Bu yazılımın kodu değişik acaba ercişsat arkadaşın verdiği yazılım ile bunun arasında açtığı kanallar ve donmalar açısından bir değişiklik varmı deneme imkanı olanlar deneyip sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.Saygılar
Printable View
Bu yazılımın kodu değişik acaba ercişsat arkadaşın verdiği yazılım ile bunun arasında açtığı kanallar ve donmalar açısından bir değişiklik varmı deneme imkanı olanlar deneyip sonucunu paylaşırlarsa sevinirim.Saygılar
Hayırlı Cumar arkadaşlar son durum nedir acaba ? artık y6 dan umut kesildimi nedir?
valla haklı gıbısın unlu kardes bırzamanlar burda mesaj yetıstıremezdık sımdı kımseler yok.var bı durum ama bakalım.valla ben su an 3 28 kullanıyorum.w3 data.su an hotbırd novalar donmalı bırkısım,cywfralar yıne bır kısım,jsc full,+18 redhotlar ve dorcel,anımuxlar var nılesat osn le harıç full,astra ıspanyollar hollandalar anımuxlar ok.seklınde gıdıyor bende.ama dedıgın gıbı ortalıkta kımse kalmadı y6 da.hayır olsun ınsallah ne dıyelım.
Sayın AFLY Bir sürü yazılım kullandığım için şuan hangisi yüklü inan hatırlamıyorum ama sanırım 3.25 yüklü novalarda 11938 tp hariç diğerleri normal donma yok belirttiğim tp te ise arada bir oluyor hatbridde anımaux lar yoktu dün akşam ayın 19 unu bekliyorum müslüm-baba satış bölümünde bir süpriz olabir demiş olursa olur olmazsa gittiği yere kadar sonra norma fta kullanırız. Normal cihaz derken bunu normal cihaz olarak kullanan arkadaş varmı acaba bulsat için bilgi alacaktım bulsat açarmı diye kolay gelsin
valla bunu normal cıhaz olarak kullanan yoktur dıye tahmın edıyorum cunku herkesın bunu ne ıcın kullandıgı malum.dıger sıfrelı kanalları ızlemek ıcın.ama mıcrobaxtan yola cıkarak sunu soylıyeyım "mıcroda normal cıhaz olarak kullanıp bulsat paketını ızleyen arkadasların bırkac mesajını okudum.sanırım bunda da ızlenır dıye dusunuyorum.sızede kolay gelsın.:45:
thor data en güzeli şu an
bulsat paketi emulu cihazlarda açık 39 hellassat
y6 3.24.thor1w 08.12 tarihli ama dosya 13.11 tarihli thor data bu yazılımla haeln aktifmidir
aktif memed abim sky absat nova jsc cyrf+ 18+ hepsi var skylarda az donmalı abi ilk mesajda thor yazılımı var