Printable View
Astra 4A (4.9°E) 12713 H 7200 Zorya Lugansk – Fenerbahce(s2) Alıntıdır
Turksat yokmu Feed yayın acaba ?
Alıntı: nasre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 7°E 11080 H 9874 D370 Odessa Main Zorya Luhansk - Fenerbahce F2 13 4D 52 67 EE FF 54 Alıntıdır 4.2.2 Yayın örneklemesi olduğundan uydu alıcılarında izlenemez Tv kartı veya e2 cihazdan pc ye stream olarak izlenebilir Türkçe anlatım mevcuttur
Alıntı: Skywalker1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Turksat yokmu Feed yayın acaba ? 42.E 10969 H 9250 HDP 14 MAİN bu frekansta olması muhtemel fakat çözemiyorum
Astra 23.5 uydusundaki Fox Sports 2 HD kanalında maç başladı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
23 dogu astara 3 b 12187 h 29900 2/3 fox sport 2 hd kanalında serverle acık bılgınize Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Alıntı: Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Astra 23.5 uydusundaki Fox Sports 2 HD kanalında maç başladı. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Motorluyu dondurmussun adminim LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Motorluyu dondurmussun adminim LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen lig maçları dahil biraz rahat oluyor hemde HD kalitesi ile para vermeden .
Ben de her zamanki gibi IPTV üzerinden izliyorum :frog:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.