next 2000 de denedim ayrıca next 7500'de de yok sinyal tp silmeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü kanalı bir yere yerleştiriyo,bunun bir ince ayarı var ama mesele sanırım onu bulmak...
Printable View
next 2000 de denedim ayrıca next 7500'de de yok sinyal tp silmeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü kanalı bir yere yerleştiriyo,bunun bir ince ayarı var ama mesele sanırım onu bulmak...
12678 v 08888 frekansında çaılşmaktadır
Arkadaşlar verilen frekansta bulamadığınız kanalın sinyalini buluncaya kadar yükseltin. Örnek Kanal24'ün frekansı 12680 değil mi? Siz bunun son rakamını 81-82-83......diye yükseltin. Bulursunuz. Kolay gelsin.
Saygılar.
NextWave 10000 CI kullanıcıları için kanal arama bölümünde uydu bölümünü Turksat1B ye ayarlayıp TP ayarlarına da:
12680/8888 V
(ben ilk olarak 12679 girdim cihaz otomatik olarak 12680 e çıkardı ve buldu)
Değerli arkadaşlar merhaba,
Turksat uydusunda tüm kanallar cam gibi. TRT paketi, GS tv ve show,atv,kanald gibi kanalların yanlızca avrupa yayınları ara sıra göstermiyor. Mesela geceleri gösterirken gündüz sinyal yok diyor. Ya da tam tersi ama atv, kanald,show ve diğer tüm kanallar 24 saat cam gibi. Hassas lnb ayarı yaptım ona rağmen çözüm yok. İnce ayar da yaptım yine olmadı. Tekrar tarattım tık yok. Ayrıca bizim lnb 4'lü. 2 komşu da aynı lnb den alıyor ama onlarda o sorun yok. Lnb deki bizim kablo giriş yerini değiştirdim yine çözülmedi.
Umarım çözüm bulabiliriz.
Teşekkürler,
Alp
yok mu bir çözüm, lütfen yardım edin arkadaşlar:(
lnb belki problem olabilir.başka lnb bulup deneyiniz
evet tek kendi kablonu tak dene bakalım yapacakmı
fakat diğer 2 kişide (komşuda) böyle bir sorun yok. Lnb 4 'lü