slm bende 42f5570 samsun led tv var bu uygulamayı kurmak istiyorum f serisi için anlatım yokmu videolu ip ayarı nasıl yapacam
slm bende 42f5570 samsun led tv var bu uygulamayı kurmak istiyorum f serisi için anlatım yokmu videolu ip ayarı nasıl yapacam
develop adıyla oturum ac smart tusuna bas en altta daha fazla uygulamayı tusla sonra en üstekı sagdaki secenekler olan yızıya gel ok tuşla cıkan menüde ıp yazan yere bas cıkan kareleri 91.203.212.202 gir sonra bir alta in skronize yere o***le yüklenmesine bekle şu an 7 tane uygulama yüklüyor.
es serilerinde çogu uygulamalar çalışmıyor çogu portallar çalışmıyor yutube start çalışmaz oldu yetkililer bi çare bulsun
Kurucam inşallah çalışır şimdiden teşekkür ederim çok işime yarıcak.
teşekkürler
guzel paylasım
Tsklerrrrrrrrr
Hocam yardimci olursaniz sevinirim ben flasha atim smart tusuna basiyorum program gozukmuyor nasil yapabilirim yardimci olurmusunuz..
Teşekkürler paylaşım için
Arkadaşlar ALLAH Rızası İçin Bu Develop nasıl açılır bu program nasıl yüklenir resimli veya videolu bir açıklama yapabilecek varmı acaba ? samsung hub ta kırmızıya basıyorum hesap gir diyorum orda develop yazıyorum ama şifre giremiyorum sol alta bir yeşil logo geliyor bu kez de tv donuyor kapıtıp açtığımda herşey başa dönüyor yardımcı olurmusunuz
TV modeli : Samsung 46F7000