ben bir iranliyim saddam bildiyiniz gibi iran halkina cok zulumler etti ben kardesimi savasta kaybettim ama o insanin boyle oldurmelerine karsiyim saddam gun der bir gun olmeliydi boyle deyil
Printable View
ben bir iranliyim saddam bildiyiniz gibi iran halkina cok zulumler etti ben kardesimi savasta kaybettim ama o insanin boyle oldurmelerine karsiyim saddam gun der bir gun olmeliydi boyle deyil
dogru bulmuyorum bence cok yanlış..
21. yüzyılda böyle vahşet olmamalı bence_!!!
ben doğru gormuyorum arife gunun yapilması nedeniyle başka bir gun oldaydı olurdu..çünkü milyonlarca insan öldurdu..
arkadaşlar size aynen katılıyorum saddamı asmak onu öldürmedi aksine onu ölümsüzleştirdi saddam vatanının birliği ve bütünlüğü için yaptı ne yaptıysa zamanın da tarihimize bakarsak bizim padişahlarımızda vatanın selayeti için bir çok kez ayaklanmaları kanlı bir şekilde bastırmıştır tabi bu zaman da bu doğru değildir daha caydırıcı cezalar verebilirdi katliam yerine oysa vatanını bölmeye çalışanları bu ülkenin askerine kurşun sıkanları krallar gibi yaşatıyolar adalet bunun neresinde ?
hiç bir devlet liderinin sonu böyle olmamalı yönetsinler ya ırak'ı saddam gibi hergün onlarca insan ölüyo önüne geçsinler ya bunun saddam zamanında böyle sorunlar yoktu hiç olmazsa kısacası saddam'ın asılması tamamıyle yanlış
aslında söylenecek çok şey var içimi döksem sayfalar almaz bana sorulana cevap veriyorum saddamın asılması gerekse bile saddamın asılma kararını onlar vermemeliydi...
Arkadaslar bende karsiyimbu asilmaya. Asmanin sebebide 163 kisiyi oldurdu diye. Eger bakarsak simdi gunde yuzlerce insanlar olmektedir Irakta. Amerika diyor benim hic bir iliskim yok bu asilmayla. Eger dogru ise niye asildiktan sonra bir amerikan ucagi saddami dogdugu yere goturuyor. Yani nekadar ABD desede bizim elimiz yok bu asilmanin icinde yalan soylemekten baska bir sey degil.
Birde tam bayrama getirmeleri cok uzucu bir sey.
Bende doğru bulmuyorum bir insanın bu şekilde cezalandırılması doğru değil canı Allah verir Allah alır bu şekilde ceza olmaz
Bence de idamı doğru değil.Hele öyle bir şekilde hiç değil:)
kardedesim adamların ıstedıgıde bu zaten sıı lerle sunnılerı kapıstırıp ıc savas cıkarmak ıstedıgını yaptırdımıda gecıp petrolun basına ıstedıgı gıbı kullanmak ısgalden once hepınız duyyodunuz su kadar varıl petrol cıkıyo dıye sımdı duyyonuzmu hıc nereye gıttı bu petroller asılacak ınsan var oda besledıgımız bırı herkes anladı.