teşekürler azeri gardaşlarım :45:sizlerde olmasanız böyle milli maç kadar önemli maçları izleyemeyeceğiz yazıklar olsun böyle para düşkünlerine:devilprv:
teşekürler azeri gardaşlarım :45:sizlerde olmasanız böyle milli maç kadar önemli maçları izleyemeyeceğiz yazıklar olsun böyle para düşkünlerine:devilprv:
arkadaşlar next -5500 için biss şifrsi lüften maç var akşama idman oluyor ama aztv olmuyoo .....
arkadaşlar teledünya'da AZTV var maçı buradan da izleyebilirz herhalde değil mi?
yoksa AZTV'nin farklı bir kanalında mı yayınlanacak?
Arkadaşlar AZTV teledünya'da var ama d-smart oradan yayını baltalar gibime geliyor. Bende bir Digiturk decoderi olan Nexon DT-9002 var onu turksat uzerınden ızlıyorum 1.ci sayfada verildiği gibi ayarlari girdim ve açıldı biss gözüküyor ama istemedi. Benim bu decoder biss isterse girebilme ihtimalim var mı ?
Ya allah rizasi İÇİn Şu az tv bİss ***İnİ bİlen bİrİ varsa versİn.benİm cİhazda 24 hane var.buradakİler hep 16 hane cİhazimin markasi ora ama sunny nİn yazilimiyla ayniymiŞ herhalde.lÜtfen yardimci olun
Arkadaşlar bana yayın teledünya'dan baltalınır gibime geliyor. büyük ihtimalle biss şifre ile çıkılır teledünya'da şifre girebiliyormuyuz peki biss şifresi
YAW ARKADAS NE UGRASIYOSUNUZ KODLA FALAN ( Readon TV Movie Radio Player ) INDIRIN BILGISAYARINIZA DÜNYANIN BÜTÜN ÜLKELERININ TÜM KANALLARI MEVCUT ISTEDIGINIZ ULKENIN ISTEDIGINIZ KANALINI ACIN IZLEYIN HA UNUTMADAN SÖYLIM +18 KANALLARDA VAR :tongue: