Halen Tps Au Saat:21.00
Printable View
Halen Tps Au Saat:21.00
Açanlar bunu söyleme gereğini duymazlar genelde ama açamayan herkes açamadığını söylerbu böyledir o yüzden açan arkadaşlardan ricam buraya yazarsalar arkadaşlara yol göstermiş olurlar. Sunny cihazlarım açıyor ama kaon yok bende o yüzzden deneme şansım yok ama açıp izleyebilen arkadaşlarım var
Arkadaşlar su an tps halen devam ediyor.Ya burada dosyanın acıp açmaması bana ne kar sağlayacakki.Ben diğer forum adminleri gibi sadece yazılan mesajlara bakmıyorum az çok tanıyorsunuz beni bende sizler gibiyim varsa yazılımda hata bunuda söylerim anladınız.
Şu anda *** degişiminde 2-3 sn bir takılma ile auto yapıyor .Az sonra sunny 12 03 a5 yazılımını deneyecem bakalım onda sorun varmı
12.01.A5 açmıyor :(
Arkadaşlar sizden bir özür borçluyum akşam verilen btm yazılımını ben bine cevirmiştim. masaustunde dun snopy ustanın verdigi yazılımda vardı yanlışlıkla tekrar onu atmısım bu durumdan dolayı özür dilerim tum arkadaşlardan.Valla anlayışla karşılayın akşama kadar stres içinde geçiyor gunum ve yogun olarak akşam yanılma ile yanlış yazılımı attımAlıntı:
Konu kapanmıştır..Tekrar özür dilerim