız okunuyo birbirimizin kavgasını yapacagımıza sevincini paylaşalım tüm takımlarımızın buralara gelmesi için çaba harcayalım
son sözüm arkadaşlar maç sonrası yorumları dinleyin özellikle ugur boralın açıklamalarını....
fenerbahçemize çeyrek finalde başarılar dilerim...
:clap2:: Koçum Fenerbahçem Helal sana.
Merhaba ArkadaŞlar. Ben Bİ FenerbahÇelİ Olarak DÜn Gece Çeyrek Fİnale ÇiktiĞimizdan Dolayi Çok Mutluyum. FenerbahÇe İle Gurur Duyuyorum...
Kimse inanmadı. Ama onlar inanmış. Hem Avrupa yı hem Türkiye yi şaşırttılar. Gurur ve mutluluk duyuyoruz. Tebrikler, övgüler, terlerini galibiyet için akıtan futbolculara....
bastırın konu 100 sayfayı bulacak
Ahmet çakar bikinisini giysin tek isteğim o:D
fenerbahçemize helal olsun.