tabiki kurban bayramını bayramınız şimdiden mübarek olsun
Printable View
tabiki kurban bayramını bayramınız şimdiden mübarek olsun
ben kurban bayramını kutlayacagım ilk önce bayram namazına ondan sonra
büyükleriminiz kabrini ziyaret edip fatihamı verip sonrada kurbanımı kesecegin
bu vesile ile süpersatforum üyelerini ve tüm türk halkının ve islam alaminin
bayramını kutlarım saygılarımla coşkun79
illaki bayramı türküz nede olsa
hırıstıyan ısıymıs benı ılgılendırmez ama ben yenı bır yıl oldugu ıcın kutlarım yenı yılımı.ama daha onemlısı dını bayramımız kurban bayramı tabı önceliki olanı.ya zaten kutlama dedımız nedır kı kac kısımız cıkıp dagıtacak kendını cogumuz tv ızleyıp geç saatte yatacaz cekilişe bakacaz..
evet bu arada günah diye söylemler oluyor biz noel kutlamıyoruz.yenı yıl kutlamak gunahsa o zaman miladı takvım kullanmakda günah arkadaslar.hepimiz müslümanız çok şükür ben yenı yılı bana hayırlar vesıle etsın dıye kutlarım.kurban bayramımız zaten bizim için maneviyatı çok yuksek bır bayram.yılbası bunun yanında hikaye.
kurban bayramını
yılbaşı yeni bir yılın başlangıcıdır.Fakat bunu hıristiyanlar gibi kutlamak müslümanlara yakışmaz.Bayramın da gereği neyse onu yapacağız.
bence her ne kadar görüş ayrılıkları olsada ikisininde yeri ayrı. belkide ilk defa hem bayramı hemde yılbaşını aynı gün içinde kutlıycaz. ömrümüz vefa eder de bir daha görürmüyüz bilmiyorum. pekii aynı güne denk gelmeseydi bu forumdaki hiç kimse yılbaşını kutlamıyacakmıydı sorarım size?
TÜM İSLAM VE İNSANLIK ALEMİNİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMI ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN...