برنامه ها رو میتونی از تاپیک زیر دریافت کنیAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
موفق باشی
Printable View
cihazın H/V si 16.00.A1
aşağıdaki yazılımı yükledim cihazın önünde halt yazıyor sizce neden
16.80.91
Arkadaşım maalesef 16 80 91 ve 16 00 A1 hw'li cihazların ki ikiside aynı yazılımı kullanır maalesef bazı modelleri özellikle ilk versiyonları bu hatayı stream yazılımda veriyor.Ne yazıkki bu yazılımı cihazına atamazsın.Yakında kaon team clasico yazılımları gelir onu kullanabilirsin.
BM-1000FTA_HW-16.80.91_Fech-080222_SW-0A.00.00_EMU-5.8.197_Turkish.rar (564.7 KB,
selam arkadaşlar yazılımlar için emeği gecen sayın ustalarıma ve üstadlara ayrı ayrı teşekkür ederim elerine ve emeklerine sağlık çalışmalarında başarılar dilerim saygı ile kalın
Teşekkurer sevgili arman ellerine sağlık.. :):)
arkadaslar SAB,lar icin tps yeni ***ler elinde olan yokmu......simdiden tesekkurler
dünya dilleri 12.01.a5 ler için yokmu üstadlar?
peki ustam 12.01.a5 lere de oluyor mu dil desteği bir ilgilensen olmuyorsa canın sağ olsun
teşekürler
ustam 12.co.a5 bunun varmı turkçesı şimdıden tesekrler
ben dün 12 01 a5 yükledim hem kanallarım gitmedi hemde türkçe
hiç reset atmadan çözüyorda mct auto yuda bekleriz yapan yapıyor
hunter anlamadı tam olarak turkçe oldu mct ler okmı
ustalar ben 12 01 a5 straam yazılım yükledim sadece sorunum kanalların uydudan yüklemsi olmuyor tp nolarında skıntı oluyor yoksa tpsler hepsini acıyor başka sıkıntı yok ben aşağıdaki lingden yükledimhttp://www.supersatforum.com/stream-f12.html
Şu an için yok..Alıntı:
12.XX.XX serisinde tr dil mevcuttur..Mct konusunda umudunuzu kaybetmeyin..Alıntı:
Mctler açmaz bu yazılımlar..Alıntı:
Kanallar silindiyse kanal listesi yükleyiniz..
BM-8400_CI ile BM-8400STA2 arasında ne fark var bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim
HCakir kardeş 8400-CI ile 8400STA2 arasındaki fark hakkında bilgi veririmisin şimdiden teşekkür ederim
stream ile classico yazılım arasındaki farkları kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim acaba teşekkür ederim
a1.00.a5 bekliyorum. herhalde en sonda yayınlanır animasyonlu menüler hep en sonda geliyor. çalışmaya katkıda bulunan ustaların ellerine sağlık başarılar dilerim
:praying:
Clasico yazılımda auto kanal arama aktifdir menü dizay'nı daha değişiktir.Fakat fixed cw aktif değildir.Stream yazılımda auto kanal arama aktif değildir özellikle Türksat uydusunda fakat fixed cw aktif'tir.Her iki yazılımda da Tps auto'dur.Yanlız daha clasico yazılım gelmedi.Eğer stream yazılım kullanacaksanız yazılım atmadan önce kanal listenizi yedeklemeniz lazım yazılımdan sonra geri atarsınız.
KaonTeam Universals sizin deyimle classico yazılımlarında ci kısmı yoktur yani modül okumaz yazılım..Ama bence streamdan daha güzel bi yazılım bi kere menusu çok hoş.. Ve streama göre daha stabil çalışır..Alıntı:
Daha normal cihazlarada çıkmadı sunny yazılımı,isterseniz kaon animasyonlu cihazlar için yazılımlar var onları yükleyin..
bilgi için kucer06 ve HCakir arkadaşlar teşekkür ederim çalışmalarınızda başarılar üstadlar kolay gelsin
arkadaşlar bu yazılımda sirius uydusundaki ***tler kanalı ok mu acaba
Kucer06 üstad yazılımlar sirustaki ****ler kanalını açıyormu
arkadaşlar yazılım nerde göremedim
sayın hcakir arkadaşım normal stream yazılımı attımı makine normal acılıyor fakat bu yazılımı attımmı makine kapanıp acılıyor reset atma imkanı vermiyor aceba benim flash'mi desteklemiyor diyecem ama diyer yazılımlarda makine acılıyor kafam karıştı ne yapabilirim.
model:5010 ora
hw:12,01,a5
emegi geçen ustalara teşekkürler.:wave:
sevgili üstadlar ben suny 1030 olan cihazımın modülünü iptal ederek 12.01.a5 e çevirdim son çıkan stream yazılımı attım tpsler ful ok polsat çogu ok ama nedense polsat paketindeki eurosportlar ve bbc ler açılmıyo acaba nedeni ne olabilir yada onları izlemeyebilmem için hangi yazılımı atmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
şimdiden tşkler ederim
sayın ustalar normal stream yazılımı attımı makine normal acılıyor fakat bu yazılımı attımmı makine kapanıp acılıyor reset atma imkanı vermiyor aceba benim flash'mi desteklemiyor diyecem ama diyer yazılımlarda makine acılıyor kafam karıştı ne yapabilirim.
model:5010 ora
hw:12,01,a5
13.41.6 d kaon 511 pvr için yazılım lütfen.....
bende sunny at 1030 var hangisini yükleyeceğimi buraya yazarsanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler
sevgili hocam ben zaten polsatları izliyorum güncel kk lerle ama bunların içinde polsat pakaetinde olupta izleyemedigim 2 yaın var birisi eurosport polsat digeride bbc ler bunları açmıyo yoksa diger polsatları izliyorum bunun için ne yapmam lazım diye sormuştum
ben suny 1030 olan cihazımın modülünü iptal ederek 12.01.a5 e çevirdim son çıkan stream yazılımı attım tpsler ful ok ama türkçe kanallarda donma var bu acaba sadece bendemi yoksa yazılımda problemmi var
Donan kanalları bir daha taratın yazılımda problem yok
sayın :kucer06 sunny at 1030 mödülü iptal edip 12 01 A5 yazılımı yüklersek getirisi ne olur götürüsü ne olur açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim birde bu aşamada cihaza ne yüklemem gerekir tsk. mesela hangi softcam yüklersem ne gibi bir faydası olur.tsk
Arkadaşım cihazın içerisindeki gömülü modül eskiden bazı xxx kanalları açıyordu şimdi zaten hiç bir kanalı açmıyor yani bir işine yaramıyor eğer iptal ettirirsen cihazın 12 01 A5'e döner o verilen yazılımı kullanabilir tps,absat gibi bazı şifreli kanalları seyredebilirsin.
ustalar yardım bekliyorum polsat taki çogu kanalı izliyorum ama eurosport ve bbc paketi açmıyor cihazımda son stream yazlım var tps ler fuul ama bu iki kanalı izleyemiyorum 12.01.a5 hangi yazlımı atmam gerek yada neyaparsam o kanalları izleyebilirim
lütfen ustadlar yardımlarınızı bekliyorum
bu yazılımları 8012 cihazlara atabilirmiyiz.
emeği geçenlere teşekkür ederim.
Forumdaşlara ve yazılımcı arkadaşlara selam,
makınam ksc511z - 12.01.a5
bu yazılımda fıxed cw menu varmıdır? Varsa k.e.y.ler girildiğinde destekliyerek *******
kanalları açar mı? Konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlarım fikir yürüterek mesaj jimnastiği yapmasınlar. Ustalardan cevap bekliyorum.Saygılar.
7011 sunny atılabilirmi
açıyormu
teşekürler paylaşımın için
teşekkürler
stream yazılımlar çöktü mü acaba bende çözmüyorrrrrrr...
kup230 u nerede bulabilirim