Dün gece star-samanyolu- kanal d falan şifreye girip durdu şifreleyecekler sanırım
Şuan Star tv HD,Kanal D HD ve Samanyolu tv HD Şifrelendi. Dsmart ve Digitürk üyeleri izleyebiliyorlar.
3 kanal gitti sırada bakalım hangi kanallar var ?
Kanal d hd, star hd, samanyolu hd, yazık:(
hiç bir kanal izlenmiyor hd olarak kanal d star samanyolu hd
Zaten amaçları bu paket dahilinde kanalları pazarlama sonuçta HD yayın demek kanallar için ek külfet demek onlarda en azında HD yayınların maliyetlerini çıkarabilmek için bu uygulamaya geçtiler. tabii şifresiz olsa bizler için daha iyi olurdu.:wave:
ya arkadaşlar 2 - 3 tane dandik kanalın HD yayınları şifrelenmiş. kimin umurunda. ben bazı zamanlar kanal d ile star ı günler geçiyor izlemiyorum bile. zaten kaliteli bir tane bile programları yok. HD olsa ne olur, SD olsa ne olur. Şifreli olsa ne olur, şifresiz olsa ne olur...
@ COOSKUN, aynen katiliyorum. Lig Tv'yi HD olarak aldim, bu kanallarinda HD yayinlari var pakette. Ama sirf bu kanallar icin olsa hayatta 5 kurus vermem.
lig tv için alınır digi kahveye gitmeyeyim evde rahat rahat maç izlerim dersiniz alırsınız.. tanıdıklarla sohbet ortamındayım adamlar diyor benim evde digiturk var ama sadece normal kanallara bakıyorum diyor maç film falan yok,yani turksatta bedava olan kanallara adam para ödüyor..aynı olay kablo tv ve diğer kandırmaca platformlardada oluyor.. pazarlama taktiği adama evine digiturk bağlayacaz 1 ay herşey bedava şunu izleyecen bunu izleyecen diye satmışlar adam şimdi bizim turksatta bedavaya izlediğimiz ulusal sd kanallara ayda 15 tl ödüyor.. halbuki fta bir uydu alıcısı ve 1 adet çanak antenle ömür boyu bedava izleyecek ama öyle bir allayıp pullayıp satmışlarki adam benim evde digiturk var diye hava atıyor kahvede..