dreambax camd3 keyleri nedir neişe yarar acaba tşk
Printable View
dreambax camd3 keyleri nedir neişe yarar acaba tşk
Dreambox'larda kullanılan Camd3 plug-in'i için *** güncelleme dosyasıdır. Bu dosya özellikle KeyMaker usta tarafından sürekli güncel tutulmaktadır. Bu dosyayı artık KKE+ sayesinde Kaon boardlu cihazlar için uygun hale getirip cihaza yükleyebiliyoruz..! Kaon'un farkı yine ortada :Smiletabar
Saygılarımla :624ok:
Peki sayın muhterem hocam acaba dreamboxlarda kullanılan Camd3 plug-in için *** güncelleme dosyasını kaon tabanlı receiverımıza attığımız zaman acaba bize ne gibi avantajlar getirecek? Ekstradan hangi kanalların şifresi çözülecek?
Bizleri ayrıntılı bir biçimde bizlerin anlayacağı dilde örneğin halk dilinde bizleri aydınlatırsanız çok makbule geçecek.
Çalışmalarınızda başarılar diler,her şey için size çok teşekkür ederim efendim.Çok sağolun.
tşk txsdf USTA KOLAY GELSİN
valla programın kullanımını resimlerden anladım da hangi kanalların çözüleceğini anlamadım.
Neyse yakında açıklığa kavuşur. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Bu program Radiac Tools'un eline su bile dökemez. Güncellemeleri softcamdeki keyleri radiac toolslada düzenleyebiliriz farkını anladık ama getirdiği yeniliği anlayamadık. Getirdiği bir yenilik var mı
Bu *** editor ile ekstradan çözülen kanal vs. olmaz :) Sadece softcam'e bir alternatifimiz daha oldu. Yeni bir *** vs. geldiğinde illede softcam beklemek zorunda değiliz. Camd3 keylerini ve milix'in yukarıdaki mesajda verdiği gibi KK+ güncellemelerini cihaza yükleyebileceğiz...Alıntı:
Kolay gelsin... :00000001:
dreambax camd3 dosyasını nerden bulabiliriz....anladığım kadarı ile güncelleme için bu dosyaya gerek var...teşekkürler...