-
-
-
Tello: Fikstür lehimize
Nobre ile birlikte basın toplantısına katılan Tello, şampiyonluk yarışında fikstür avantajları olduğunu söyledi. Şilili oyuncu, "Sadece 6 puan fark var. Herkes 6. olduğumuzu konuşuyor ama bu sezon yarışta çok takım var. Taraftarımız endişelenmesin. En önemli rakibimiz G.Saray" dedi.
-
İlk sınav Bremen'le
Belek'te ikinci yarı için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçını bugün Werder Bremen ile yapacak. WOW Center sahasında yapılacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Denizli'nin maçta yedek oyunculara da şans vermesi bekleniyor.
-
Geremi'ye veto
Beşiktaş, Cisse'nin yerine düşündüğü Njitap Geremi'nin transferini askıya aldı. Mustafa Denizli, Kamerunlu olan Geremi'nin Afrika Kupası'nda yer alacağı için takımda görev yapamayacağını, bu faktörü göz önüne alarak bu futbolcuyu istemediğini ifade etti.
-
Yusuf, kısa vadeli bir plan
Mustafa Denizli, Yusuf'u sakatlanan Delgado'ya alternatif olarak kısa vadeli bir planla aldıklarını söyledi. "Başka şansımız yoktu" diyen Denizli, eleştirilere ise "Yusuf Milli Takım'da oynadığında olumlu, ama Beşiktaş'a geldiğinde soru işareti oluyor" yanıtını verdi.
-
Denizli özgürlük verdi
Tello, Mustafa Denizli'nin kendisini sevdiği sol kanatta oynattığını belirterek, "Daha çok ileri çıkma şansı yakaladım. Hırsım arttı. Düdüğün ilk çaldığı andan sonuna kadar mücadele ederim. Kendi milli takımımda forma giyiyorum ama benim milli takımım Beşiktaş" diye konuştu.
-
Aydın zirvesi
Yusuf Şimşek'e karşılık Bursaspor'a gitmek istemeyen Aydın Yılmaz sorunu sürüyor. İki kulübün başkanları Yıldırım Demirören ile İbrahim Yazıcı önceki gün bir araya gelerek, Aydın'ın yerine verilecek oyuncu konusunu görüştüler.
-
Atmosfer müthiş
Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı'nın İsrailli oyuncusu Shay Doron, derbilerdeki atmosfere hayran olduğunu söyledi. Doron, "F.Bahçe'ye karşı oynadığım maç da hafızamdaki unutulmazlar arasına girdi. Atmosfer muhteşemdi" dedi.
-
Zapo bir hafta yok
Beşiktaş, Belek kampına dün tek idmanla devam etti. Futbolcular ayak tenisi oynayıp, yarım sahada çift kale maç yaptı. İdmana tedavisi süren Bobo ile sol alt baldırında 1. derecede ödem tespit edilen Zapotocny katılmadı. Çek stoper 1 hafta ayrı çalışacak.