halk gereken cevabı verdi. şehitlerimize allah rahmet
Dilerim yaralilara sifalar dilerim
Printable View
halk gereken cevabı verdi. şehitlerimize allah rahmet
Dilerim yaralilara sifalar dilerim
'PKK-PYD- DAEŞ-İŞİT yetmez gibi birde bu vatan hainleri çıktı allah topunun belasını versin ne cesaret kendi vatandaşına sılah sıkmak :smiles22:
darbe girişimi vatan hainleri
[YOUTUBE]_ujfNa0kegI[/YOUTUBE]
Türkiye'ye geçmiş olsun.Zamanında asker darbe planı yapıyor cami bombalıcaklar deyip bu ülkenin vatansever rütbeli askerlerini hapse attılar.Hapise girenlerin yerine gelenler attıkları iftirayı kendileri yaptı..
şüphesiz ki allah herşeyi görüyor onun adeletine sığının zaman herşeyin ilacıdır bekleyinizki olanlar olsun
Ya bu darbe girişimini yapanlarda zerre kadar türk kanı olduğunu sanmıyorum bu sözüm emir altındaki erler ve erbaş için geçerli değildir bu çocuklar emir kulu biliyorsunuz bu askerlerden üçü komutanları sivilllere ateş açmaları söylenmiş emre karşı gelince komutanları tarafından şehit düşürülmüştür ..
Bu hükümeti ve icraatlarını sevmeye bilirsiniz buna sözüm yok dört tarafaımız düşman kaynadığı birgünde güneydoğuda hergün asker ve polisimiz şehit düştüğü bir günde darbe girişiminde bulunmak kime hizmet eder ???? Tabiki düşmanlarımıza bu iç karışıklıkta güneydoğuda ayaklanma başlasa veya daeş terör örgütü sınırlarımıza girip karakollarımıza saldırsa bunun hesabını nasıl ödersiniz ne akla böyle bir günde bu girişimi yapıyorsunuz anlamış değilim televizyon izlerken bir askere polisimiz linç girişimine karşı kendini siper etmesine GÖZLERİM DOLARAK AĞLADIM kanında bir damla türk kanı taşıyan askerimizi plosimizi karşı karşıya getirmez... hele hele sivil halka ateş açmaz... meclise uçaklardan bombalar yağdırmaz ben AKP hükümetine oy vermedim vermeyi düşünmüyorum ama bu yapılanların karşısında sivil hükümetin yanında gövdemi siper ederim herşeyi demogratik yollar ile halldeceğiz demorasiden dönüş yok bu böyle biline saygılarımla....
Allah bu millete bir daha asla bir acı yaşatmasın bunu yapan kim olduğunu bakmak sızın topunu lav etsin 80 darbesini yasadım birdaba o günler geri gelmesin allahcc bunları yapanın belasını versin o
Ülkemiz çok zorlu bir dönemden geçiyor. Yalnız bu zorlu dönemde bile halen bizi sırtımızdan vurmaya çalışacak kadar hainler halen nelerin peşinde. Aşağıda verilen haberde askeri linç ettiler diye lanse edilen sakallı kişilerin taşıdığı askeri linç edenlerin elinden aldıkları hatta birinin üzerine kapanarak diğerininde linç edenlere bizim dinimizde boyle bir şey yokj diyerek o askeri onların elinden alıyor ve bir araca bindiriyor. Bunu şahidi olan bir oyuncuda gerecekleri anlatıyor. Sözcü gzetesi bu haberi ilk askeri linç ettiler diye verdi şimdide çark etti. Bunun dışında kafasında forması olan kafası kesildi diye belirtilen askeride bir tanıdığımız olayı resmen görmüş kendi aracıda taranmış Askeri araç o anda kaza yapmış. O askeride halkımız dışarıya cıkarmış..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Ülkemizde hükümet karşıtı olanlar bu olaylardan bu kadarmı zevk aldılar bu kadarmı belden aşağı vuruyorlar. Sosyal medyada gördüğünüz herşeye inanmayın. Sosyal medyada yayınlanan bir resimde askerin boğazına bıcak dayaınılmış bir resim var altındaki yorumlara bakarsanız hepsi okumuş insanlar ama askerin ünmiformasına bakamayacak kadar gözleri kin bürümüş. Üniforma bizim üniformamız değil ya suriye ya ırak üniforması.
Askerin başında bozkurt işareti yapan türk değil kemerle linç etmeye çalınsanlar türk değil araya karışan provakatörler.
Ülkimizin geçtiği bu zor dönemde her türlü desteği vermemiz gerekir.
Gezi eylemlerinde ortalığı yıkanlar darbe girişiminde tatil beldelerinde rahatlarını bile bozmadılar. Bu öyle tomadan sıkılan suya karsı durmak yada polsimiz tarafından atılan gaza karşı durmak değil. Koskoca tankın onune yatan gaz yerine su yerine hiç acımadan atılan kurşuna bombaya karşı duran bir milletiz. Ayrıca eylem deyip ortalık yakılıp yıkılmadı ülkeyi bölmek üçün sloganlar atılmadı.
Hükümetin çok yanlışı olmuştur ama gün birlik olma zamanı dır.
Hocam güzel yazmışın fakat benim itirazım var,14 yıldır halk oy vererek bu hükümete destek verdi.SONUÇ: Türk askeri,Türk polisiyle çatıştı bu hale geldik..
Hükümetin yanlışı olmuştur bunda hemfikirim. Ancak Hangi Türk askerinden bahsediyorsunuz. Malum cemaatin emrini alanlar asker değil sapla samanı karıştırmayalım. Bunların askeriyeye yerleşmesi 80 darbesi ve öncesidir. Polisimiz ile catışanlar kesinlikle asker değil. Türk askerimiz o akşam polisimizle dayanışma içinde olanlardır.
Lütfen bunu iyi ayırt edelim. benım askerim er de olsa türk vatandaşına emirde gelse kurşun sıkmaz. Benım vatandaşımda asla suçsuz askerini linç etmeye kalkmaz. Halk içindeki provakatörlerle TSk içine sızmış hainleri lütfen Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak görmeyin.