Alıntı:
bende 17.09.2006 tarihli bi tane var ama oda 112 kb civarında olursa yollayabilirim
Sorun yasadıgınız modeller 12 03 a5 modeli demi?..
Yazılımı sadece 12 01 a5 olan ve 16 80 91 olanlar yuklesin arkadaşlar
evet 12.03.A5 modeli
Tamam yazılımı kaldırdım 12 03 a5 yazılımı normalde 12 01 a5 o yüzden sorun yasamıssınız kusura bakmayınAlıntı:
12 03 a5 gelene kadar yuklemeyin.İnanın gece 2.20 işe gitmem lazım sorunları burada bırakıp gitmek istemiyorum
SERKAN HOCAM konunun arkasında durman ve yardımın TAKDİRİ VE SAYGIYI hakediyor .....
gönül isterdeki yazılımı veren arkadaşda aynı davranışı göstersin...
gerçekten de bir sonuca varmamış olsak dahi ilgilenmen yeterdi be ustam olmadı canın saolsun ne yapalım ama uğraştın ya o bile yeter saolasın
Sorunun ana kaynagı 12 01 a5 olan yazılımın 12 03 a5 yuklenir seklinde olması daha önceki duyumlarımda olur deniliyordu snopyde isim degiştirmiş koymuş yazılımı sorun bu aslında gercekte 12 01 a5 model sahipleri sorun yasamamışlar yada diger konuda olan c boardlar dada sorun yok o yüzden herkes kendi h/ w si yazılımı yuklemesi sartAlıntı:
Sorun yazılımlar bitmiyorki Editır vermişiz editor 42 kb setupsuz hali iyide o editor sadce o pc de calısır setup yapılan . Diğer forumlardada aynısı hep aynı 42 kb editor .
Aslında benim hiç aklıma gelmedi deneyip içine bak sonradan farkettim sizler editoru acamıyoruz deyince
Normalde bu editorun setup yapılıp kurulması lazım ve açılsınki sizler listeyi yukleyebilesiniz. hemconun kendi sitesinde dahi editor yazıyor tıklayınca sayfa acılmıyor
editoru birinci mesaja ekledim. isa yuksele teşekkur ederim editor için