ben buradayım son mesajlarımı takip edebilirsin
Printable View
bence trabzon -beşiktaş-sivas ve eskişehir 1.lige
fenebahçede 2. lige düşmeli
fenerbahçe beşiktaş trabzon ankaragücü gençlerbirliği eskişehir buca karabük sivas istanbul belediye hep birlikte bank asya yolu göründü
bank asya süper lige göre daha popüler olacak gibi
hehehe maçları trt hd den şifresiz izleriz herhalde:)))
FB'yi düşürmek için 6 okka testis lazım ,o da onlarda yok.
arkadaşlar şu halimize bakın fener-beşiktaş-trabzon düşer diyoruz geriye doğru gitsen galatasarayıda konuşa biliriz mesela 8-0 ankaragücü maçı nasıl bir lig hiçmi alnının akıyla kazanılmış şampiyonluk yok kendi adıma konuşayım bu lig düzelmeden birdaha maç seyretmeyeceğim dijitürkümü iptal ettirdim maça gitmekmi asla yağmur çamur deme maçlara git takıma destek ol senin benim verdiğimiz paralarla git şike veya teşfik ver ne güzel istanbul
ben ençok ter döken futbolculara uzuluyorum hiçbirşeyden habersiz emek verdiler sezon boyunca
sonuç ne kardeş futbolcunun terini taraftarı vefasını düşünenmi var ne güzeldi son dakikaya kadar sizmi yoksa bizmi şampiyon olacağız diye güzel bir heyecan vardı sivas maçının son 5 dakikasını seyredemedim heyecandan ama sonuç zaten belliymiş bizimkiler gidip maçı almış sizinkilerde fenerin verdiğinin 2katını teklif etmiş ama parayı ayarlayamamıştabi bunların hepsi idda gülermisin ağlarmısın
Ya biz taraftarlar ,yeri geldi güldük ,yeri geldi hakeme sövdük ,yeri geldi sinirden kafayı bozduk ,,,ama gel gör ki senaryo çoktan yazılmış ,oyun başlamış ,sonu belli imiş,her ay ödediğim ligtv parası ,heyecanım ,ya bu maç ne olur iddaalarım ,hepsi boşmuş ,,,,artık Türk futbolu benim için bitmiştir..yaşasın Laliga ve tartışmasız en iyisi İngiltere Premer Ligi
bu sezon düşmüyecek bu böyle biline TFF başkanı fenerbahçe den geliyor elinden geldiğince mahkeme kararı diyerek kararı almayı geçiktiricek işte bu yüzden FENERBAHÇE önümüzdeki sene düşürülecek
ben diyorum ki bunu bilerek futbolcular bu sezon nasıl oynayacak adepte olucaklar mı ?
biraz düşününce futbolcu ben oynuyorum ama emeğim şampiyon bile olsam küme düşeceğim hele ki sezon ortasında deliller ortaya çıkınca mahkeme sürecinde çok etkileneceğinden eminim bu süreç FENERBAHÇE ye yaramıycak kim ne derse desin
KÜME düşmeyi bıraktık ya kaybedilen itibar avrupa da bile herkes bu gözle bakıcak artık siz düşünün gerisini
bir de ligin marka değerinden bahsediyorlar, en uyuz olduğumda bu elalemin liğini tanzanya afganistan yayınlıyor. Bizim liği kaç ülke yayınlıyor bir mi iki mi.
hani adalete ne oldu suçlular sınıfları farklı olunca farklı muamele ne güzel alsana hz ömerin adaleti yokşuymuş yokbuymuş helal olsun valla bu adalet hepimize lazım arkadaşlar ben adalet konusunda dün neyse bugünde o dur diyorum güç neredeyse adalet orada o belirliyor vessalam
okkkkkkkkk
8 kişi aynı anda Lig tv ye üye olmuş ,bugün de aynı 8 kişi iptal ettirmiş,,vaybe bu gidişle DT nin işi, zora giriyor...!!!!!!!!!!!!!!!!
hepsini bu olaylardan haberi vardır .herkez futbol bıraktığında( ilk söylediği tek şey konuşursam yer yerinden oynar )oluyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir.Alıntı:
diigiturk+avea+iddaa+ülker bir araya gelip fener düşerse bütün sözleşmeleri gözden geçiririz diyor. federasyaon birgün önce söylediğini 2.gün tam aksine bir açıklama yapılıyor.şampiyon k.k. şampiyonu uefa kupası şampiyonu efsane juventus düşüyorsa. fenerbahçe eskişehir sivas banka asya birinci ligte oynaması gerekiyor düşürülmezse.1-2 çapulcu gene para ve teşvikle istediği takımı şampiyon yapar gider paşa paşa yatar bizlerde burda birbririmizle boşuna en büyük bizim takım diye birtarafımızı yırtarız..:present::present::present:
hayır düşmesin
ya arkadaşlar neler oluyor bunun sonu nereye gidecek şike var ise suçluları çezalandırmaları gerek takımları kümemi düşürecekler düşürsünler düşünsenize fener yine şampiyon oldu ve şike kanıtlandı ne yapacaklar iki sampiyonluğumu alacaklar avrupada başarılı oldu ne olacak beşiktaş kupayı verecekmiş acaba daha fazla üstümüze gelinmesin diyemi böyle yapıyorlar yada gerçekleri biliyorlar çünkü ispatlanmış ve kanıtlanmış bir şey yok ortada
yok ondan değil...ilkeli davranıyorlar sadece kulüp olarak...bırakın ahlaksızlık yapanı,adı ahlaksızlıkla anılsa bile ; o insanların vasıtasıyla kazanılan bir şeyi istemediklerini beyan ediyorlar..haa o insanlar hatasız olduklarını ispat ederler o zaman o kupa da BJK DURUŞU için meşru olur...BJK DURUŞU'nu bilen ve bunu özümseyebilmiş insanlar için tuhaf bi durum değil bu... :wave:
iyi akşamlar arkadaşlar fb degil hangi takım şike yaptıysa hepsini küme düşürmeliler. sağlık sıhhatli günler dilerim.
hiç biri küme düşmez rahat olun .
bence hepsi fasa fiso emniyet 19 maçta şike var diyor sadece fenerbahçe başkanı içeride acaba bu 19 maçın hepsinide fenerbahçe ayarladı yoksa bu yapılan eylem sadece aziz başkan içinmi?biraz düşünmek lazım şikede adı geçen diger takım başkanları nerede?bunları kim kolluyor ergenekon dan içeri alamadıkları kişileri bu şekildemi saf dışı ediyorlar bence yapılan bu operasyon sadece aziz başkan için ama burada türk futbolu çok büyük bir yar aldı italya da şike operasyonu oldu dallanıp budaklanmadan hemen geregi yapıldı bizde öylemi herkes kendi kafasına göre yorum yapıyor bu orepasyonda görsel ve yazılı basınımız sınıfta kaldı basın ve medya ne yazıkki halen daha birilerinin güdümünden çıkamamış ve parayı verenin düdügünü çalar olmuş
bıraz sancılı olacak ama dusucek.bu kesin
Bu anketin sona ereceği tarih: 30-07-2011 - 11:30
Yorumları bekliyoruz arkadaşlar
beşiktaş ve trabzonda küme düşer onlar içinde yapsanıza anket.
Sadece Fenerbahçe İle Kalmaz 3,4 tane takım düşebilir.
henüz kesinleşmiş bir şey yok arkadaşlar.biz de basından takip ettiğimiz kadar bilgiye sahibiz ki bunlar ne kadar doğru onu da bilmiyoruz.sorgulanan şahıslar ne tür bir ifade verdi bunların hepsini henüz savcı ve hakim biliyor.eğer şike ile ilgili en ufak bir delil varsa federasyon bu işe karışan takımların hepsini bir alt lige düşürmesi gerekiyor.yok federasyon ben bunu kılıfına uydururum bu takımları küme düşürmem sadece yöneticilerine ceza veririm derse işte o zaman uefa ile başımız derde girer ve tüm türk takımlarının ve milli takımın uluslararası müsabakalardan men edilmesi sözkonusu.
benim anlıyabildiğim kadarıyla federasyon bu işi olabildiğince uzatıp bir kılıf uydurmaya çalışıyor
en az 6 takım düşer bence
düşsünler en azından 1 sezon fenerbahçe-beşiktaş-trabzonun maçlarını bedava izleriz merakettim galatasaray kiminle derbi oynayacak bursa-antep-kayseri herhalde müthiş bir lig olur
Kimsenin gücü yetmeyecek fb yi düşürmeye........
Bence de Düşmez..
bence su an küme düşmeye en yakın fener besiktaş eskisehir sivas buyuksehir belediye gözüküyor trabzonda -15 puanla baslar sanırım
bence 4 takım düşürülecek okadar karışıkki ortam bakalım bekleyip görelim
A-6 BEŞİKTAŞ KOĞUŞU
Cezaevi yönetimi Serdal Adalı ile İbrahim Akın arasında çıkan tartışma yüzünden bu koğuşta yeni düzenlemeye gitti. Eski Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, T2 Nolu cezaevindeki A-13 koğuşundan alınarak A-6 koğuşuna konuldular. Bu koğuşa gelmek isteyen Yusuf Turanlı da amacına ulaştı. Metris'e geldikleri ilk gece İbrahim Akın'a şike parasını teslim ettiği iddia edilen Yusuf Turanlı da Adalı'nın izniyle bu koğuşa yerleşti.
A-7 FENER KOĞUŞU
Metris cezaevi T2'de A-17 koğuşunda kalan Fenerbahçeli yöneticilerinin de koğuşları değiştirildi. Fenerbahçeli yöneticilerden Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, kulüp muhasebecisi Tamer Yelkovan ise A-7 koğuşuna konuldu. Bu koğuşa ayrıca Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Diyarbakırspor eski başkanlarından Abdurrahman Yakut ve Teknik Direktör Bülent Uygun kalıyor.
A-17 FUTBOLCU VE MENAJERLER KOĞUŞU
Daha önce F.Bahçeli yöneticilerin kaldığı A-17 koğuşuna ise futbolcular yerleşti. Bu koğuşta; İstanbul Büyükşehir Belediyeli futbolculardan İbrahim Akın, İskender Alın, Sivasspor'da kiralık oynayan Beşiktaşlı kaleci Korcan Çelikay, Eskişehirspor'da futbola nokta koyan Ümit Karan ve menajerler Abdullah Başak, Ahmet Çelebi kalıyor.
BAŞKAN YILDIRIM T2'DE
Soruşturmanın en önemli aktörlerinden biri olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Cemil Turan ve Sami Dinç ile birlikte ayrı bir blokta kalıyor. Soruşturmada içeri giren 28 isim T2 bloğunda yer alırken 3 Fenerli T1 blokta konuşlandırılmış durumda.
basta gs bjk bs ts fb hepsı duserse cok ıyı olur
Düşersede TRT den adam gibi maç seyrederiz. Cinconlular Digiturkten paralarını nasıl alacaklar onu düşünsünler. 17 şampiyonluğunuzun 10 tanesi şaibeli takımın taraftarları bu sene biz yapmadık diye sevinmesinler. Denizli maçları-Ankaragüçlü zalad ve 98 dakikad penaltıyla yendiğiniz İstanbul maçları unutulmadı
olayın farklı boyutları insanın miğdesini bulandrıyor..
Fenerbahçe Başkanı, 14 Nisan 2011'de yürürlüğe giren yeni şiddet yasası ve Futbol Disiplin Talimatı'na göre, "Organize suç örgütü kurmak, şike ve teşvik primi dağıtmak" suçlamasıyla tutuklanmıştı.
Geçtiğimiz pazar günü tutuklanan ve 5 gündür cezaevinde bulunan Aziz Yıldırım'la ilgili inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.
Fenerbahçe Başkanı'nın tutuklanmasının asıl nedeninin 21 Nisan 2011'de sonuçlanan 4 milyar dolarlık helikopter ihalesi olduğu iddia edildi. Zira, Aziz Yıldırım, ihaleyi kazanan konsorsiyumun içinde yer aldığı öne sürüldü.
Konsorsiyumun içinde yer alan bir diğer ismin ise Serdal Adalı olduğu iddia edildi. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı olan Serdal Adalı da şu anda Aziz Yıldırım gibi Metris Cezaevi'nde bulunuyor.
Bir diğer iddiaya göre ise ihaleyi kaybeden tarafta ise Çalık Grubu bulunuyordu.
Türk futbolunda deprem etkisi yaratan ' Şike soruşturması'nda da düğmeye, 14 Nisan 2011'de yürürlüğe giren Yeni Şiddet Yasası ve Futbol Disiplin Talimatı'na göre değil de 21 Nisan'daki helikopter ihalesinden sonra basıldığı öne sürüldü.
İşte konuyla ilgili Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma adresi antu.com'daki o yazı:
"Ekonomik çerçeveden baktığımızda, bu ülkenin en büyük holdingi hala Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bu holdingin en büyük bütçeli şirketi ise Türk Silahlı Kuvvetleri.
Son 10 yıldır devam eden sermayenin el değiştirmesi operasyonunda, bu büyük şirketle çalışmakta geç kalan yeni zenginlerimiz var.
Evet, Hacıağalar henüz Sikorsky modernizasyonu yapamıyor; tapu gibi distribütörlük antlaşmalarını çiğneyemiyor, ama Aziz Yıldırım'ın şirketinin yaptığı inşaat işlerini, iyi bir makina parkı ve bir işçi/mühendis ordusuyla yapamayacak müteahhit yok.
İhalelerde tek engel, iş deneyim belgesine sahip büyük rakipler. Bakın 4734 sayılı kamu ihale kanunu ne diyor:
İhaleye Katılamayacak Olanlar
Madde 11- aşağıda sayılanlar doğrudan veya dolaylı veya alt yüklenici olarak, kendileri veya başkaları adına hiçbir şekilde ihalelere katılamazlar:
a) (değişik: 20/11/2008-5812/4 md.) Bu kanun ve diğer kanunlardaki hükümler gereğince geçici veya sürekli olarak kamu ihalelerine katılmaktan yasaklanmış olanlar ile 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı terörle mücadele kanunu kapsamına giren suçlardan veya örgütlü suçlardan veyahut kendi ülkesinde ya da yabancı bir ülkede kamu görevlilerine rüşvet verme suçundan dolayı hükümlü bulunanlar."
fenerbahçeye birşey olmaz
Bu nasıl fedarasyon ya,uzatıp duruyor ,açıklabe arkadaş ,ne olacak sa olsun ,yeter ya!!:yell::mad2:
düşünüyorum da fenerbahçe olmayıp ta başka herhangi bir anadolu kulübü böyle bir olay ile karşı karşıya kalsaydı ne olurdu acaba.şimdiye kadar o kulüp hakkında çoktan karar verilmişti bile.federasyon şu an kamuoyu yoklaması yapıyor.ilk olarak ne demişti sayın federasyon başkanımız.savcının iddianameyi hazırlayıp mahkemenin bunu kabul etmesini bekliyeceğiz.ondan sonra ne oldu galatasaray başkanı çıkıp konuştu ki konuşunca da suçlu ilan edildi bir daha konuşursa ceza vermekle tehdit edildi.daha sonra devreye uefa girdi ve savcıdan iddianame bekleyen federasyon ne olduysa çark etti ve delilleri savcılıktan talep etti ve aldı.demek ki isteyince oluyormuş.ben o takım veya bu takım ceza alsın derdinde değilim herkese eşit muamele yapılsın onun derdindeyim.aynı olay fenerbahçenin başına değil de başka bir takımın başına gelseydi ve o takım şampiyon olup fenerbahçe ikinci olsaydı sayın yıldırım ortalığı ayağa kaldırırdı.
:8[1]::8[1]:bence fb kume dusmez egerkı kume dusecek olursada gs ts bjk ve dıger lıg takımları meydanı bos bulup at kostururlar
ben Trabzonspor'luyum.Ama atılan başlık olmamış.Sanki bu işi birtek fener yapıyormuş gibi yansıtılmış.Futbol da şike olarak yansıtılsa daha adil olur.Burda Fenerbahçenin küme düşmesi değil,bu olaylar gerçekse tüm suçluların cezalandırılması gerekir ki,bizde kurgulanmış bir lig seyretmeyelim.Herkes cebinin derdine düşmüş bu işten nasıl az zararla kurtuluruzu arıyor.Bizim hepimizin gönül verdiği takımları kullanıp bizim duygularımızla oynuyor.Bir sürü seneryolar yazılıp çiziliyor.Belki doğruluk payları olanlar da olabilir.Ama ortada ispatlanmış ne suç nede ceza var.EN doğrusu beklemek ve sonucuna göre tepki vermek.Son sözüm bu işi kötüye gitmesine engel olacak sağduylu taraftarların futbola sahip çıkması.
içeride yasa dışı bir şey varsa düşmeli diyorum,ama zor bir iş.saygılarımla.
feneri bilmem ama bölgesel özerlik ilanından önce milletin oyalanacağı bir konu açıldı.ikincisi yaşanan ekonomik krizin farkına kimse varmasın diye balon haberler yapılıp zihinler uyuşturuluyor.
bana göre türk futbolunun temize çıkması ve tertemiz bir sozun olmasını istiyorsak fenerbahçenin küme düşürülmesi şart.ayrıca tff bu konuda cok gec bile kaldı .kaldıki bu olayda fb değilde başka bir takım olsaydı küme düşme kararı coktan alınırdı. bu konunun hassasiyetini ve önemini bilmesini ve fb klup baskılarınıda göze alarak biran evvel bu işi çözümr kavuşturması temennilerimle türk futbol severinin sagduyusuna cevap vermelerini bekliyorz
şimdide işin içine ts çekmeye çalışıyorlar ts kume düşerse fener 3.lige dusmesi lasım yaptıklarına bakarsak
allah göstermesin deli buniar
sözde küme düsse bile takimlar maclari gine digitürk vericekmis , ben bu federasyonu anlamadim , lig i alt üst ettin eger fenerbahce küme düserse lig diye bi sey kalmaz ligi fener siz düsünemiyorum ,
feneri yalnız düşürmezler
artık düşmez...
bence kesin düşer fenerbahcde
Anket süresi doldugu için konu kapanmıştır