tekbasına cıksında hangisi olursa olsun
Printable View
tekbasına cıksında hangisi olursa olsun
Bu seçimden AKP tek başına iktidar olarak çıkamaz, o devir bitti maalesef %37 falan alırsa şükretsin.
evet cıkar..
Bu ankette "Hayır" oyu kullandım. ancak tabi ki de koalisyon olacak çünkü; hala bazı vatandaşlarımız malum partiye oy veriyor ve sempati besliyor ve karşı düşünceye sahip vatandaşlarımızda, "ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN" verdiği kimliği beğenmeyip başka kimliklere hasret kaldığından sözüm ona kendisini temsil ettiğini düşündüğü ve diktatör anayasasında da parti konumunda bulunan illegal örgüte sempati beslemekte ve bu illegal örgüte oy vermektedir (kimlerden bahsettiğimi mutlaka anlamışsınızdır tabi "beyniniz yıkanmadıysa!") ve yine kimlik arayışında bulunan vatandaşlarımızın arasında bazı muhafazakar vatandaşlarımız yine kendisini temsil ettiğini düşündüğü o malum partiye oy vermekte ve hatta sempati beslemektedir. İşte bu yüzden bu seçimde de muhtemelen koalisyon çıkacak. Ama ben şunu çok iyi biliyorum ki; bizler tıpkı elimizde bulunan faturanın son ödeme tarihini bekleyip, o son gün geldiğinde gidip faturasını ödeyen ve yine normal yaşantısına devam eden bir toplum olduğumuzdan. Bu gidişata da bir gün dur diyeceğiz. çünkü biz imkanımız el verdiği sürece hiçbir zaman faturamızı ödememezlik yapmayız. Yalnız bu defa ufak bir fark var. Faturayı biz ödemeyeceğiz ülkemizi bu hale getirenler ödeyecek. Yani faturayı bu defa biz ödeteceğiz. Sayıları az da olsa, ülkemizde benim gibi düşünen insanlarında var olduğunu biliyorum ve bu da bana bir bir şeylerin değişeceği konusunda ilham ve mutluluk veriyor.
Saygılarımla.
hi pls help me
Nasıl yani
çıkmaz gene