Evet arkadasim, sizin bu düsüncenize katiliyorum, özellikle bunlar Avrupa ya yayin yapan kanallarda oluyor, bunlar bizi afedersiniz de koyun mu zannediyor, gelen yoluyor giden yoluyor, bu konuda tüm yetkilileri göreve devet ediyoruz.
Printable View
Evet arkadasim, sizin bu düsüncenize katiliyorum, özellikle bunlar Avrupa ya yayin yapan kanallarda oluyor, bunlar bizi afedersiniz de koyun mu zannediyor, gelen yoluyor giden yoluyor, bu konuda tüm yetkilileri göreve devet ediyoruz.
Evet tamamen tuzak bir yarışma programları. Ama yasalarımızda bu açık olduğu sürece devam edecektir.
arkadaşlar gerçektente insanlarımızı kazıklamadan başka bir şey değil meblayı yüksek tutuyolar insanlarımızı kandırmak için bizim insanlarımızda oltaya geliyor ve midyada pirince giderken evdeki bulgurdan oluyolar lütfen herkesi uyaralım
evet bende sizlere aynen katılıyorum ve duyarlılığınız için de size teşekkür ediyorum.fakat bu yayınlar 1,2 kanalda değil birçok kanalda var hangibirini şikayet edelim.tabi rtük kararı genel olacağından hepsine tesir eder bu karar.fakat bu kanal sahipleri kan emici sülükler olduğu için bir yolunu bulup tekrar başka şekillerde kan emmeye devam ederler.ama bu yayınların yapılmaması taraftarıyım,bu yüzden kampanyayı sonuna kadar destekliyorum.saygılar
duyarlıgınıza ve uyardıgınız için teşekkürler:45:
arkadaşlar vatandaşları uyarsak da bana göre boş çünkü hem çabuk gaza geliyoruz. hem aynalı sazan gibi herşeye atlıyoruz. bana göre yapılacak tek şey moderatör arkadaşlar tarafından hazırlanan uydu cihazları hazır kanal listelerinde bu kanalların alınmaması. bu sayede yazılımı atan arkadaşlar milleti bir nebzede olsa kazıklanmaktan kurtarabilir gibime geliyor .
arkadaşlar cagrıya kulak verelım lutfen
Bu konuyu açan ve ilgilenen forum yöneticilerine teşekkür ederim.Konu çözüme kavuşana kadar güncel tutalım.Bu tür bedava kazanma yarışmalarının Türk milletini enayi yerine koymak anlamına geldiğini herkes biliyor.Serkan Yılmaz arkadaşın mail gönderdiği 9600 arkadaş bile birer maille RTÜK e mail atsa konu çözüme kavuşur.Saygılarımla..
evet haklısınız milletin bu kanalları aramaması için elimizden geleni yapmamız lazım birazcık duyarlı davranmamız lazım ne kadar duyarlı olursak bu tür kanallar kıpırdayamaz.
şindi arkadaşlar böyle rtük mütük bu işler olmaz hepimiz şikayet ettik rtük kanalı 3 gün 1 hafta kapadı sonra zehirleme devam size avrupadan bir daha dogrusu avrupanın bir şehrinden bahsedeyim kasaplar et satış fiatlarına zam yapar o şehrin tüm kadın kolları eger kasaplar zammı geri almazsa 1 hafta et almayacaklarını ilan ederler kasaplar sallamaz ilan bir aya cıkar ve sonuc ödemesi gelen kasaplar kıvranmaya başlar sonuç et fiatları eskinin altına düşer. şindi bu örnek bizede olmalı kanal milleti kandırdımı kanal ahlaksız yayın yaptımı kimse o kanalı belli bir süre seyretmesin oda reklam alamassa yaşasın bakayım kazıklasın milleti bakayım buda toplum kuruluşlarıyla olur buda 10 -20 ki,şinin duyması veya bagırmasıyla olmaz her kes tanıdıklarını devreye sokarak bu toplum kuruluşlarını kadın kollarını hatta gazi malül emekli tüm kuruluşlar bu tip olayları kınarsa bunlarda biz agayız beyiz istedigimizi yaparız diyemez en büyük gücün ekmek yedikleri toplum oldugunu hatırlarlar ve ayaklarını denk alırlar bu toplumu kimse hafife almasın bu toplum 72,5 milleti topraklarından silaha karşı kazma kürek kullanarak kovmuştur.bak başka milletlere 1 işgalciyi bile kovamıyorlar onun icin kim türk milletini hafife alırsa cok ama cok yanılır.hepinize saygılar sevgiler