Allah rahmet eylesin başınız sağolsun büyük bir acı Allah sabır versin
Printable View
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun büyük bir acı Allah sabır versin
Allah'tan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum Mekanı Cennet olur inşallah .
serkan kardeşim annenizin vefatına üzüldüm Allah sizlere sabır versin merhuma Allahtan rahmet Kederli Ailesine Sabırlar versin Başınız Sağolsun
Allah rahmet etsin başın sağolsun.
serkan ustadım annene allahtan rahmet geride kalanlarada başsağlığı diliyorum gerçekten yeri dolmaz insanlar anneler babalar geride kalanların degerini bilelim sevgiyle davranalım onlara bugün varlar yarın yok ............... sevgiyle kalın dostlar
allah rahmetini esirgemesin
Tüm herkese teşekkur ederim hepinizden allah razı olsun umarım kısa zamanda aranıza dönecegimi bilmenizi isterim beklemedigimiz bir olay oldu annemi kaybetmek bana cok acı koydu herkese tekrardan teşekkurler
:( :(
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN
ALLAH c.c Rahmet Eylesin
Rabbim c.c varsa günahlarını affetsin, kabir azabından hıfz-ı muhafaza eylesin...
Mekanı Cennet Olur İnşallah
Serkan Bey ve Ailesine Başsağlığı Diliyorum...
ALLAH c.c geride kalanlara sabır versin...
:praying: :praying:
evet serkan kardeş emir allahtan başın sağolsun allah sana sabır ihsan eylesin kolay değil acın büyük annenin mekanı cennet olsun rabbim günahlarını bağışlasın hepimizin gideceği yer orası ne diyelim.
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Allah'tan rahmet eylesin. Mekanı Cennet olur inşallah. Geride kalanların başı sağolsun.
Hayat ne garip !!! Tam da sorunları aşıp, hızınızı almışken bitiveren bir yol gibi... Varlığında, yeterince farkedemediğimiz değerleri, yokluğunda yüreğimizin derinlerinde bir acı olarak hissetmek... Geride daha ne bırakılabilir ki ? Yolun sonuna geldiğinizde, takdire değer bir hayatı yaşarken aniden çekip gidişinize üzülen insanlar bırakabildiyseniz bu dünyada...
Allah rahmet eylesin... Başınız sağolsun...
ALLAH rahmet ve mekanı cennet eylesin..
geride kalanlara ALLAH sabır versin......
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin başınız sağolsun.
Allah sabır versin,bilirim çok zordur. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
serkan kardeşimize sabır annesine de ALLAH rahmet etsin toprağı bol mekanı cennet olsun.
Annemizin mekanı cennet olur umarım çok kötü bir durum bu allah rahmet eylesin :(
Anneminin ALLAH rahmet etsin toprağı bol mekanı cennet olsun.Hepimizin başı saolsun tekrardan
kardeşim serkan allah sabır versin diyor allah dan rahmet kalanlara baş saglıgı diliyorum
Yeni haberim oldu. Sevgili Serkan başın sağolsun. Anneciğinin mekanı cennet olsun. Sana ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum.
başın sal olsun kadeş allah rahmet eylesin
serkan ustacım başınız sağolsun allah sizlere uzun ömürler versin.merhumenin mekanı cennet olsun,allah akrabalarına sabırlar versin..
serkan kardeşim allah sabırlar versin, merhuma cenabı allah rahmet eylesin. geçmiş tafsiratlarını affetsin inşaallah...
serkan kardeşim allah sabırlar versin
kardeş başın sag olsun allah rahmet eylesin
Serkan bey!
Allah'tan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum.
Mekanı Cennet olsun.
serkan kardeşimizin acısını paylaşıyor,Allah,tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.nur içinde yatsın...
serkan arkadaşımızın başı sağolsun.
biliyorsunuz klasiık bır kelıme ama ölenle ölunmuyor yaşam devam edıyor. Anne Baba kardeş ölsede asla unutulmaz acısı her zaman kalbımızdedır ama bızde guçlu olup bu kendımızı ayakta tutmamız gerekır.
tum forum ailesi serkanın acısını paylaşıyoruz artık bu konuda fazla yorum yapılmasına ve gundeme gelmemesı serkan için daha iyi.
konu kapanmıştır. tum arkadaşlarımıza bu acı zamanlarımızda yanımızda olduğunuz için teşekkur ederız.