mobile55 Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
admin cine5 nasilbi kanal çözemedim böyle bı yayın olmaz bide cine5 işimi kullanıyor çöp yayın
Valla ben anlamadım 5-6 senedir yayında sanırım defilelerde sunucu bayanlar unlulerle roportaj bile yapıyor ama kanalı gundeme getiren bir tane medya kurulusu görmedim normalde CİNE 5 kanalı kapandı al cezire sahibiydi bu kanalın
02-06-2024, 22:07
mobile55
aynen eski cine5 buna bin kaçar alakası yok
03-06-2024, 08:20
Editor
Bu kanala 5 dk bakmamısımdır kime hitap ediyor cözemedim belirli kitlesi yok youtube kanalında videoları az izlenme oranina sahip ve abone sayisi yerlerde
14-06-2024, 12:39
laztaym
Alıntı:
Simba Nickli Üyeden Alıntı
Cine5 tv ile ilgili öz eleştiri yapacam;
1-Onca defileleri bu kanal yayınlıyor cogunde sunucuları bile var bazı defilelerede sponsor sanırım ama bunca bütceye ragmen cine5tv logosu siyah kutunun içine paintle durması hoş değil
2- Belirli bir yayın akışı yok kanalın.Bu büyük bir eksiklik (bunu program aralarında ve internet sitelerinde verebilirler
3-Eski cine 5 ile alakası yok bu kanalın sadece sonuna tv eklenmiş bu şekil nasıl yayın yapılıyor yıllardır anlamadım.Amator iptv kanalı olsa anlayacagım ama eski cine 5 gibi kalite bekliyoruz acıkcası
Sizler ne dersiniz sayın ustadlar @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
valla ben mevzuya cine 5 olarak değil cine 5 tv olarak bakiyorum o yüzden cine 5 tv nin defile programlarini görmemek için listemde en son gereksiz kanal kategörisine aldim ve kesinlikle açmiyorum bile bi kanal bir kanal belirli kişi sayisina yayin yapiyorsa benim için boş kanaldir
08-08-2024, 17:08
Simba
cine5tv eski linkine geri dönmüştür birinci mesaj guncellendi 08.08.2024
08-09-2024, 02:19
mavişehirli
arkadaşım...simba uzun süreli hastalığım sebepiyle yaklaşık 35 gündür yatıyodum internete bile pek az girip hemen çıkıyodum zira halim yoktu denize girmek için gittiğim kumsalda fazla yatmışım herhaldeki güneş çarpması ve idrar yolları iltihapı teşhisiyle hastaneye yatırılmıştım taburcu olunca bile hafif baş dönmesi ve denge kaybı yaşamaya devam etmiştim...evde yatmayı haftalarca sürdürmek zorunda kalmıştım...kusuruma bakmayın üstadım mesajınıza daha yeni cevap yazıyom zira Allahın iziniyle tamamen iyileşip kendime geldim...konumuza dönecek olursak sormuşun bana cine-5 ile ilgili düşüncemi sana şöyle söyleyim bende artık bıktım yayın akışından sıkıntı yapıyo memnun değilim...:emoji30:
03-08-2025, 15:18
Simba
cine5 linki guncellendi
05-08-2025, 21:36
Bilgincelik75
Teşekkürler
31-08-2025, 16:48
osman4185
Teşekkürler bugün bi uygulama reklam yapmış yeni bi kanal çıkmış cine5 türk diye bu kanalın m3u8 kodu var mi
31-08-2025, 17:24
Simba
Alıntı:
osman4185 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler bugün bi uygulama reklam yapmış yeni bi kanal çıkmış cine5 türk diye bu kanalın m3u8 kodu var mi
ustad o turk kanalları acıp kapatıyorlar cine5 ler teleonlar kanal 6 gibi uygulamalarında kanal satmak iiçin web sitesi varsa bakalım cine5 turk canlı var ise tabi