arkadaşım mokur usta yazılı vermiş sen neden depo:rule1::rant:.gen.tr arıyosun ki yazılımı anlmadım gitti
Printable View
sağol dostum mokur33
rica ederim...
ustalar teşekkürler
paylaşımda sorunlar var,donuyor,gidip geliyor,yazılımda sorun var,server düzensiz çalışıyor diyenler için resim eklemek zorunda kaldım.
kendim test ettim bu sinyaller ile yazılım,server ve paylaşım süper diyebilirim.3 saattir izliyorum kanallar hiç takılmadı kesilmedi.nilesat neredeyse tamamı açık.
hotbird novalar hatiç hepsi sorunsuz,hrt kanallarıda açıktır.diğer uyduları deneme şansım olursa yine başka uydular için listeyi yenileyeceğim.
herkese kolay gelsin...
11044 v 44950 kalite 100/83
10974 H 8150 kalite 100/71
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tşk deneyelim yeni yazılımı
arkadaşlar yarım saattir paylaşım kesik haberiniz olsun daha gelmedi
şansa bak,:) 3 saat izledim paylaşım açıkken hiç kesilme donma olmadı.şuan paylaşım söylediğin gibi kesiktir.Alıntı:
ama büyük ihtimal ,çok kesiliyor, donuyor veya yazılımı yükledim hiç açılmıyor diyenlerin tek sorunu data sinyalinden kaynaklanıyor.
eski dataya nazaran bu yazılımdaki datanın sinyali 5-10 derece yüksek olması gerekiyor,açılması vede kesilmeler olmaması için.
cümleten hayırlı akşamlar.yaylaya çadırıma yatmaya gidiyorum,bu hafta aşırı şekilde istirahat etmem gerekli.pazartesi görüşmek üzere...:wave:
şuan paylaşım gelmiştir