Sevgili kardeşlerim benim goltmaster(9400vcı) ve Redline(cs-100x) cıhazım var.beni redline hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum.saygılarımla
Printable View
Sevgili kardeşlerim benim goltmaster(9400vcı) ve Redline(cs-100x) cıhazım var.beni redline hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum.saygılarımla
Teşekürler ustat ellerine sağlık............................
hocam Güncel Softcam keyler golmaster 5500s fta ya yüklenirmi
arkadaşlar bende 13300 cı var ve ben cihaza Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu adresdeki 11300cı ve 30300 cı yazılımını yükledim şimdi eğer bu softcam ı yüklersem herhangi bir kanal açılacak mı ?
birde hem ronaldinho yu hemde manchester unidet i aynı anda izleme ihtimalimiz yok mu?
şimdiden cevaplar içinm teşekkürler
Kardeş eğer Hispasat çanağın varsa avrupanın tüm maçlarını izleyebilirsin. Yoksa Hot Bird'te sadece SRG kanalları ile FOX SIRP kanalını izlersin. Bilgilerinize.
Saygılar.
Arkadaşlar, GM 11400 cimde Aciko yazılımı yüklü olduğundan onun güncel softcamını foruma koydum. GM yazılımı yüklü arkadaşlar bu softcamı yüklesinler deneme amacıyla. Cihazınız alırsa belirtilen kanalları izleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
usta flasget ile indirmeye kalktığımda zip şi vey arar lı dosyalar attacment.php olarak indiriliyor ne yapmam lazım