teşekkürler ustada zaten güncellemeyi yapıyoruz yazılım sistem ayarlarında SATCODX UPDADE diyor onunla redline cihazlarının neyine güncelleme yapıyorsistem ayarlarında en altta evet hayırveya hepsi gibi
Printable View
teşekkürler ustada zaten güncellemeyi yapıyoruz yazılım sistem ayarlarında SATCODX UPDADE diyor onunla redline cihazlarının neyine güncelleme yapıyorsistem ayarlarında en altta evet hayırveya hepsi gibi
Yeni *** Guncelleme Tarihi 28.01.2008
21AD0CE5 00: E4 BC 98 38 FE 8D E2 6D
21AD0CE5 01: 6E 56 90 54 55 AE 0B 0E bu keyleri girsem ıntsx kanalını açarmı acaba
kosovalı kardeş sen iyi bir kardeşsin cengiz kardeşde meraklı benim gibi olsun bozma beee bu forum dostların bir araya geldiği bir liman olsun insanları hoş görelim tüm forum üyelerine ve yöneticilerne selam ve saygılar SENSİ
ben thor daki bir kanala actim bekledim cihaz kendi au yapti biraz uzun sürüyor ama oluyor premiere de de ayni olay oldu polanyada da ayniAlıntı:
selamlar redline 100 rx cihazimda ama ama inxtv kendiliginden acik
:wave:
arkadaşlar niklerimizin üstünde yüzde oranları siteye yada foruma devamlılık yüzdelerimi izah ederseniz sevinirim SENSİ
REDLİNE YETKİLİLERİNDEN DUYURU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız Sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve bazı önemli yenilikleri devreye almak amacı ile eski server ve sinyal göndericiler değiştirilmektedir.Bu değişim işlemlerinin kaç gün süreceği hakkında sizlere gerekli bilgi 10 Şubatta verilecektir.REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız her zaman olduğu gibi avantajlı olmaya devam edeceksiniz.
Anlayışınız için Teşekkür ederiz. Lütfen 10 Şubata kadar bizden gelecek duyuruyu bekleyiniz.
redline gibi kaliteli cihazların yenilik açılımlarını her zaman bekliyor ve hizmetlerin devamını diliyorum.başarılar
slm ustalar şu an redline açıkmı belgeseller ve multiler cevap yazarmısınız şimdiden tşk ler
beyler türkdatta bir sorunmu var anlamadım 01.02.2008 de akşam cihazı güncelledim benim cihazı hack lediler saçma sapan TPler le doldu birde şuan 11466.V.22000 ÇALIŞMIYOR BENDE SİNYAL YOK acabagüncelleme türksatta başka bir tp yemi geçti lütfen yardım hepinize selamlar
teşekkürler redline yetkilileri bende deli olmak üzereydim güncelleme tpsinde sinyal yok bazen geliyor bazen kayboluyor birde sizden ricam redline cs10x lerde aynı tp yi 3-5adet alıyor aynı kanaları iki kere tarıyor lütfen sizden ricam buna bir çare en büyük redline başka tanımam çok cihaz kullandım redline gibisi yok sadece menü yazılım hatası var saygılarımla SENSİ:clap2::
beyler zannedersem redline yetkilileri bu tpyi yada türksatı uydusundan güncellemeyi bitirdiler 10 şubatdan sonra yeni bir uydu ve daha gelişmiş yazılım daha çok şifreli yayını izletme imkanı için biraz sabır etmemiz lazım 10 şubattan sonra yepyeni süprizlere hazır olun en büyük redline başka büyük yok:hi: :hi: :45: :45:
tesekkürler bilgi icin...
tesekkürler arkadaslar
tesekkürler...
cihazım redlıne rl 10csx astradaki premıer paketini şu an izliyorum fakat hotbirddeki multivizyon paketini daha ön ce izlemem rağmen şimdi izleyemiyorum acaba güncelleme başka bir tipe mi geçti yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler saygılar
arkadaşlar redline 10csx cihaz var ama uydudan yazılım yüklüyemiyorum .yazılım bulununamaz yazıyor yardımlarız için tşkler
benim cihaz cs 100x bende de acmıyordu başka bir yerde yazılım indirdim bilgisayardan cihaza yazılım attım şu an tps multivizyonlar acıldı.
evet bazı sitelerde yazılım verildi.tps:polsat:premier:digitv auto....
yaw kardeşim bende ne oldu diyordum redline.bekliyorum 10 şubatı:yahoo:
evet bekleyelim bakalım. güncelleme yapamıyoruz bu aralar, yada ben uzun sürdüğü için kaptıyorum. bakalım yenilikler neymiş.
Günaydın arkadaslar,
Bende merak ediyorum arkadaslar yenilikler neler bekleyip göreceğiz...
Bekleyen dervis sonunda acaba ne olurmus 10 şubat'a görecez arkadaslar...
İyi çalısmalar dilerim...
arkadaşlar elle güncel *** girdim yine açmıyo bu mered multivizyonları sadece astra piremierleri açıyo mctler yada ***vievlerde açmıyor acaba 10 şubattan sonra yenilikler bunlarmı olacak cihazımın markası redlinecs10x birde benim gibi eski model cihazı olanlar inşallah mağdur olmaz yenilikler hep yeni cihazları kapsıyor online olarak internetten xxxxxxxxxizliyorum uyduda xxxxxx gerek duymuyorum yaşasın xxxxxONLAR SAĞOLSUN saygılarla
tesekkürler arkadaslar bilgi
tüm redline kullanıcılarına selamlar arkadaşlar güncellemerden bir haber varmı neden yetkililer bizi bilgilendirmiyor cihazlarımızın hali içler acısı böyle giderse uydu yayını izleme zevkimiz kalmadı eskiden heyacanla cihazlarımızın başına geçerdik şimdi kumandayı elime alasım gelmiyor 10 ŞUBATdediler hala 11467V22000 sinyal yok satcodxde bu tp nin yerinde yeller esiyor galiba güncelleme balonu erken söndü ne yapalım yarın da başka bir şey çıkar biz türk milleti haydi hücum ederiz bir masraf daha cihazlar elimizde kalır ne yapalım düzen bu bu uydu dünyasında vur kaç taktiği işliyor saygıllarımla redline yetkililerini göreve davet ediyoruz:bangin: :bangin:
sayın sensi arkadaşım redline kullanıcısı olarak cihazdan çok memnun olduğumu söyleyebilirim .uydudan yazılım yüklemede kullanılan sistemde yenileme çalışmaları olduğu için bir süreliğine ara vermiş durumda redline bu demek değilki tps leri polsatları türkçe eurosport kanallarını ayrıca swis paketini izleyemiyeceğiz servisler geçici olarak yazılımı bilgisayardan yükleme yapıyor eğer arzu ederseniz bi servise götürün cihazınızı izlemeye devam edin.boşuna ümitsizliğe kapılmayın bundan sonra inanıyorumki dahada güzel olacak redline bundan emin olun. daha iyi günlere ulaşmak için çalışanlara çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerime son veriyorum.
Ben redlineyi unuttum artık. Alıncaya kadar türlü vaatler yapılıyor. Sonra artık bitiyor. Ben redline 18500 pvr kullanıcısıyım. Cihazı 580 ytl ye aldım. Şimdi depoya kaldırdım. Artık güncelleme verilmiyor. Biz bir senedir zaten unutulmuştuk. Demek ki csx 100 serileri de unutuldu.
Redline ilgilileri bugün açıklama yapacaklarını bildirdiler.İfadelerine göre yeni uydu frekansı ve yazılım belirlenmiş.
ercanmns kardeş servisler nerde samsunda eurosat bayisi olduğunu biliyorum ama cihazımı götürdüm bayiliği bıraktığını istersem para karşılığı cihazı güncelleyeceğini söyledi yani bunların dini imanı para internetten cihazımı güncelleyeceğim adres veya site varsa sana minnettar kalırım dosya yükleme ara kablom var bilgisayar ve internetimde var bu siteye üyeyim ama internetten güncelleme yapamıyorum cihazımın markası REDLİNE-RL-10CSX yardım ederseniz sevinirim:praying:
inşallah kardeş inanın 10 nuncu cihazı değiştirdim tamam tam cihazı bulduk güncelleme derdine son derken soğuk duş almış olduk hergün yeni bir cihaz çıkıyor atılıp tutuluyor şöyle güzel böyle güzel birde bakıyoruz sıcağı görmüş buz kalıbı misali ne yazılım ne güncelleme kalıyor vallahi burda ne bir firmayı kötülüyorum nede bir cihazı tüm uydu cihazı piyasası böyle su üstüne yazı yazıyorlar ya su üstünde yazı dururmu işte olay bu saygılarla tüm uyducu dos:( tlara
konuyu Kosovalı arkadaşın verdiği linkten takip edin orada gerekli açıklamalar yapılmıştır saygılar...
konu kapatılmıştır ...
Arkadaşlar redline com tr bir bildiri yayınlamış 10 şubatta güncellemeyle ilgili yeni uydu ve tp yi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını yayınladılar inşallah mağdur olmayız çünki onlarda bu işten ekmek yiyorlar kim zarar etmek iflas etmek için bir şirket kurarki tabi bunlar teknik ve kanunlara riyayet etmek kurdukları şirketin zarar görmemesi için bazı prosüdürleri uygulamak zorundalar ben kendi adıma onları anlıyorum kimsenin yapamadığı yapmaya cesaret bile edmediği bir hizmet veriyorlar bakalım mevlam neyler ne eylerse güzel eyler tüm redline dostları ve site forum yöneticilerine selamlar:stop:
Redlinefirması bu olayla ilgilenir merak etmeyiniz demiştim ama diger forumda okudugum kadarıyla bu guncelleme işi balon olmuş durumda malesef yetkililer guncelleme yok diyorlar ve yetkililer ve uyeler arasında gecen bazı forum yazışmasından 3 örnek karar sizin
Alıntı:
Hayır arkadaşım çöp olmadı sadece artık bu modellere uydudan güncelleme verilmiyeceğini söylüyorum ama biz yine bizim ürünümüz olduğu için teknik açıdan arızalı garantisiz cihazların tamirini ücretli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz
Tekrar söylüyorum bu modellerin uydudan güncellemesi kesilmiş durumdadır fakat aynı boardu yani tabanı kullanan başka marka ve modellerin yazılımları veya *** dosyaları çeşitli internet sitelerinde yayınlanmaktadır bu dosyaları bularak cihazlarınızı güncel tutabilirsiniz.
ÖNEMLİ : Fakat bu yazılımları yüklerken bütün sorumluluk size yani yükleyene aittir lütfen yazılım ve *** dosyası yüklerken dikkatli olun yoksa cihazlarınıza geri dönüşü olmayan çok ciddi zararlar verebilirsiniz.
Alıntı:
Artık redine uydudan güncelleme yapmayacaksa bu alete o kadar para vermenin anlamı da kalmadı. Bize bu cihazı satarken bir çok özellik ve en önemlisi uydudan güncelleme özelliği bize övülerek anlatıldı ve hiç tanımadığım bu markayı almam konusunda ikna edildim. Ama gördüğüm kadarı ile sözler tutulmuyor , benimde müşteri olarak firmaya güvenim kalmıyor. Yeni bir uydu alıcısı alacağım şu sıralarda redline konusunda artık kararsızım
Alıntı:
Güncelleme vermeyeceğiniz bu cihazlar hakikaten çöp olma yolundadır.Anne
me anten niyetine aldığım 70 tl lik cihazla aynı işi görür duruma gelecekse hakikaten böyledir.Başka modellerin yazılımını kullanacaksam o modeli kullanmam daha uygun olur sanırım.Yinede bu zamana kadar olan yardımlarınız ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.Ya Redline ile devam yada
başka modellerle devam.Durum neyi gösterecek bakıp göreceğim Saygılar.
kosovalı kardeş olsun güncelleme balon olduysa senin sayende cihazıma dosya atmayı öğrendim senden allah razı olsun çok çok sağ ol bunu bana kimse öğretmedi internetim var bilgisayarım var şu an güncelleme problemim kalmadı sayende bundan böyle en büyük en kral supersat forum keşke daha önce üye olsaydım sevgi ve saygılarımla sensi
Selam arkadaslar,
Güncelleme yok derken... yenilere varmı onumu söylemek istiyorsunuz?
simdiden verilecek bilgiler icin tsk ederim
sevgili arkadaşlar bendede cs100x var.gayet memnunum.yani 10 şubat dedi 15 şubat olur aksaklık olamazmı hem ayrıca kosalı arkadaşımızın vermiş olduğu yazılımla şu anda zaten seyrediliyor.sabırlı olmak lazım haa olmazsa ne olur redline sözünde durmazsa,formumuz var onlar darda bırakmaz.teşekkürler.Alıntı:
ayrca kosavalı kardeş.kart paylaşımı kısmını okudum.benim cihaza yapılabiliyor sanırım faydası nedir.tşkler
Tesekkürler eses kardes
arkadaşlar güncelleme balonu iyi başladı çabuk söndü uydudan zaten yasal bir yönü yoktu riske giremediler bitirdiler zannedersem yenilere bile yok olsaydı 10 şubat geçti en azından bir tarih belirlerdi herkes kendi başının çaresine bakacak yani dosyaları internetten indirip kendimiz yükleyeceğiz birde ben şunu farkettim internetten indirip yüklediğim dosyadan sonra cihazım normale döndü ne donma var ne ne kesilme oluyor kanallar şakır şakır multiler -polsat auto sadece astra premierler the end oldu demekki türksat tan güncellemerden sonra cihazlarımızda donma sorunu yaşıyorduk bu problem şu an bende yok bilgilerinize saygılarımla:sunglasses2: :45:
arkadaslar balon falan yok sönmuş bırseyde yok...yetkılıyle goruştum...sadece verıcılerı yenılıyorlar ve guncellemeyı baska frekasdan vercekler...nıye bu kadar patırtı anlamıyorum...içiniz rahat olsun en kısa zamanda guncelleme tekrar devreye gırecek
buyrun buda redline firmasının duyurusu.....
REDLINE GÜNCELLEME DUYURUSU
Değerli REDLINE Bayileri , Yetkili Teknik Servisleri ve siz değerli REDLINE dostu Son kullanıcılarımız bir zamandır bazı sebeplerden dolayı kesmiş olduğumuz günceleme sistemimizi sizlerin daha iyi ve daha yeni özelliklerle kullanabilmeniz için çaba sarf etmekteyiz ve büyük bir kısmı bitti bizler Türkiyede ilk uydudan günceleme yapan firmayız ve şunu gururla söyleyebiliriz ki bizim sahip olduğumuz ve sizin bu güne kadar kullanmış olduğunuz sistemin aynısı dünyada yok Bizim yaptıklarımız geleceğimizin teminatıdır ve bugüne kadarda yaptıklarımız ortadadır bizim kendimize inancımız tamdır bizler sizlerden daha çok işlerimizi düşünmekteyiz Tüm sevgili REDLINE kulanıcılarına firmamızın günceleme sistemi kısa bir zamana kadar faliyete geçecek ve yeni frekansımızı Resmi web sitemiz olan buradan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. , Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. web sitelerinden açıklıyacağız. Herkese gösterecekleri anlayış için teşekkür ederiz.
vendeta kardeş inşallah öyledir bizde ümit ediyoruz ama iş uzadıkca tadı kaçıyor öyle ya birçoğumuz elimizdeki cihazlarımızı yok bahasına satıp hevesle aldık böylede olunca umut falan kalmıyor bu benim değiştirdiğim 10 cu uydu cihazı herbirinden bir darbe yedik maddi manevi yıkımlara uğradık tam aradığım cihazı buldum derken hevesimiz kursağımızda kaldı hatta 3-5arkadaşatavsiye edip bu redline aldırdım adamlar ellerindeki cihazlarıbırakın satmayı eşe dosta hibe ettiler onları görünce mahçup oluyoruz neyse bekleyen derviş bekleye bekleye inşallah gebermezmiş saygılar:stop:
Sen de bunlara inandın mı? 13500 14500 18500 bunlar redline değil mi? Biz o masalları çok dinledik. Ben inanmıyorum artık. Cihazları satıncaya kadar söz verirler. Sonrası boş. Bende 18500 DVR var. Ben cihazı arşive kaldırdım. Bir zamanlar uydudan güncelleme yapıyordu.:46: :46: :46: :46: :46: :46:
Sevgili Redline severler ( sevmeyenler okumasın lütfen)
Biliyorsunuz ki,bu güne kadar dünyada bile örnekleri görülmeyen hatta kopya edilmeye çalışan ve edilen birçok yeni teknolojiyi sizlere armağan ederek müterilerimze iyi hizmet vermeye çalıştık.
Bu yollarda giderken madi,manevi her şeyi değerli müşterilerimiz ve bayii lerimiz için seve,seve göğüsledik.
Bizi ve markamızı tanıyan herkez iyi niyetimizi bilirler.
Sizlere bir süre OTA (uydudan download )hizmeti veremedik.
Bizler aslında sizlere çok daha iyi,çok daha efektif bir sistem kurma çabası içinde çalışıyorduk.
Yeni sitemimizde çok yüksek teknolojiler kullanmak istedik ve çalımalarımız sonuç verdi iin sonuna geldik.
Gelecek hafta herhangi bir aksilik olmazsa uydudan update sistemini
Tekrar çok daha verimli şekilde devreye sokacağımızı.
bir kaç ay içinde de cihazlarınıza çok daha dğişik özellikler katacağımızı şimdiden belirtmek isterim.
FLYSTREAM servisinin kapalı olduğu süre içersinde bizi yıkma ve zarar verme çabası içide olan kişi veya kuruluşlar bayağı çaba göstermişlerdir.
Oysa bizim bütün çabalarımız,saygın Redline ailesine daha güzel daha kapsamlı destekler vermek müsterilerimizin bu güne kadar olan memnuniyet ve ayrıcalığını kat ve kat artırmak içindi.
Bu yüzden de pek açıklama yapıp onların neler yapacağımız konusunda fikir sahibi olmalarını istemedik :)
YENİ REDLİNE DAHA DA GÜÇLÜ
teknolojilerle çok yakında karşınız da.
Bizlerin sevinci ile diğerlerin gözyaşları karışacak
açıklama için teşekkürler..yenilikleri ve güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz..:yahoo:
vendeta kardeş bekliyoruz ama bayağı gecikti atı alan üsküdarı geçiyor galiba gerçi ben cihazım redline rl -csx10 dan gayet memnunum çok cihaz değitim en kıralı busadece ufak tefek hata veriyor inşallah onlarda düzelir biliyorsun kurt dumanlı günü sever bu günlerde hava bayağı dumanlı SENSİ
kesınlıkle hıc bır kaygım yok ama bu acıklamaların gelmesı cok ıyı oldu soyledıgınız gıbı yıpratma calısmaları oldu.Ben bır redline kullanıcısı olarak sabırsızlıkla beklıyorum... tesekkurler
tşk ler açıklamların için dostum müşterilerime bu dönemde dahi redline korkmadan verdim veriyorumda onlarda pu piyasaya girdiler çıkmak istemzler emeği geçen herkese tşk ler
redline başkası yalan
ne zaman olucak sabır ama ne bir tarih verirseniz çok iyi olur arkadaşlar
saygılar
beyler xxxxx forumda yeni güncelleme hakkında bazı uygulamar maddeler halinde anlatılmış vallahi ben anlamadım redline yetkililerine soruyoyrum illa anlamak ve güncellemeden yararlanmak için xxxxxx üye olmamızmı gerekiyor yani ne bilim yeni bir sistem open sky bazı dosyaları yüklememiz gerektiğini söylüyorlar acaba bizim forum bize de yardımcı olmazmı yeni güncelleme kapanan hat adıyla önümüze gelecek inşallah hayırlı olur redline kullanıcıları olarak bu karmaşık güncellemeyi forum yetkililerimiz bize şekil ve şemasıyla izah eder saygılarla
mesaj alınmıştır
hcakir uyarılarınız dikkate alınmıştır bu aceminin kusuruna bakmayın
SÖZ GÜMÜŞSE SUKÜT ALTINDIR çok yazdığımın farkındayım saygılar