Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Agresif yapıdayım
Galatasaray'ın başına geçen Bülent Korkmaz daha ilk günden farkını hissettirmeye başladı. İmza töreninde "Kimse Galatasaray'ın üstünde olamaz" diyerek Lincoln'e gözdağı veren Korkmaz dün de açıklamalarıyla iddialı olduğunu gösterdi. Agresif bir yapıya sahip olduğun, bunu takıma da yansıtacağını belirten Korkmaz "Toplu defans, toplu hücum yapacağız" dedi.
Avrupa'yı sallarız Göreve gelir gelmez Bordeaux'yu takibe aldığını ifade eden Korkmaz tek düşüncelerinin turu geçmek olduğunu belirtirken, gelecekle ilgili bir soru üzerine "Ben daha önce de söylüyordum. Kaliteli bir kadromuz var. Bu oyuncularla UEFA'da final oynar hatta kupayı alırız. İyi oyuncularla takviye edilmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ni bile kazanabiliriz" diye konuştu.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
26-02-2009, 19:31
sarıkanarya_41
Horoz nasıl kesilir
Avrupa kupalarındaki tek temsilcimiz Galatasaray, bu gece tarihi maçlarından birine daha çıkıyor. Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Kupası 3. tur ilk maçında 0-0 berabere kaldığı "Fransız Horozu" Bordeaux ile Ali Sami Yen'de karşılaşıyor. Bülent Korkmaz, Galatasaray teknik direktörü olarak çıkacağı ilk maçta, milyonlara şanlı bir zafer yaşatmak istiyor.
Af zamanı
Galatasaray, bu akşam 20.30'da konuk edeceği Fransız ekibini devirip, UEFA Kupası'nda tur atlamak amacında.
Avrupa Fatihi Galatasaray, bu akşam Ali Sami Yen'de kendini taraftarına affettirme maçına çıkacak. Kocaelispor karşısında alınan 5-2'lik yenilgi sonrasında çalkantılı günler geçiren Aslan, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Bordeaux'yu bu akşam 20.30'da sahasında konuk edecek. Bülent Korkmaz'ın ilk kez takımın başında sahaya çıkacağı maçı İskoç hakem Craig Thomson yönetecek.
GALİBİYET ŞART
Kadıköy'deki UEFA Kupası finalinde yer almak isteyen Galatasaray'a tur için mutlaka galibiyet gerekiyor. 0-0'lık eşitlik halinde uzatmalara gidilecek maçta, gollü beraberlikler ise Bordeaux'ya yarıyor. Son üç sezonda Fransız ekibine karşı 5. maçını oynayacak olan Cimbom, rakibini mağlup edemedi. 4 maçta 2 gol atan ve kalesinde 5 gol gören Galatasaray, 2 kez yenildi, 2 kere de berabere kaldı.
KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILARBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
26-02-2009, 19:31
sarıkanarya_41
Maestro Lincoln
Cimbom'un yeni hocası Korkmaz, Brezilyalı oyuncuya, "Bu sezon çok iyisin. Liderlik görevi senin" dedi.
Bu sezon Skibbe'nin göreve gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan Cassio Lincoln'e, Bülent Korkmaz'dan da destek geldi... Sarı-kırmızılı ekibin yeni hocası, bugün oynanacak Bordeaux maçı öncesinde Brezilyalı futbolcuya moral aşıladı. Kormaz'ın, Lincoln'e, "Takımı yönlendirecek tek kişi sensin" dediği öğrenildi.
Korkmaz'ın, Brezilyalı oyuncuyla bire bir yaptığı toplantıda şu ifadeleri kullandığı dile getirildi: "Bu sezon müthiş işler yapıyorsun. Taraftarla aranızdaki diyalog çok iyi. O tribünler beni de çok sevdi. Galatasaraylılar, yüreğini ortaya koyanlara değer verir. Takımda liderlik görevi senin. Sana çok güveniyorum."
26-02-2009, 19:32
sarıkanarya_41
Defansa Aşık
Bugün Fernando Meira'nın yanında Emre Aşık, sağ ve sol bekte ise Sabri ile Hakan Balta görev yapacak.
TAKTİK DEĞİŞTİ
Skibbe'yi koltuğundan eden 3'lü defans bugün Bordeaux maçıyla tarih olacak. Savunmaya çok önem veren teknik direktör Bülent Korkmaz, Fransız ekip karşısında dörtlü defans uygulayacak.
BANA GÜVENİN
Servet'in yokluğunda Meira'nın yanında Emre Aşık'a görev verecek olan Korkmaz sağ bekte de Sabri, sol bekte ise Hakan'a şans tanıyacak. Bugün ilk 11'de oynayacak Emre, "Göreve hazırım" dedi.
26-02-2009, 19:33
sarıkanarya_41
Baros tek tabanca
Galatasaray bugün sahaya tek forvetle çıkacak.
Galatasaray'ın Bordeaux karşısında nasıl bir kadro ile mücadele edeceği merak konusu olurken, alınan bilgilere göre Bülent Korkmaz'ın tek forvetle sahaya çıkmayı planladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin ileri ucunda Milan Baros görev yapacak. Ümit ve Nonda'yı yedek bırakmayı planlayan Korkmaz'ın, Baros ile yaptığı özel görüşmede, "Sana güveniyorum. Gol bekliyorum" dediği öğrenildi.
26-02-2009, 19:33
sarıkanarya_41
Taraftar da hazır
Bordeaux maçı biletlerini çıktığı gün tüketen sarı kırmızılılar, tribün şov yapacak.
Galatasaraylı taraftarlar, Bordeaux karşılaşmasında Ali Sami Yen'i cehenneme çevirecek. Sarı-kırmızılı ekip için büyük önem taşıyan karşılaşmanın biletlerini günler öncesinden tüketen taraftarlar, bu maça özel şovlar hazırlarken, Bülent Korkmaz ve futbolculara pankartlarla destek verecek.
26-02-2009, 19:34
sarıkanarya_41
Galatasaray tura kilitlendi
Kocaeli maçının ardından cezaları donduran yönetim kötü sonuç halinde faturayı kesecek.
BAŞKAN UYARDI Bugün UEFA'da tur atlanırsa cezalar rafa kaldıracak ancak kötü bir sonuç halinde bugüne kadar her türlü fedakârlığı yapan yönetim masaya yumruğunu vuracak. Polat'ın bu konuda oyuncuları uyardığı bildirildi.
KORKMAZ İSTEDİ
Galatasaray'da her şey Bordeaux maçına bağlı. 5-2'lik Kocaelispor mağlubiyetinin ardından Michael Skibbe'yi gönderen sarı-kırmızılı yönetim oyunculara verilecek cezayı Bülent Korkmaz'ın isteğiyle dondurmuştu.
26-02-2009, 19:34
sarıkanarya_41
Skibbe'ye veda yemeği
Başkan Adnan Polat, pazartesi günü görevden alınan eski teknik direktör Michael Skibbe için dün bir veda yemeği düzenledi. Futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Genel Müdür Adnan Sezgin'in de katıldığı yemekte, iki taraf da birbirlerine başarılar diledi. Skibbe'nin, Bordeaux maçı öncesinde "Umarım oyuncularım Kadıköy'de final oynar" demesi de dikkat çekti.
26-02-2009, 19:35
sarıkanarya_41
Valencia'dan Topal'a kanca
Galatasaray orta sahasının dinamosu Mehmet Topal, Avrupa kulüplerinin gözdesi. Sezon başında Everton'un talip olduğu genç futbolcuyla şimdi de Valencia ilgileniyor. Super Deporte gazetesi dün birinci sayfasını Mehmet Topal'a ayırırken, Valencia'lı yöneticilerin Bordeaux karşılaşmasında futbolcuyu izleyeceklerini yazdı. Valencia'nın Galatasaray'ın kapısını çalabileceği de belirtildi.
26-02-2009, 19:35
sarıkanarya_41
Destek verin
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den, Bülent Korkmaz'a destek geldi. Bursa'da katıldığı bir organizasyonda "Galatasaray'da bayrak yarışı devam ediyor. Öğrenciniz takımın başına geçti. Ne diyeceksiniz?" sorusuna, "Bülent Korkmaz, teknik adamlıkta da futbolculuk kadar başarılı olacaktır. Ona yardım edilmeli" yanıtını verdi.