tum seriyi bir araya topladım bilginize..
tum seriyi bir araya topladım bilginize..
dijiline 60400dz hgangisini yükleye bilirim yardım
selam ilaveler için tşk,sağlıcakla
sayın snopy usta 9000 serilerinede gelecekmi acaba
herşey mükemmel çalışıyor,verilen kanal listesinide yükledim.bu saatten sonra gelen yeni kanalların frekans değerlerinide artık elle girereceğiz,bukadarda olsun artık.bütün ustaların ellerine sağlik,başarılarınızın ve yeniliklerinizin devamını dilerim,saygılar ve sevgiler sunarım.
denilen yapıldığı halde çalışmıyor bilginize
niye çalışmıyormuş ki ,ben daha bu sabah 12.01.a5 yükledim tıkır tıkır çalışıyor.önce bl219 yükledim ardından kup230 engmod ta yazılımı yükledim.epeyce blok retry yazdı yazılımı bitinceye kadar yükledim sonra yazılımı yeniden yükledim bu hiç blok rty yazmadı,sonra hemco kanal editörü ile kanalları yükledim.televivyona uyduyu bağladım.önce menülerden dili türkçe yaptım.anten kurulumundan disek ayarlarını yaptım.sistemde diğer ayarlardan kanal kilidini açık genel kilidi kapalı yaptım,emudan da loft defıoult yaptım hotbrid te usahi kanalda bir kaç dakika sanırım 2dakika bile bekleden açtı. saygılar.
Arkadaşlar dün gece verilen sunny kaon tps yazılımları nerede ben göremedim ve 12 03 a5 ile ilgili bir gelişme varmı
Bugün yazılımı yükleyeyeim dedim yazılım yok yardım lütfen saygılar........
arkadaslar bende su an calismiyorlar.eskisi gibi gelip gidiyorlar.
bilginize tesekur ederim.