Sizin bilgisayarınızda dosya nereye iniyor bilmiyorum ustadım karsıdan yuklenenler veya indirilenlerdedir burası smart free iptv bölümü teknik detayları bilemeyiz biz sizin bilgisayarınızda
Printable View
İPTV Dosyamız güncellendi (04.02.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL38-ERT ŞAH TV Kanalları eklendi.(Uydu alıcıları+Android Cihazlar ve Vlc playerde çalışmaktadır) SSİPTV-OTTPLAYER da benim cihazlarda bu 2 kanal calısmadı)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TURK HABER TV HD eklendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 32 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 42 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TOPRAK TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. A HABER SD- A NEWS eklendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT TURK HD-TRT MUZİK HD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SPORTS TV HD yedek eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cine cinema turk 1-2-3-CRI TURK DİZİ - CRI TURK BELGESEL Kanallarının aktif linkleri olmadıgı için listeden kaldırılmıştır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı yerel tv kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için daha sonra tekrar deneyiniz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Otomatik iptv linkimiz mevcut değildir guncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Dosyayı konumuzdaki birinci mesajdan alabilirsiniz.
Mümkünse Edirne TV, Tek Rumeli TV ve Agro TVyi ekler misiniz? Kolay gelsin.
Tek rumeli değilde diğer rumeli tv var :) Agro tv bir ara ekledim stabil değil malesef yayınlarını kendi sitelerinden izlenecek sekilde ayarlamışlar.Edirne tv de stabil değil ben listede genelde stabil olanları vermeyi tercih ediyorum geçici sürekliligi olmayan tv kanalları sıkıntı yaratıyor acılmadıgı için
Herkese merhaba. Cine cinema adlı 10 tane kanal var. Burada yayınlanan filmlerin adlarını ya da kanalların yayın programını öğrenmenin bir yolu var mıdır?
Malesef onları ögrenemiyoruz yayın akışları yok supersatforum uyelerine özel kanallar hd kalitede (bazen takılsada) reklamsız logosuz :)Alıntı:
İptv kanallarında özellikle uyduda olmayıp iptv de olan kanalların yayın akıslarını bulamazsınız sadece yansıma tv yayınlıyor sanırım yayın akısını özellikle 34 numarada aksiyon kanallarından başlayıp 62 ci numaraya kadar olan kanalların yayın akışları sabit değil vizyon tv biraz sabit yayın yapıyor bizimkiler karadayı muhtesem yuzyıl normal saatlerinde yayınlanıyor.
Simba usta bu linki kopyala yapistir yapabiliyozmu yukluyorum olmuyor kanallar yada bir videosu varmi bunun.
teşekkürler
güncel paylaşımlar için çok teşekkürler 1 numarasınız.