emmi ben tüm uyduları gezdim bugün verilen kxxxler hiçbirşeyi değiştirmemiş her şey aynı galiba serverler paslanmasın diye yada güncelleme yokmu diyenleri susturmak için ara sıra böyle kandırmaca yapıyorlar galiba:8[1]:
Printable View
emmi ben tüm uyduları gezdim bugün verilen kxxxler hiçbirşeyi değiştirmemiş her şey aynı galiba serverler paslanmasın diye yada güncelleme yokmu diyenleri susturmak için ara sıra böyle kandırmaca yapıyorlar galiba:8[1]:
Arkadaşlar bu yazılım değişmeden, asla TÜRKSAT'I 12731 V/H 3333 frekansından güncellemeyin. Kanal listenizi darmadağın ediyor. Benimkini öyle yaptı. Bereket hazır kanal listesi vardıda formumuzdan indirip tekrar yükledim. Eğer arama yapacaksınız şimdilik uydu taraması yaptırın. Taratmak istediğiniz uydunun üzerine gelip o***leyip, mavi tuşla aramayayı başlatın. Açılan penceredeki hayırları ok.eyleyin. Bilginize.
Sensi kardeş dediğin doğru, k.eyler dışarıya sızmadığı için onlarında yapabilecekleri birşey yok şimdilik.
Saygılar.
emmi sana katılıyorum benim listemi mahfetti bende yeniden manuel listeledim yeni yazılım gelene kadar uyduyu taratmıyorum bir kanalı iki kere alıyor birde aslı astarı olmayan tp,ler türksata dolmuş ayıklıyorum temizliyorum her uydu taramasında yine geliyor türksat tam bir keşmekeş
"birde aslı astarı olmayan tp,ler türksata dolmuş ayıklıyorum temizliyorum her uydu taramasında yine geliyor türksat tam bir keşmekeş."
Sensi kardeş bu keşmekeşten kurtulmak için uydunun detay bölümündeki tip aramayı kapatırsan bu gereksiz tipler, (hatta dikkat ettim 27500 SR'li tiplerin hepsi Hot Bird uydusundaki tipler) bir daha çıkmıyor. Ama o zamanda Türksata yeni gelen kanalları bulmak zorlaşıyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
NOT: Bu akşam gelen yazılım güncellemesi POLSAT'larla ilgilidir.
sağ ol emmi teşekkürler dediğin gibi yapmak lazım zaten yeni gelen kanalları uydu frekans sitelerinden bakıyorum elle giriyorum saygı selam
kolay gelsin arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ben yeni rl 100 csx aldım fakat yeni gelen frekansları elle nasıl girecem yardımcı olursanız sevinirim.rahatsızlık verdiğimden dolayı şimdiden özür diliyorum yardımlarınızı bekliyorum geniş bi açıklama yaparsanız menmun kalacam .
arkadaşlar 2.92 yazılımı dün yükledim,2.91'le arasında fark göremedim.yeni bir şeyler eklendi mi?bilgi veren olursa sevinirim....
Yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.adamlar Yenİlİkten Yana Degİl KardeŞ Bİzde Beklİyoruz Çok Basİt Cİhazlarin ÇÖzdÜgÜ Srg Ler Gİbİ Anumaxs Gİbİ-eljezİre Spor Gİbİ Hatta Hbo Ve Sky Ler Gİbİ Lerİde ÇÖzse Çok İyİ Olacak Azicik Emek İstİyor İyİ Bİr Cİhaz Amma İŞletmecİlerİ Bİr TÜrlÜ İzleyİcİyİ Anlamiyorlar GÖrelİm Mevla Neyler Neylerse GÜzel Eyler Bİrİ Sİ BaŞka Marka Yenİ Cİhaz Çikarir Çok Özellİklİ Bİzde Onu Aliriz Bİze Bakana Bakariz Bİzde.selamlar Saygilar.