evet dalgınlıgıma geldi
evet dalgınlıgıma geldi
Gençler, sizlerle bayağı birlikte olduk. Bana uzun hemde upuzun bir zaman gibi geliyor. Doğum gününz kutlu olsun. Yaşlı adam triplerime katlanırsanız dizlerle daha epey birlikte oluruz. Uzun seneler dileğimle.
Saygılar.:wave:
nice nice yıllara
başarılarınızın devamı dileğile,
hep birlikte nice yılllara
bir mesaj da ben yazayım ne zamandır yoktum tatildeydim...
başarılarınızın devamı dileklerimle kutlu olsun...
Supersatforumun kaliteli ve seviyeli çizgisini devam ettirebilirsek daha çok büyürüz... Nice yıllara, tüm arkadaşlara saygılar.....:49:
bu kaliteli forum sitesini kuran,kurulumuna katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum.nice yıllara.
Bu siteyi kuran ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Nice yıllara hep beraber olma dileğiyle..
Sevgili arkadaşlarım forum içerisnde kurallar çercevesinde istedginiz bölümlere cevap yazabilirsiniz.Burasısadece ydu formatlı bir site degil.sohbetten .magazine gsm telefonuna,pc programlarına hatta itiraflara kadar geniş içerikli herzaman ailenizle girebileceginiz(küfür olmayan -***** olmayan bir sitedir) herşeyinizi paylaşabilirsiniz. sizlerin katılımları ile site boş kalmayacaktır.Unutmayın taraftarı maça gelmeyen takım kazanması çok zor sizlerinde katılımını bekliyoruz bu tirajı yakalarsak ve sizlerin bizlere aile gibi yaklaşımları olursa çok seviniriz