kong kardeş, yazlımı GM 11000 serisinin 05.04.06 veya Aciko 4225skyın 24.05.06 yazılımını yükle Volkan ustanın dediği gibi sorunsuz yazılımlardır. Yazılımı yükledikten sonra güncel keyleri de girmen gerekir.
Saygılar.
kong kardeş, yazlımı GM 11000 serisinin 05.04.06 veya Aciko 4225skyın 24.05.06 yazılımını yükle Volkan ustanın dediği gibi sorunsuz yazılımlardır. Yazılımı yükledikten sonra güncel keyleri de girmen gerekir.
Saygılar.
bende 20300cı goldmaster var bu zipli dosyayarın hepsinimi yuklemeliyuim lutfen yardım edin yoksa sade benım cıhaza uygun olan dosyayı mı boot dosyası onun icinde yokda onun için sordum tşk edrm
arkadaşım ilk mesajdaki aciko yazılımıdır ilk önce boot dosyasını ardından aciko yazılımını ve sonrasında tekrar boot dosyasını yükleyeceksin. aşağıda gerekli dosyaları verdim. Dosyaları zipten masa üsütine çıkar ve yükle .Alıntı:
üstad 1 mb lık cihaza atılır mı bu 11300 yazılımı, valla sirus izleyemiyoruz 1 mb ile. ama yine de allah razı olsun emeği geçenlerden, bu forumdan çok şey öğrendik, çok faydalandık.. saygılar.
şuan cihazımıza atıpda şifreli izleyebileceğimiz kanal varmı yani hangi yazılımı cihaza yüklersek hangi kanallar açılır şimdiden teşekkürler
Kardeş alıcıyın markasını yazmamışsın ama anladığım kadarıyla 11000 serisi. Alıcına uyan GM nin 05.04.2006 ve Aciko 4225skyın 24.05.2006 tarihli yazılımlarından alıcına ıyan birini yüklersen hispasattaki D+ ları ve diğer şifreli kanallarında şifrelerini girerek epey kanal izlersin. Bunun için şifreleme bölümünü incelersen orda verilen keylerle epey kanal izlersin.Alıntı:
Saygılar.:45: