mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben hepsini gördüm geçen hafta MAYIS 2014 TARİHİNE MR ÇEKİLMEK İÇİN GÜN VERDİLER:clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2:::clap2::
Dün bir arkadaşımda MR için gün almış. Mart 2014e.
ssk anlaşmalı Özel hastaneye gidip 330tl fiyat almış. +25 muayene ucreti istemişler. özel hastanedir ister tabi.
GSS ilk çıktıgında çok iyi, harika diyordu. ilk kez hastaneye düştü yolu, şimdi ağzından çıkanlara bakıyorumda foruma yazılmıcak cinsten laflar.
20-07-2013, 15:53
mehmet707
parası varsa ne ala yoksa yandı bir de hastane dışarıdan çekileni kabul etmezse (başıma geldi)mayıs 2014 bekle türkü söylersin
20-07-2013, 16:00
MUTAF
Alıntı:
mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı
parası varsa ne ala yoksa yandı bir de hastane dışarıdan çekileni kabul etmezse (başıma geldi)mayıs 2014 bekle türkü söylersin
dışarıda çekilip kabul edilen yere gitmiş.
orada sorun yokta o kadar parayı nasıl versin adam.
mevzu birtek orada değil. önceki gece hastanenin aciline gitmiş bu arkadaş. acilde ücret talep etmişler 2 ayrı kalemden 40tl kadar. adam ssklıyım ne parası felan derken durumunuz acil değil demişler. adam nefes alamıyor halde kaldırılmış hastaneye :)
Herneyse hocam. Hastaneye yolu düşmeyen adam için atıp tutmak kolay.Hele birde neyi savunduğunu bilmeyenler varya. işte yolu hastaneye düşsün ozaman 90 derece oluyorlar. bu bahsettiğim arkadaşta onlardan biri.
20-07-2013, 16:22
MUTAF
Alıntı:
hilalyıldız Nickli Üyeden Alıntı
S.A.Rahmetli anamın ayağı kalçadan kırılmıştı,doktora götürdüm,hastahanede imiş orada muayene etmek istemedi bende muayenehanenizde olmadığınız için buraya getirdim dedim,neyse muayene etti rontgene bakarak kalçadan kırılmış tedavisi burada olmaz Ankaraya götürmen lazım dedi.bende muayene parasını (bugüne göre 250 tl)masasına koyarak doktor bey rontgene tekrar bakarak birşeyler yapabilirmisiniz deyince tekrar bakarak muayene parasını cebine koyarken ama dedi buradada tedavi etmeye çalışırız dedi ve annemi hasteneye yatırdı.İlgililere duyurulur.geçmişde yapılanları unutmadık.unutmayacağız çok şükür bu günleride gördük demek lazım.inşaALLAH daha iyiside olur.AEO.:nono:::49::45::praying:
aklıma gelmişken cevaplayım.
benim bakmakla sorumlu oldugum 75 yasında dedem var.
gecen sene benden habersiz haseki hastanesine gidip kalçasından ağrı kesici iğne yaptırmış ve cıkmış hastaneden.Tramwayın haseki duragına girmeden düşüm kalçasını kırmış ve birilerinin yardımı ile bizim evimizin tramway duragına kadar getirmişler. oradanda yabancı biri telefonla aradı ve dedeniz yürüyemiyor gelip duraktan alın dedi. gittik aldık ama kırık oldugunu bilemedik. sanıyoruzki vurdurdugu iğneden diye. neyseki bir sonraki sabah bir arkadaşım yardımı ile, yürüyemeyen dedemi hasekiye götürdük. muayenede kalça kemiğinin kırık oldugu çıktı. tamam hemen ameliyat vs yaptıralım dedik, yatış işlemleri yapılırken o bölümün sorumlusu bana 26 gun sonra ameliyat olur dedi :) adama dedim 26 gunde bu adam ölür, daha cabuk olmazmı. Bana liste gösterdi. bak sen gibi kaç kişi var dedi. ama yatış yaparız dedi 12şer kişilik odada sırasını bekler dedi. değil 26, 6 gun bile olsa kalça kırıgı olan bir yaşlının okadar beklemesi uygun olmazdı. aldım eve getirdim dedemi. (Bu günlerdede altının temizliğine kadarda ben yapıyorum)
bir sonraki gun randevu almadan vakıf gureba ve çapaya gittim. ikiside bana 2 hafta yatması gerekir dediler. yahu bu kırık ameliyatı nasıl bu kadar bekleyebilirki? cevap aynı, ben gibi bekleyen bir sürü insan var.
Artık inat ettim bu işi bir kaç gunde halletmem lazım. Balta limanı hastanesini aradım izah ettim. 1 hafta dedi :) inan buna sevindim. 26 gun nerde 2 hafta nerde 6 gun nerde. ama aklıma geldi, balta limanında daha önce rahmetli ananemide ameliyat ettidim. 30 kişilik asker koğuşu gibi odalar, afedersin yanında osuran sıçan insanlar. eee artık bu iş sağlık işi. gittim özel bahat hastanesine, direk doktora göturdum evrakları. ssk anlaşmalı oldugunu belirttim. 2000 liradam 1500 liraya indirdi, sonrada bir kaç tanıdık vasıtası ile 1000 tlye ameliyatı yaptırdım. yatış gununden 2 gun sonra yapıldı ameliyat.
Bu bahsettiğim olay milattan önce olmadı.
2011 şubat ayında oldu.
16 senedirde dede anannne anne hepsine ben bakıyorum.
Çoğunuzdan iyi bilirim hastane işlerinide hasta bakmayıda.
Şimdi bir kişi çıkıpta bana desinki, kırık kalçayla 26 gun idare ederim, dediklerimin hepsini geri alıcam. özür dilicem herkesten.
20-07-2013, 17:08
f.pala
Alıntı:
seyhuni Nickli Üyeden Alıntı
Milleti Doktorların yazıhanelerinden kurtarıp rahatlattın, Alo dediğinde 3 dakikada Ambulansları vızır vızır Halk hizmetine soktun, Helikopterle sağlık sistemini bizlere kazandırdın, 5 yıldızlı Otel hüviyetinde hastaneler yaptın, Koğuş sisteminde 10 kişinin bir odada tedavi(!) olduğu sistemi bozuğun için Suçlusun ey İktidar!
Adam 5 lira vermiş!!!
tamam başlarda her şey güzeldi ama geçen hafta bir arkdaşın genel cerraha gitti hastane adınıda yazıyorum eskişehir acıbadem ameliyat parası 8000 tl oda parası gecelik 350 tl kim ödeyebilirki zaten sonuçta mide kanseri çıktı bunları eskiden yatan hastalardan oda parası alınmıyordu son zamanlarda tıp fakültesi ve devlet hastaneleri oda parası almaya başladılar tıpta geceliği 50 tl hemde bunlar ağır hastalar biz güzel şeyler yapılmadı demiyoruz ama sistem gittikçe paraya dayanmaya başladı bizler emekli olarak nasıl başa çıkacağız bunlarla birde bilmiyorum siz nerde yaşıyorsunuz ama ben daha hiç helikopterli sağlık sistemi ve 3 dk gelen ambulans görmedim
20-07-2013, 19:46
COOSKUN
bak mutaf kardeşim. ben 9 yıl los angeles tampa da yaşadım. America süper güç diyorlar yaa! devlet sağlık işlerinden elini çekmiş durumda. özel sağlık sigortası şirketleri var. bu şirketlerden belli bir ücret karşılığı sağlık poliçesi alıyorsun. artık kaç senelik olduğu vereceğin paraya bağlı. poliçeyi almadan önce seni tepeden tırnağa muayene ediyor şirket. her hangi bir kronik hastalık çıkarsa veya çıkma potansiyelin varsa poliçeye ödeyeceğin para artıyor. her hangi bir hastalığını beyan etmezsen o hastalığa sağlık hizmeti vermiyorlar. istersen öl. hiç önemli değil. canım ülkem Türkiye'mde ne hastalığın olursa olsun ödediğin para hep aynı. Allah göstermesin sürpriz bir hastalık çıksa da hiç sorun değil. America'da poliçenin günü geçince tekrar poliçe alıyorsun. öyle hem aydan aya para yatıracaksın. hem her türlü sağlık hizmetinden yararlanacaksın. bir de günü gelince emekli olacaksın. neredeee! :D
21-07-2013, 15:51
MUTAF
yanlış ülke ile kıyasladın bizi.
bazı milletvekilleri gibi pakistanla felan kıyaslaman daha iyi olurdu :)
21-07-2013, 19:10
COOSKUN
Alıntı:
MUTAF Nickli Üyeden Alıntı
yanlış ülke ile kıyasladın bizi.
bazı milletvekilleri gibi pakistanla felan kıyaslaman daha iyi olurdu :)
bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlayamazsın diyorlar ya. ben bunu America da anladım. bu iktidarın hataları yok mu var. ne demişler; hatasız kul olmaz. ben America da anladım kaybedince ülkemin değerini. neden şu aşşağlık kompleksinden kurtulup ta ülkemizin potansiyelini görmüyorsunuz. neden bu devlete güvenmiyorsunuz. unutmayın ki. hükumetler gelip geçicidir. kalıcı olan devlet. bu hükumet gider. hiç sorun değil devlet giderse senin benim gibi America yada her hangi bir ülke vatandaşlığın var mı? bu devleti çökertmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Allah göstermesin. onlar kazanır da ülkemiz yok olursa hangi devletc sığınacaksın. tamam bu hükumeti beğenmiyor olabilirsin. sana saygı duyuyorum. fakat bu canım ülkeden ne istiyorsunuz. şu mayıs olayları America da Türkiye'nin imajı ne hale geldi. Türkiye ne fırsatlar kaçırdı bir bilsen kahır olursun. neden bu devleti bu kadar küçük görüyorsunuz. neden Pakistan yada her hangi geri kalmış bir devlet ile kıyaslıyorsunuz? bu mu Atatürk'ün güvendiği gençlik. bu mu vatan severlik... :( yazık. çok yazık...
21-07-2013, 23:36
MUTAF
Alıntı:
COOSKUN Nickli Üyeden Alıntı
bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlayamazsın diyorlar ya. ben bunu America da anladım. bu iktidarın hataları yok mu var. ne demişler; hatasız kul olmaz. ben America da anladım kaybedince ülkemin değerini. neden şu aşşağlık kompleksinden kurtulup ta ülkemizin potansiyelini görmüyorsunuz. neden bu devlete güvenmiyorsunuz. unutmayın ki. hükumetler gelip geçicidir. kalıcı olan devlet. bu hükumet gider. hiç sorun değil devlet giderse senin benim gibi America yada her hangi bir ülke vatandaşlığın var mı? bu devleti çökertmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Allah göstermesin. onlar kazanır da ülkemiz yok olursa hangi devletc sığınacaksın. tamam bu hükumeti beğenmiyor olabilirsin. sana saygı duyuyorum. fakat bu canım ülkeden ne istiyorsunuz. şu mayıs olayları America da Türkiye'nin imajı ne hale geldi. Türkiye ne fırsatlar kaçırdı bir bilsen kahır olursun. neden bu devleti bu kadar küçük görüyorsunuz. neden Pakistan yada her hangi geri kalmış bir devlet ile kıyaslıyorsunuz? bu mu Atatürk'ün güvendiği gençlik. bu mu vatan severlik... :( yazık. çok yazık...
ince'yi anlamamışsın. işte bu yuzden her defasında konu ile alakasız cumleler kuruyorsun.
Bi zahmet linke tıklada gercekle yüzleş. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
işin siyasi tarafına gelirsek. şuanki durum itibari ile, mevcut hukumetin yerine gelebilecek zaten 1 tane bile parti yok.
hükümeti sevmiyor olabilirim ama bu gerceğide görmuyor değilim.
(MEVZU BU DEĞİL)
halen sanıyorsunki ben akp veya RTE düşmanıyım. hiçte düşmanı değilim kimsenin. alakası yok. sen ve senin gibiler böyle aksettiriyorsunuz olayları. size kalsa hukumete de başbakanada kimse laf söyleyemez,O NE DERSE HAKLIDIR DOĞRUDUR. Bal gibide herkes söyler. en ufak bi eleştiride vatan haini ilan ediyorsunuz insanları. o koltukta olan hukumet ve başkan kim olursa olsun, İSTER CHP İSTER MHP, varsa hatası yanlışı yine diyeceklerimi esirgemem. haklı olduguma inandıgımdada herkese verilecek cevabım vardır. yine diyorum bunun akp ile alakası yok. sizin olaya tek taraflı bakıyorsunuz diye benim gibi TC VATANDAŞı olanlar sessiz kalmak zorunda değil.
son olarakda; bu forumda yıllardır yoneticiyim. konu hakaret boyutuna ulaşmadığı için ve sizin ısrarla siyasete cekmenize rağmen benim konuyu sadece sağlık mevzusunda ısrar etmmemden dolayı kapanmamıştır. aksi taktirde ben veya admin arkadaşlar kapatırlardı. ama yukarıda bir cümlenizde aşşağılık olarak belirttiğiniz kişi veya kompleks her ne ise onunda cevabını link koyarak verdim size. ısrarla siyasete bağlamayın olayı. hayatınızda bu ülkede kaç kere devlet hastanesine gittiniz?
Veya şöyle soyliyeyim, benim sizin kadar tuzum kuru değil abd felan hiç gitmedim. bu yuzden kıyaslamalarınızı abd ile yaparken, önce bu vatanın sağlık sistemini iyi bilin, sonra yorum yapın. bizleri pek ilgilendirmez abd'de olup biten.
22-07-2013, 00:10
mehmet707
cooşkun hastaneye gidip mayıs 2014 mr rendevusu alırsa bilir dünyayı