Printable View
Alıntı: Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. az önce digitürkten aradılar şampiyonlar paketi satışı için. ihaleyi sordum ihale bizde kesin diyorlar bakalım :D çok eminler Kaça veriyorlar digiturk teknosada satışı vardı hd yayın 397 tl idi + şampiyonlar paketi volkan adminim
Alıntı: Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kaça veriyorlar digiturk teknosada satışı vardı hd yayın 397 tl idi + şampiyonlar paketi volkan adminim HD paketli 9x73 dediler. Teknosadaki o kampanyayı kaçırdım.
Alıntı: Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HD paketli 9x73 dediler. Teknosadaki o kampanyayı kaçırdım. Hafta sonlari var kampanya ben sana link gonderirim LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
akkoyun kara koyun belli oluyor yarin
Alıntı: micromaxx52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. akkoyun kara koyun belli oluyor yarin Bakalım ne olacak bein media alır bence ingiltere premier ligini bile d smarta geçince tekrar geri almışlardı
Konuya buradan devam ediyoruz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.