tesekurler
Printable View
tesekurler
Teşekkürler.
Sayın Arkadaşlar DİKKAT DİKKAT
snopy'nin
Sunny 90xx Tps Absat Auto Kesintisiz Ok 5 Kasim Yazilimlari TÜrkİyede İlk Burda..!!
Başlığı altında verdiği dosyaları SUNNY anşmasyonlu 90xx makinalara yüklediğiniz takdirde geri dönüşümünüz olamaz. Bunu için 30-50 YTL masraf etmek zorunda kalırsınız.
Konuyu kilitlemiş olduğu için ilgili formda bu uyarıyı yapamadım.
Sevgili arkadaşlar. Bu yazılmı yüklediğinizde
1. Pause uzun basarak arama yaptırma imkanınız kalmaz.
2. Kanal ekrenının küçülme özelliği ortadan kalkar.
3. vE en önemlisi geri dönüşünüz ancak serviste olur.
Bunları bilerek yükleyecekseniz yükleyin.
Yoksa Bu SNOP gib sorumsuzların dumuruna uğrarsınız. Benden uyarması.
Ve sizde Bu SNOPY'i uyarın yaptığı işi doğru **** gibi yapsın gerekli uyarıları koysun.
haklı olabilirsiniz gerekli önlemler alınıo ama kimse hata yapmaz diye bir şey yok. kullandığınız kelimelere dikat edin. snopy kendiside gerekli cevabı yazacaktır. ayrıca bu msj burda yazmanız hiç hoş olmadı konu başka yerle kaydu ve polemiğe dönüşüyor. bu tip konuların yeri burası değil varsa sorunununz pm ile halledin.
Hocam sen bir numarasın....
Ben SNOPY ustanın verdiği yazılımı çok kullandım hiçbir problemle de karşılaşmadım bazen ufak tefek hatalar olabilir bu da normaldir
selam arkadaşlar ben genelde foruma pek katkıda bulınmam hazır yiyicilerdenim..ama şu yukarıdaki yazı beni biraz rahatsız etti.snopy arkadaşımızı ben uydu ile tanıştığımdan beri duyuyorum.ve hep vardı.hiçbir yazılımı para ile satmadı.belki hata olmuştur.benim görüşüm olduysada 30-40 milyon veririz.geçen senelere sayılsın.ama bu arkadaş hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı.sunny ayakta duruyorsa arkadaşların yazılımı ile başarıyor bunu..biraz daha düzeyli uyarıya açığım ama bu şekildeki bir uyarıyı kendi adıma kabul etmiyor ve kınıyorum..iyi akşamlar...
Evet arkadaşlar bazı Uydu alıcılar TPS OK.. diye başlık verilmiş artık şifre kırmalar başladı... Sıra bizim SUNNY de hehalde... SNOPY hocaya çalışmalarında başarılar.. eline sağlık hocam...Herzaman seni destekliyoruz....
teşekürler snoopy.Başarılarının devamını bekliyoruz.