Bugün yaptığım son arama 1598 kanal ...
Printable View
Canal + package (10729 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (10979 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (11038 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (11097 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (11127 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (11156 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (10729 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (10788 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (10847 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Canal + package (10876 V) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. te taşınmıştır
Sanırım radyolarla beraberdir daha bakmadım bende DM800SE var şebeke arama yaptırdım bittiğinde 1598 kanal bulundu yazıyordu :) Sonra kapattım dediğm gibi henüz kanallara bakmadım..
Arkadaşlar Kayseri'den kaçlık çanak ile alabiliriz yardımcı olabilecek arkadaş var mı.?
VAKFET YAŞAT YAŞA...
son yapılan aramada 120 kanal bulundu ve 12051 maalesef tamamen mefta oldu sinyal oranı kocaman bir sıfır.YUHHHHHHH
son yaptığım aramada
1138 tv
315 radyo kanalı buldu
uşak arama sonucu
tv:1955
hataydan 150 lik antenle 356 kanal alabildim fakat zdf leri alamadım güzel ince ayar yapmak lazım