-
Sanctis
Sanctis'e güle güle
Sevilla ile anlaşamayan G.Saray son haftalarda kötü performans gösteren Sanctis'le yollarını ayırıyor.
Sevilla'yla yaptığı bonservis pazarlıklarından sonuç alamayan Sarı- Kırmızılı yönetim, De Sanctis'le sezon sonunda yolları ayırma kararı aldı. Son haftalarda dün geceki Konya maçı hariç kötü performans gösteren İtalyan file bekçisinin gönderilmesine Bülent Korkmaz'ın da sıcak baktığı gelen haberler arasında.
-
Kafana sağlık Arda
Kafana sağlık Arda
Galatasaray Başkanı, Sarı-Kırmızılı oyuncuya çok önemli bir gol attığını söyleyerek, "En kritik haftayı 3 puanla geçmemizde payın çok büyük. Senden her maçta aynı performansı bekliyorum" diye konuştu.
G.Saray Başkanı Adnan Polat'ı Konyaspor galibiyeti çok mutlu etti. Maç sonrası Konya Havaalanı'nda galibiyet golünü atan Arda'ya sarılan Polat, "Kafana sağlık. Bu karşılaşma bizim için çok önemliydi. Geçen haftaki yenilgiden sonra mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Attığın golün bu nedenle değeri çok büyük" ifadesini kullandı.
Tercih doğru
Arda Turan'a, "Senden her maçta aynı performansı bekliyorum" diyen Polat daha sonra Kewell'ın da yanına giderek sohbet etti. G.Saray Başkanı, Bülent Korkmaz'la da görüşerek, "Takıma bambaşka bir hava verdin. Senin geldiğin her halinden belli. Seni seçerek doğru bir tercih yaptık" diye konuştu.
-
Geçmişe yanıyorum
Geçmişe yanıyorum
Ayhan Akman, G.Saray'da oynadığı 8 yılı diğer dönemlerden ayrı tuttuğunu söyleyerek, "Şimdi çok farklıyım" dedi.
Ayhan Akman, şu anki futbol anlayışına daha genç yaşlarda sahip olması halinde, daha farklı yerlerde olabileceğini söyledi. G.Saray Dergisi'nin bu ayki sayısına konuşan Sarı-Kırmızılı oyuncu, "Galatasaray'da geçirdiğim 8 yılı diğer dönemlerden ayrı tutuyorum. Ben futbolu 23-24 yaşlarından sonra daha bilinçli bir şekilde oynamaya başladım. Bunda Galatasaray'ın etkisi büyüktür. Şu anki futbol mantalitemi daha erken yakalayabilseydim daha farklı yerlerde olabilirdim. Ama insanın çeşitli yanlışları oluyor" dedi. Sarı-Kırmızılı takımla 3 yıllık sözleşmesi olduğunu vurgulayan Ayhan, "Avrupa'ya gitmemeyi kendimde kayıp olarak gördüm" ifadesini kullandı.
-
Korkmaz efsane odada!
Korkmaz efsane odada!
G.Saray'ın genç hocası, yıllarca 1. ve 2. katta görev yaptığı Florya'daki tesislerin 3. katına çıktı. Korkmaz, artık efsane Fatih Terim'in odasında.
Bülent Korkmaz, 11 yaşında geldiği Galatasaray'da 26 yıl futbolcu olarak görev yaptı... Bu sürede 1. ve 2. katları kullanan Korkmaz, artık 3. kata çıktı. Bülen Hoca, yaklaşık 1 hafta önce yeniden geldiği Galatasaray'da teknik direktör odasına yerleşti. Korkmaz, bundan böyle efsane hoca Fatih Terim'in de kullandığı tesisin en büyük odasında çalışacak.
Fatih Hoca'nın izinde!
Futbolculuktan teknik direktörlüğe uzanan serüvende Fatih Terim'in izlerini taşıyan Bülent Korkmaz, davranışlarıyla da İmparator'a benziyor... Tıpkı eski hocası gibi ateşli konuşmalar yaparak takımı maça hazırlayan Korkmaz, Bordeaux ve Konya galibiyetlerinde de bu yönüyle öne çıktı.
-
Saran GS TV'de
Saran GS TV'de
G.Saray TV, F.Bahçe'nin eski yöneticisi ile röportaj yaptı.
G.Saray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Anadolu Saran'ı 69-55 yendiği maçtan sonra G.Saray TV, Saadettin Saran'la bir röportaj yaptı. G.Saray Şube kaptanı Dilara Endican'ın da bulunduğu görüşmede Saran espri ile "F.Bahçe TV'ye çıkamıyoruz ama G.Saray TV'ye çıkabiliyoruz" dedi.
-
Emre Aşık sevindirdi
Emre Aşık sevindirdi
Konya maçında sakatlanan tecrübeli yıldız Bursa maçında oynuyor.
Konyaspor maçı sonrası sol ayak tarak kemiğinde zedelenme olan Emre Aşık için korkulan olmadı. Karşılaşma sonrası güçlükle yürüyebilen Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusunun ayağına yapılan buz tedavisine olumlu cevap verdiği ve sakatlığının çok önemli olmadığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı yıldızın tedavisinin süreceği ve büyük bir olasılıkla Bursaspor ve Hamburg maçlarında oynayacağı öğrenildi.
-
G.Saray günlüğü
G.Saray günlüğü
Cimbom non-stop
Cimbom cuma günü oynayacağı Bursa maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Konyaspor karşısında ilk 11'de yer alan oyuncular dinlendirilirken diğer oyuncular teknik bir çalışmanın ardından dayanıklılık idmanı yaptı.
Linderoth artık bıktırdı
Galatasaray Yönetimi'nin sezon sonunda Linderoth ile kesin olarak yollarını ayıracağı öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Konyaspor maçının kadrosunda da yer almayan Sarı-Kırmızılı oyuncunun futbol hayatının bittiği ididaları da giderek yayılıyor.
Başlama saati 19.00
Hamburg ile Galatasaray arasında 12 Mart Perşembe günü oynanacak UEFA Kupası 4. tur ilk karşılaşmasının başlama saati belli oldu. 2 takım arasında HSH Nordbank Arena'da oynanacak karşılaşmanın saat 19.00'da başlayacağı bildirildi.
Yarın Köşk'e çıkılıyor
Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve bazı yöneticilerin Engelli Basketbolcularla birlikte yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecekleri öğrenildi. Görüşmenin hangi saatte yapılacağı bugün belli olacak.
Söz taraftarda
* Bülent Korkmaz gibi bir hocayı takımın başına getiren Adnan Polat'ı yürekten kutluyorum. Galatasaray'ı şampiyon yapacağına yürekten inanıyoruz. Zafer Arıkan
* Kocaelispor karşısında kaybettiğimiz 3 puana çok acıyorum. O maçı kazansaydık kesinlikle şampiyonduk. Yine de şansımızın yüksek olduğu kesin. Halit Karamercan
* Bursaspor, Trabzonspor ve Eskişehirspor maçlarında çok dikkatli olmalıyız. 9 puanı alırsak mutlu sona biz ulaşırız. Türkiye'nin en iyi takımı Galatasaray. Bora Uslu
* Nedense ben Baros'u pek tutmuyorum. 15 gol atmış olabilir ama bana asla güven vermiyor. Sezon sonu gönderilsin. Daha iyi bir forvet mutlaka alınsın. Kenan Karacan
-
bursa maçı bence çok rezildi. hiç iyi oynamıyoruz.. bişiler yapmak lazım...
-
-