arkadaşim 7400 cım modeline zen zor atarsın antalyada oturuyorsan getir yanıma bende antalyada oturuyorum hemen bir yazlım atarım ve sana naıl yazlım atıldığınıda gösteririm oldumu ben adres onay hamamın yanında elhan elektronik
arkadaşim 7400 cım modeline zen zor atarsın antalyada oturuyorsan getir yanıma bende antalyada oturuyorum hemen bir yazlım atarım ve sana naıl yazlım atıldığınıda gösteririm oldumu ben adres onay hamamın yanında elhan elektronik
4150v modelin yazılımını bu sabah denedim ama açmıyor
bilginize arkadaşlar
9400CI açmıyor...
9600 acmıyor
denenmiştir açılıyor
sanırım..deneyen yok....
arkadaşım millet 1 haftalık diye yüklemeye yanaşmıyorlar kiii. ayrıca bunun ne zaman tam olarak düzenli yazılımlarının çıkacağını sorup duruyorlar ne diyeceğimizi şaşırıp duruyoruz.saygılarımla emeğinize sağlık:)
Yinede teşekkürler.
ben 9400v denedim sorun açtı yapan ustamız eline koluna sağlık çok teşekur ederim:clap2:
Herkese tesekkur ve saygilar:45:
teşekkurler srknbs
Usta eline sağlık teşekkürler.
ellerine sğlık usta çok teşekkür ederim
9400 cı juno denendi açıyo
ustalar goldmaster 30300 sky yazılımı çıkmadı mı? en son 05.06.2006 tarihli yazılım var piyasada, ayrıca astra uydusundaki, tequila kanallarını izlemek için hangi yazılımı atmamız lazım, nagra/conax şifreleme sistemi var..
patron müjdemi diyorsun yani..
iyi oldu..
teşekkürler..
selametle..
Teşekkürler.
bu pakette kaç kanal var?
olsun onlarıda buluruz:):)
emeğine sağlık.arkadaş.sayenizde belgesel ve sevdiğimiz spor ve benzeri kanalları izleyebiliyoruz.teşekürler.
--------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN, BİR ARKADAŞIMDA gOLDMASTER 55000FTA CİHAZ VAR,
Sistem Bilgisi:587
Yükleyici Versiyonu:L.1.1.2
Cihaz Versiyonu:v5.0.6.0
Uygulama Versiyonu:S-MSF15.5.05.35
Bu cihaza hangi yazılımı hangi loaderle atmalıyım, yardımcı olurmusunuz lütfen,
ayrıca yükleme talimatı mümkünse iyi çalışmalar dilerim
Çihazınıza bu yazılımı yükleyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Alıntı:
Bu dosyanın içerisinde yükleme proğramı vardır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. proğramla bu sayfadaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleme yapınız.
30300cı yeni yazılım ne zaman cıkacak arkadaşlar teşekürler
yazlım yuklediktenden sonra defult yapacaksın yoksa yaptığın işlem boş olur
teşekürler ellerine saglık
arkadaşım bucihaz arkadaşımın ben suny yazılım kullanıyorum onda defult cok kolay sarı tuşla yapıyoruz ama goltmastrda bir türlü bulamadım nasıl bula bilirim veya nasıl yapılıyor ban izah edebilirseniz sevineceğim birde en son 11400cım yazılımını nasıl bulurum teşekkürler:clap2:
[QUOTE=Serkan Yılmaz;63435]Arama yaparak[/QUO
temmuz yazılımı buldum bundan sonra yazılım varmı birde bu keylerin defult nu bir türlü anlayamadım acıklamalı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekküler
Hiç kimse kusura bakmasın tek tek link vermekten gına geldi Kimse arama yapayımda bulayım demiyor,forumda herşey mevcut resimli anlatımları bile Bu tür mesajlara ben cevap vermiyorum.
GM 14400CIM 2.65 ORJ yazılım tps 21 EYLÜLE KADAR ok 14400 kulancılara yazılım oluşturduk biraz zor oldu ama temiz oldu :pepper:
11000 serisine desrek lütfen.. teşekkürler
Yazılımlar TPS FİX sanırım uzman _ elhan
Madem yazılımlar eskidi konu kapanmıştır.
ustalar tps nin 21 .28 kadar olan yazılımını cumaya verebilirmisiniz cihazı getirecegimde köyde cumagünü onun sorma geregi duydum
saygılar
ustalar bugun itibariyle yeni yazılım varmı acaba bekliyorumda
pardon ama arkadaşlar ben burada 9100 e ait yazılım göremedim. rica etsem 9100 e ait son yazılımı atabilirmisiniz şimdiden teşekkürler...:624ok:
EVET KESİNTİSİZ OK YAZILIMLAR TPS OK ***VİEWLER OK HAYIRLI OLSUN
TVM45 TŞK
:45: :45:
Yazılımlar İçin teşekkkurler snopy
Yazılımlar İçin teşekkkurler snopy usta eline saglık
BU YAZILIM ( JUNIOR ) YANİ ( J ) SERİSİMİ
GM-9400VCI_24-09-2006.zip (634.9 KB, 14 kez İndirildi)
2 türlü yazlımı var bu 9400 lerin
v vulcaN yani j serisimi ?
tesekkurler hocam
teşekkürler hocam ellerine sağlık.alıştık biraz beklemek zor geliyordu. sayenizde herşey dıkırında. iyi çalışmalar.
teşekkürler üstat emeğine sağlık.
sağol kardeş
teşekkürler başarılar
maşşallah sayın üstatlar g.master durdu durdu amaaaa bukadar hızlılık ne maşşallah elinize sağlık