ellerin dert görmesin teşekkürler
Printable View
ellerin dert görmesin teşekkürler
G.Saray ile Rize 25. sınavda
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Galatasaray ile Ç.Rizespor, yarın yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 25. kez karşı karşıya gelecek.
Galatasaray ile Çaykur Rizespor, yarın yapacakları 2007-2008 sezonu ilk hafta maçıyla birlikte lig tarihinde 25. kez karşı karşıya gelecek.
Çaykur Rizespor'un Birinci Lig'e ilk kez yükseldiği 1979-80 sezonundan itibaren yapılan 24 lig maçından 19'unu Galatasaray, 4'ünü Çaykur Rizespor kazanırken, taraflar sadece 1 maçta eşitliği bozamadı.Sarı-kırmızılı ekibin toplam 57 golüne, yeşil-mavililer 20 golle karşılık verebildi.İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda Çaykur Rizespor kendi evinde 2-1, Galatasaray da İstanbul'da 3-1 galip gelmişti.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Galatasaray, bugüne kadar sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı lig maçlarında sadece tek yenilgi aldı.
Galatasaray ile Çaykur Rizespor ligde şimdiye kadar İstanbul'da 12 kez karşılaşırken, ''Cim Bom'' bu maçlardan 10'unu kazandı, 1'inde berabere kaldı, sadece 2003-2004 sezonundaki maçı 2-1 yitirdi.
İstanbul'da Galatasaray'ın toplam 32 golüne, Çaykur Rizespor 9 golle karşılık verdi.
İki takım arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
Sezon Sonuç
--------- -----
1979-1980 3 - 0
1980-1981 2 - 2
1985-1986 2 - 0
1986-1987 2 - 0
1987-1988 5 - 0
1988-1989 2 - 0
2000-2001 2 - 0
2001-2002 4 - 1
2003-2004 1 - 2
2004-2005 2 - 1
2005-2006 4 - 2
2006-2007 3 - 1
İşte Aslan'ın Süper Lig macerası
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İşte Galatasaray'ın 50 yıllık Süper Lig serüveni....
Ligde 2007-08 sezonuna yarın cezası nedeniyle sessiz biçimde ''merhaba'' diyecek olan Galatasaray, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerini 8-0'lık sonuçlarla aldı.
Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonuna yarın cezası nedeniyle sessiz biçimde ''merhaba'' diyecek olan Galatasaray, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerini 8-0'lık sonuçlarla aldı.
Geride kalan 49 sezonda en farklı skorlu yenilgisini 6-0 ile alan
Galatasaray, bir maçta kalesinde en fazla 6 gol gördü. Bir maçta en fazla 9 gol atan ''Cim Bom'', bir sezonda üst üste en fazla 9 maç kazandı, 5 maç yitirdi.
Üst üste 37 maç kaybetmeyen sarı-kırmızılılar, buna karşın en uzun süre 9
maç galibiyete hasret kaldı. Lig tarihinde 9 maç üst üste kalesinde gol görmeyen Galatasaray, en uzun süre üst üste 6 maçta gol yollarında suskun kaldı. ''Cim Bom'' ayrıca, kalesini üst üste 14 maçta gole kapatamadı.
EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLERİ
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
EN FARKLI SKORLU YENİLGİLERİ
EN ÇOK GOL ATTIĞI MAÇLAR
EN ÇOK GOL YEDİĞİ MAÇLAR
EN GOLLÜ MAÇLARI
GALİBİYET SERİSİ
YENİLGİ SERİSİ
Kral rekor için sahada !
Hakan Şükür, geçen sezon yakalayamadığı gol rekorlarına, bu sezon ulaşmak istiyor.
Galatasaray'ın milli futbolcusu Hakan Şükür, geçen sezon yakalayamadığı gol rekorlarına, bu sezon ligin başında ulaşmak amacında.
Türk futbol tarihine damgasını vurarak, gözünü Metin Oktay ve Tanju Çolak'ın gol rekorlarına diken deneyimli futbolcu, Turkcell Süper Lig'de geçen sezon gol yollarında umduğunu bulamadı. Attığı 4 golle, sarı-kırmızılı formayla gol açısından en verimsiz dönemini yaşadı.
SON GOLÜNÜ YİNE BİR SEYİRCİSİZ MAÇTA ATTI
Lig maçlarında son golünü 27 Ocak'ta, sarı-kırmızılı takımın cezasınedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan ve 2-0 biten maçta44. dakikada Ankaraspor'a atan Hakan Şükür, kendisini, Metin Oktay'a ait, Galatasaray formasıyla en çok gol atan futbolcu rekoruna taşıyacak golü daha sonraki 4 aylık sürede bir türlü filelere gönderemedi.
Hakan Şükür, sarı-kırmızılı takımın geçen sezondan kalan 5 maçlıkseyircisiz oynama serisinin ilkinde, yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Çaykur Rizespor ile yapılacak "sessiz" maçta golle buluşmak istiyor.
GEÇEN SEZON LİGDE SADECE 4 GOL ATTI
38 yıllık rekoru geçen sezon eline geçiremeyen Hakan Şükür, TurkcellSüper Lig'de geride kalan sezonda forma giydiği 26 maçta sadece 4 golatabildi.
Deneyimli futbolcu, ligdeki 4 golünü de kafayla filelere gönderdi.
Hakan, sezonun ilk yarısında Trabzonspor'a deplasmanda, Gençlerbirliğive Sakaryaspor'a da Ali Sami Yen Stadı'nda birer gol atarken, ikinci yarıdaki tek golünü, 18. haftada Mecidiyeköy'deki Ankaraspor maçında filelere gönderdi.
(A) Milli Futbol Takımı ve Galatasaray formaları altında pek çokbaşarılara imza atan 36 yaşındaki Hakan Şükür, Türkiye'deki kariyeriboyunca lig maçlarında 217'si Galatasaray forması altında olmak üzeretoplam 238 gol attı.
Hakan Şükür, 1 gol daha atarsa, halen Metin Oktay ile paylaştığı,Galatasaray forması altında lig maçlarında en çok gol atan futbolcurekorunu eline geçirecek.
1 Eylül 1971 doğumlu Hakan Şükür, atacağı ilk golle, Galatasaray'ınefsanevi futbolcusu, "Taçsız Kral" lakaplı Metin Oktay'ın 38 yıllıkrekorunu kıracak.
Metin Oktay, Galatasaray'da 1959 ile 1969 yılları arasında 252 maçtaforma giyerek, toplam 217 gole imza atmıştı.
Milli futbolcu ayrıca, 3 gol daha bulması halinde Tanju Çolak'ı geridebırakarak, lig tarihinin en çok gol atan futbolcusu rekorunu kıracak.
Lig kariyeri boyunca Sakaryaspor'da 10, Bursaspor'da 11, Galatasaray'dada 217 gol atan Hakan Şükür, gözünü, 240 golle Tanju Çolak'a ait, ligtarihinin en çok gol atan oyuncusu unvanına çevirecek.
Hakan Şükür, 3 gol daha atması halinde, 1982 ile 1993 yılları arasındaSamsunspor, Galatasaray ve Fenerbahçe formalarıyla toplam 276 maçta 240gol atan Tanju Çolak'a ait 14 yıllık rekoru eline geçirecek.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Feldkamp'ın karar günü
Feldkamp'ın Ümit Karan ve Arda konusundaki kararsızlığı sürüyor.
Hazırlık maçlarında bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Galatasaray’da Kalli, Rizespor karşısında sahaya süreceği 11’i büyük ölçüde belirledi. Tecrübeli Alman hoca Sabri, Arda ve Ümit Karan konusundaki son kararını ise bugün verecek
Süper Lig’de ilk maçını yarın Olimpiyat Stadı’nda Rizespor ile oynayacak olan Galatasaray’da Kalli sahaya süreceği takım hakkındaki son kararını bugün verecek. Hafta başında gıda zehirlenmesi geçiren Arda’nın kendini toparlaması ile rahat bir nefes alan Alman çalıştırıcıyı Arda, Ümit Karan ve Sabri’nin durumlarının belirsizliğini koruması düşündürüyor. Kaleyi sakatlığı geçen Aykut’a teslim edecek olan Kalli, geri dörtlüyü Barış, Song, Servet ve Volkan ile kuracak.
SERKAN BEKLEMEDE
Orta alanda Lincoln, Linderoth ve Ayhan’ın, forvette Hakan’ın yeri garanti. Kalli, dünkü idmana katılmayan Arda ile Sabri ve Umit’in bu sabah yapılacak idmandaki performanslarına göre takımı belirleyecek. Bu oyunculardan birinin oynamaması halinde formaya en yakın isim Serkan Çalık. Kalli’nin tam düzelmeyen Sabri’yi riske etmek istemediği belirtiliyor
Kone rüyası bitti mi ?
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Galatasaray'ın uzun süredir pepişinden koştuğu Kone transferi yatmak üzere..
Galatasaray'ın Kone transferinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın dün gece yarısı son teklifi yaptığı Fildişili golcü "Ben futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" diye geri çevirdiği öğrenildi.
LİG TV'nin haberine göre Pazar gününden bu yana Hollanda'da bulunan Polat'ın PSV Eindhoven kulübüyle her türlü anlaşmaya varılmasının ardından Kone'ye de rekor bir ücret teklif etti.
Genç futbolcu başını döndüren bu rakama rağmen arkadaşı olan Galatasaray'lı Song'la uzun süre İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi aldı. Song'un "Burada çok mutlu olursun. Mükemmel bir şehir ve harika bir ortam var. Sana her konuda burada destek olurum" sözüne karşılık Kone düşünme için bir gün süre istedi.
Kone bugün uzun süren pazarlıklar sonrasında Polat ve Üstünel'e "Tekliflerinin başdöndürücü ama bir yıl Hollanda'da kalıp, daha sonra futbol yaşantıma İngiltere'de devam etmek istiyorum. Song bana çok iyi şeyler anlattı ama bu teklifinizi kabul etmem mümkün değil" diye karşılık verdi.
Galatasaray'lı yöneticiler Kone'nin bu teklifi karşısında oldukça şaşırdılar. Polat "Gelmesi için herşeyi yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Az da olsa şansımız var" dediği öğrenildi.
Bu arada Galatasaray UEFA Kupası'ndaki Slaven Koprivniva maçına hazırlanırken, sol arka adalesinden sakat olan Lincoln'un oynama şansının çok az olduğu ifade edildi. Arda'nında cezalı olması nedeniyle teknik direktör Felkamp'ın " oyun kurucu " görevini kime vereceği merak ediliyor.
Bu arada dünkü antrenmanda sakatlanan Serkan Çalık'ın da durumunun kritik olduğu bildirildi. Rubin Kazan takımının teklifi üzerine Rusya'ya giden Tomas'ın da bir süredir sürdürdüğü görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanmak üzere olduğu, imzaların büyük olasılıkla yarın atılacağı öğrenildi.
Aslan hırvatistan'a uçuyor
G.Saray, UEFA Kupası 2. Ön Eleme turundaki Koprivnica maçı için Hırvatistan'a gidiyor.
14 AğustosGalatasaray, UEFA Kupası 2. Ön Eleme turunda Slaven Koprivnica ile oynayacağı karşılaşma için yarın Hırvatistan'a gidecek.
Galatasaray, yarın saat 12.45'de özel uçakla Zagreb'e hareket edecek, buradan da karayoluyla Koprivnica şehrine geçecek. Sarı-kırmızılılar, akşam saatlerinde karşılaşma öncesindeki son çalışmasını yapacak.
"Cim bom", 16 Ağustos Perşembe günü Türkiye saatiyle 19.30 oynanacak karşılaşma sonrasında Zagreb'e geçip geceyi bu şehirde geçirecek ve 17 Ağustos Cuma günü lokal saatle 08.00'de özel uçakla İstanbul'a dönecek.
Ayhan, Terim'i bombaladı!
Galatasarayımız'daki üst düzey formuna rağmen ay-yıldızlı forma için hiçbir zaman düşünülmeyen Ayhan Akman sessizliğini Futbol Extra'ya bozdu…
“Milli Takım beklentim yok çünkü çağrılmayacağımı biliyorum” diyen ve şimdiye kadar sadece 8 kez A Milli formayı giyebilin Ayhan Akman, Marco Aureilo'nun ise milli formayı giymesini ise “Türk futbolununun ayıbı” olarak değerlendirdi.
MİLLİ TAKIM BEKLENTİM YOK, ÇÜNKÜ ÇAĞRILMAYACAĞIMI BİLİYORUM
İşte Ayhan Akman'ın Futbol Extra'da yer alan olay röportajından bazı satır başları…
Neyim eksik, onu hocalarımıza sormalı. Mesela gidin Fatih Hocaya sorun, “Ayhan'ın neyi eksik” diye. Sorun ne olur. Bana sormayın bunu. Milli Takım hocası kimse ona sorun. Ben seçmiyorum ki? Ben Milli Takım hocası olsaydım bu Ayhan'ı seçerdim. Çok güzel bir soru aslında bu.
Benim Beşiktaş dönemim çok kötüydü. İlginçtir ama hep Milli Takım'a çağırıldım. Hatta oynamadığım dönemde bile. Mustafa Denizli Hoca vardı o zaman. Döndüm G.Saray'a, şampiyonluk yaşadım. Bakın istatistiğime, en az 30 maç oynamışım. Şampiyonlar Ligi maçlarının hepsinde oynamışım. Neden hiç Milli Takım'a gidememişim?. Dünya Kupası'na gidemedim. Gidin sorun Şenol Güneş'e “Niye Ayhan gitmedi?” diye.
ŞİMDİ KONUŞURSAM ZARAR GÖRÜRÜM
Ben hak ettiğim tüm dönemlerde hiç Milli Takım'a gidemedim. Şu an yine o dönemlerden bir tanesi. Niye gitmediğim belli. Bir sıkıntımız var ama söyleyemem. Çünkü şu an profesyonel bir futbolcuyum ve bir takımda oynuyorum. Bu yüzden Milli Takım'da neden olmadığımı söyleyemem. Ama biliyorum neden alınmadığımı. Buradaki herkes de biliyor, hocamız da biliyor. Bana zarar verilemeyecek dönemlerde söyleyebilirim ancak bunu. Şimdi söylersem bana ve kulübüme zarar verir çünkü.
DÜNYA KUPASI İÇİMDE BİR YARA
Ersun Hocayla Milli Takım'a gitmeye başladım. Eğer Ersun Hoca olsaydı inanıyorum ki bugün hâlâ Milli Takım'da oynuyor olurdum. Tam Milli Takım'a başlıyorum, adım atıyorum, hoca değişikliği oluyor. Şunu söylemek isterim ki, Dünya Kupası'na gidememem içimde hiç iyileşmeyecek bir yaradır. O yara hiçbir zaman soğumaz da. Çünkü orada olmayı hak etmiştim. O sene takımımız şampiyon olmuştu ve ben o kadroda en başarılardan biriydim. Dünya Kupası'na gidememek futbol hayatımın en acı olayıdır.
HOCALARI ARAYIP SORMAM
Ağlama duvarı olmak istemem. “Ben çok hak ettim de işte hakkımı yediler” diye ifadede bulunmak da istemem. Ama bir gerçek var; futbolcu-hoca arasında ilişkiler ve bu tip dönen olaylar tabii ki var. Bir futbolcunun hocasına karşı tutumu, tavrı, davranışları, onu arayıp sorması ve daha sonraki hayatındaki ilişkileri. Ne yazık ki benim böyle yönlerim çok eksiktir. Ben kimseyi arayıp sormam. Ben sadece sahada görevimi yaparım.
KİMSEYE YALAKALIK YAPAMAM
Ben hâlâ doğru yaptığıma inanıyorum. Kesinlikle kimseye yalakalık yapamam. Benim karakterim bu.
ASLA ÇAĞRILMAYACAĞIMI BİLİYORUM
Peki, bundan sonrası için Milli Takım umudun ne kadar? Benim artık gördüklerim ve yaşadıklarımdan sonra bir Milli Takım beklentim yok. Çünkü ağzımla kuş tutsam da çağrılmayacağımı biliyorum.
AURELİO OLAYI BU ÜLKENİN AYIBI
Yabancıların Türk vatandaşı yapılarak Milli Takım'a alınmasını nasıl karşılıyorsun? Avrupa'dakileri de sayarsak 80 milyon Türk var. Bu kadar insanın içinden bir orta saha oyuncusu bulamıyorsanız, o zaman sorunu bence sadece futbolcularda aramamak lazım. Sorun başka yerlerde. Birileri demek ki kendilerini kurtarmak için birilerinin ipine sarılıyor. Demek ki 80 milyon insanın içinden Mehmet Aurelio gibi bir orta saha oyuncusu yetiştirememişiz. Futbolcu olarak kendime de kızıyorum. Benim ve bizlerin o kadar yeteneği yok. Brezilyalı Mehmet Aurelio Türk yapılıp bizim yerimize oynatılıyor. Bu aslında hepimizin sorunu. Antrenörlerin, futbolcuların, yani hepimizin. Bu Türk futbolunun ayıbıdır yani. O futbolcu Milli Takım'a gidiyor da biz gidemiyorsak… Yanlış mı söylüyorum? Hani futbolla yeni tanışan ya da az nüfuslu bir ülke değiliz ki.
Son dönemde benim kadar iyi oynayan orta saha oyuncusu göremiyorum. Bunu hiç abartısız söylüyorum. Ben hep yüzde yüzümü sahaya yansıttım bugüne kadar. Bugüne kadar hocam sahada benden ne istemişse karşılığını tam olarak almıştır. Mehmet Aurelio çok iyi oynuyor diyorsunuz, ama sezonda 4-5 golü vardır veya yoktur, o da ölü toptur. Belki kornerden çıkışta yakalanmıştır falan.
Futbolda hedeflerim arasında Avrupa'da oynamak vardı ama onu gerçekleştiremedim. Belki o da olabilir. Çünkü 30 yaşındayım ve çok da kaybedilmiş bir şey yok. Avrupadan teklif aldım ama onlar ikinci sınıf takımlardı. Bu yüzden gitmedim. Böyle bir takıma gitmek hedef büyütmek değil, hedef küçültmek olur.
Fatih Tekke'ye “Avrupa'ya gitti” diye bakmamak lâzım. Çünkü Rusya bir Türk futbolcusu için hedef büyütme yeri sayılmaz. Bence maddi açıdan daha çok kazanma adına yapılan bir tercihtir bu. Ben Fatih'in Rusya'yı tercih etmesini, Avrupa'daki bazı yıldız futbolcuların kimi zaman Suudi Arabistan takımlarına gitmelerindeki gerekçeyle aynı görüyorum
Son dönemde benim kadar iyi oynayan orta saha oyuncusu göremiyorum. Bunu hiç abartısız söylüyorum. Lucescu, Hagi ve Gerets dönemlerinde orta sahanın farklı bölgelerinde oynadım ve hepsinde de çok başarılı oldum, şampiyonluklar yaşadım
Başkan, basın, yöneticiler, teknik adamlar ve oyuncularla ilişkilerinize önem vermelisiniz. Bu böyledir. Benim işte bu sosyal yanım yok. Ama ben hâlâ doğru yaptığıma inanıyorum. Kesinlikle kimseye yalakalık yapamam.
Beşiktaş'a 8.5 milyon dolarlık maliyetimi Toshack bile gündem yaptı. Tabii o paradan Toshack'ın cebine giren yoktu. Del Solar, Ohen ve Sellami'yi getirdi, bir yıl sonra bir de üstüne para vererek geri gönderdiler.
Hiçbir spor programını seyretmiyorum. Benim kadar futbolu bildiklerini düşünmüyorum ki bir defa. Futbolun içinden gelene amenna. Benden daha da iyi bilebilir. Mesela Rıdvan Dilmen. Ama ben onu da seyretmem.
Bana göre şampiyonlukta üç büyüklerin şansları eşit gibi görünüyor. Yani kafa kafaya epey gider. Ama favori biziz. Kadromuz ortada. Bizi ise Fenerbahçe zorlar. Çünkü oturmuş bir takımı var. Beşiktaş'ın iki takıma oranla dezavantajları daha fazla.
Türk futbolcusunun Avrupa'ya gidememesi daha çok sosyal ve kültürel politikayla ilintili. Yani yeteneğimizle ilgili bir olay değil bu. Çünkü bur da takıma giremeyen bir çok yabancı futbolcu bakıyorsunuz Avrupa da gidip iyi takımlarda oynayabiliyorlar. Bence ülke etiketi, futbolcu kalitesinden daha etkili oluyor. bu konuda.
ÇİRKEF DEĞİL HIRSLIYIM
Bakın, olaya negatif bakarsanız “çirkef”, pozitif bakarsanız “hırslı, maçı kazanmak istiyor” dersiniz. Yabancı oyuncu benim gibi davrandığında “Adam işini profesyonelce yapıyor. Ne kadar da hırslı” deniyor. Biz yapınca “Çirkef adama bak” oluyor. Bu motivasyondur. Yabancı maçlarda bir bakın futbolcuların tavırlarına; kendilerini maça nasıl veriyorlar. Ben de kendimi tamamen maça verdiğim için böyle oluyor.
BİZİ FENERBAHÇE ZORLAR
Bana göre şampiyonlukta üç büyüklerin şansları eşit gibi görünüyor. Yani kafa kafaya epey gider. Ama favori biziz. Kadromuz ortada. Bizi ise Fenerbahçe zorlar. Çünkü oturmuş bir takımı var. Beşiktaş'ın iki takıma oranla dezavantajları daha fazla.
Geçen sezon çok şanssız bir sezon yaşadık. Bir-iki maçı kazanırken verdik, vermeseydik şampiyonduk. Yani garip bir sezondu. Son dakikada yediğimiz goller çok fazlaydı. Kazanılmış maçları verdiğimiz oldu. Ama ondan önceki sene şampiyon olduğumuzda şans yanımızdaydı. Yani son iki sezon birbirini dengelenmiş oldu.
G.SARAY'IN AVANTAJI CAMİANIN BİRLİĞİ
G.Saray'ın en önemli farkı camia olarak birbirine çok bağlılar. Problemin ölçüsü ne olursa olsun çok çabuk dağılmayan bir yapısı var. Mesele iki sezon önce G.Saray tarihinin en kötü dönemini yaşadı maddi açıdan. Ondan hem çıkmasını bildi hem de o sezon şampiyon oldu. Türkiye'de o bizim yaşadığımız ortamı başkası yaşamış olsaydı bırakın şampiyon olmayı, dağılır, yok olurdu.
Ergün Penbe G.Antep'te
Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe ve Kayserispoor kaptanı Bülent Bölükbaşıy'la anlaşmalar sağlandı...
Sezona flaş isimleri transfer ederek giren Gaziantepspor, iki bomba daha patlattı. Kırmızı-Siyahlılar; Galatasaray'la yollarını ayıran Ergün Penbe ile Kayserispor'un kaptanı Bülent Bölükbaş ile anlaşma sağladı.
Dün Antep'e giden Ergün, Başkan İbrahim Kızıl'la el sıkışırken daha sonra tesisleri gezdi. Bülent ise dün takımın tesislerinde çalışırken, iki futbolcu için birkaç gün içinde imza töreni düzenleneceği ifade edildi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, dün Gaziantep'e gelen ve yöneticilerle görüştükten sonra anlaşmaya varılan Ergün Penbe'nin transferine sevindiğini, oyuncunun yapılan sağlık kontrollerinin ardından antrenmanlara başladığını söyledi.
Gaziantepspor'un eski futbolcusu Bülent Bölükbaşı'nın da transferinin gündemde olduğunu ifade eden Bakkal, ''Ergün, Galatasaray forması altında kendisini ispatlamış ve Türkiye liglerinde kendini kabullendirmiş tecrübeli bir futbolcu. Tecrübesiyle Gaziantepspor'a çok şeyler kazandıracağına inanıyorum. Kayserispor'dan Bülent Bölükbaşı ile görüşmeler sürüyor. Bülent'in transferinde gelinen son noktayı bilmiyorum. Akşama kadar her şey daha da netleşir'' diye konuştu.
Orkun ,Uğur ,Servet ,Song ,Volkan ,Sabri ,Lincoln ,Hasan ,Ayhan ,Ümit Karan
Hakan Şükür
KOPRİVNİCA ,Ivesa ,Bosnjak ,Bozal ,Poldrugac, Kresinger, Posavec ,Seniç ,Sopiç ,Poljak ,Jajalo Radeljiç
Stat: Ali Sami Yen
Saat: 21.00
Hakem: Nicolo Rizzoli
Yayın: D-Smart
Şu anda takımlar ısınma hareketlerini tamamlamak üzereler...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
G.Saray ve Koprivnica takımları soyunma odalarında son taktiklerini alıyorlar...
Takımlar sahaya çıktılar. Artık maça çok az kaldı.
Maş başladı. İlk atakta GS'den...
Maçta ilk 5 dakika geride kaldı. Galatasaray Slaven'i sahasına hapsetti...
Dakika 8
Servet'in ara pasında Hakan Şükür karşı karşıya pozisyonu kaçırdı...
GOOOLL
Dakika 9
Lincoln'ün nefis pasında Ümit Karan topu ağlara yolladı...
Dakika 20
Galatasaray'ın 1-0 skor avantajı devam ediyor.
Dakika 24
Radicek, Hasan Şaş'a yaptığı hareketten ötürü sarı kart gördü
Dakika 27
Lincoln'ün kontrol edemediği topta Hakan Şükür'ün boş olana çıkarttı. Sabri gelişine bom boş pozisyonda topa sert vururken, Koprivnica savunması son anda, topu kornere çeldi...
Dakika 30
Galatasaray, Koprivnica yarı sahasında baskısını arttırırken, 1-0'lık skor avantajıyla rakibi bunaltıyor...
Dakika 35
PENALTI
Orkun Koprivnicalı forvet ile topun arasına girdi. Hakem penaltı noktasını gösterdi...
GOL
Poljak skoru 1-1 yapıyor...
GOOOOLL
Hakan Şükür 36.dakika durumu tekrar 2-1 yapıyor.
Dakika 39.
Lincoln'ün nefis frikiği az farkla auta gitti...
Maçta ilk yarı sona erdi...
2.yarı başladı...
Galatasaray 2.yarıya da çok hızlı başladı. Lincoln'ün ara pasında, Hakan Şükür kaleci iel karşı karşıya kaldı fakat kaleci Ivesa başarılıydı.
55.dakikada Hasan Şaş, sert vurdu. Top üstten az farkla auta gitti.
Maçta 60.dakika geride kaldı. Galatasaray 2-1 Slaven Koprivnica
Maçta artık, son 25 dakika. Galatasaray, baskılı futbolunu devam ettiriyor.
Dakika 71: Barış'ın harika plase aşırtmasında, top direkten geri geldi...
Maçta artık son 15 dakika. Galatasaray'ın elenmesi için 2 gol yemesi gerekiyor...
Dakika 86. Lincoln'ün ayağının dışından harika vuruşunda kaleci İvesa, uçarak topun kaleye girmesine izin vermedi...
Maçta artık 90 dakika geride kaldı. Son anlar oynanıyor.
Maç bitti. 2-1 Galatasaray UEFA Kupası'nda...